Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
Igen én is így gondoltam, hogy kb 17,24,35,50 és pár kerek rekesznél 2.8,4,5.6,8. Viszek olyan tesztpapírt is, de tudom, hogy arra nem nagyon lehet hagyatkozni. Mondjuk azt nem tudom pontosan, hogy mik a kritikus fókusztávok (gondolom a legkisebben tárgytávot érdemes megnézni, meg kb közép tájon meg egy végtelent) Én sem gondoltam, hogy nagyon fontos lenne a laptop, de mindenki ajánlott, így inkább viszek a biztonság kedvéért. Nem éppen szerencsés csillagjegy alatt születtem úgyhogy mindenképpen alapos teszt alá akarom vetni.Legfeljebb ha nem tudok laptopot vinni eljövök egyszer ha lesz más dolgom Pesten csak a géppel és kattintok párat aztán majd otthon végig bogarászom és másnap visszamegyek. Vagy ha lehet ilyet, hogy megdumálnom az eladóval, hogy gyártási szám alapján kérem és interneten megrendelem. Hátha nem adják el 1-2 nap alatt és lesznek olyan rendesek, hogy ugyanazt küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest