Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livie
csendes tag
Ó ez a szimulátor sokat segített, köszönöm!
Valóban, a 18-200 esetében Tamron vagy Sigma obira gondoltam, de a délelőtt folyamán elvetettem, miután utánanéztem az általad tanácsolt Nikon 55-200 VR-nek. Ez tűnik a legjobb megoldásnak mind közül, erre nem is gondoltam. Egyedül a makrójában kételkedtem, de találtam fotókat és meggyőztek. (Ráadásul az egyik üzletben akciós is
Sajnos nincsenek fotós ismerőseim, kölcsönkérni semmi esetre sem tudtam volna senkitől, de elvégre nem azért választottam DSLR-t, hogy kényelmes és praktikus legyen
Mégegyszer köszönöm a segítséget, mostmár biztosan el fogom tudni dönteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen NAS-t vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- Nyaralás topik
- OLED monitor topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs