Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Én is gép vásárlása előtt állok.
Érdekelni kezdett a fotózás, illetőleg szeretnék egy "korrekt" gépet magaménak tudni. Gondolatok sora árrán a következő géphez jutottam el:
Canon 550D váz, sokat gondolkodtam vajon milyen objektivet is vegyek, mert szeretnék egy minőségi "ugymond utazó" obot, amivel ha kimozdulunk valamerre "korrekt" képeket készíthetek, de ugyanakkor a portré fotózás az ami még nagyon érdekelne.
Agyaltam, olvasgattam, kutakodtam, hogy vegyek-e egy kit obj, és mellé egy Canon 85mm f1,8 obot. Igen ám de később tudom hogy cserélném az alap obj, egy általános használatra való minőségibb obj-re, amit most jóval olcsóbban meg lehet venni, ráadásul necces hogy későbbiekben el tudnám bukás nélkül adni az alap obj.-et Így most szántam rá magam, és meg is rendeltem a Canon 15-85, ez lesz az általános obim.
Namost még a gép felől nem döntöttem, szerintetek "éles helyzetekben" jobb képet készíthetnék az 550D mint az 1100D vel? (van köztük 50e).hm....Sajna kipróbálni nem tudom őket.
A 15-85 mellé későbbiekben még veszek egy 85mm 1,8 a portrékhoz.Egyelőre ez a két obim lesz a géphez.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest