Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
rumos14
üzenetére
Igen én is így gondoltam, hogy kb 17,24,35,50 és pár kerek rekesznél 2.8,4,5.6,8. Viszek olyan tesztpapírt is, de tudom, hogy arra nem nagyon lehet hagyatkozni. Mondjuk azt nem tudom pontosan, hogy mik a kritikus fókusztávok (gondolom a legkisebben tárgytávot érdemes megnézni, meg kb közép tájon meg egy végtelent) Én sem gondoltam, hogy nagyon fontos lenne a laptop, de mindenki ajánlott, így inkább viszek a biztonság kedvéért. Nem éppen szerencsés csillagjegy alatt születtem úgyhogy mindenképpen alapos teszt alá akarom vetni.Legfeljebb ha nem tudok laptopot vinni eljövök egyszer ha lesz más dolgom Pesten csak a géppel és kattintok párat aztán majd otthon végig bogarászom és másnap visszamegyek. Vagy ha lehet ilyet, hogy megdumálnom az eladóval, hogy gyártási szám alapján kérem és interneten megrendelem. Hátha nem adják el 1-2 nap alatt és lesznek olyan rendesek, hogy ugyanazt küldik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Energiaital topic
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest