Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Redout 2 Release Date Trailer
2022.05.26.ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gainwardgs #43256 üzenetére
Maximum Switch-en az tény. De azért ott vannak régről az F-Zero, vagy Rollcage is.
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
addikt
Vampire: The Masquerade - Swansong | Pre-recorded Developer Walkthrough
Bár a videó alatti leírásban nincs ott, de Switch -re is jön. Május 19.ZX Spectrum - Commodore 64
-
Kai_Rong
senior tag
Sokat nem vesztettünk volna vele, ha ez a játék sose készül el Nagyon szomorú látni, hogy a Bloodlines óta nem készült értelmes VtM játék, pedig óriási potenciál van benne, a legjobb World of Darkness setting, ami a stúdió égisze alatt készült.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
cactuar
aktív tag
-
cactuar
aktív tag
Kérdezd Iwatát
Magyar nyelvű megjelenés: május 20.
Én már megvettem angolul, de hátha valaki erre várt. -
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Másnak sem működik a google authenticator kettős azonosításnál? Már mindent kipróbáltam, ezek után csak az maradt, hogy írjak a nintendo supportnak? Mert lecseréltem a litem egy oledre és nem tudok belépni. Köszi előre is, ha van bármiféle tanácsotok
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
Dreimus
senior tag
válasz Picur882 #43269 üzenetére
Valszeg megmaradt a korlátozás hogy 1 fiók 1 eszközhöz (adott generáción belüli természetesen) köthető tehát ha a lite-ról elfelejtetted deaktiválni akkor igen a supportnak kell írni, hogy leszedjék róla és ezt követően jó lesz az oled-en.
Én régen még a 3ds időszakban jártam így[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
Nintendo maintenance schedule
Nintendo karbantartási időszakok."Switch eShop – using credit card:"
"– 5:45 AM in Europe (May 12) – 8:10 AM in Europe (May 12)"
"– 6 AM in Europe (May 17) – 4 PM in Europe (May 17)""Switch – parent / guardian confirmation:"
"– 6 AM in Europe (May 17) – 4 PM in Europe (May 17)"ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
Switch Sports -ból kibányásztak pár gyűjteményt/reward -ot, ami a közeljövőben elérhető lesz az összegyűjtött pontokért a játékban.
Természetesen emiatt nem spoiler mentes ez a link, ami egy Twitter account -hoz vezet. Így csak az nézze meg, aki kíváncsi rá, és előre tudni szeretné.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
cactuar
aktív tag
– Switch hardware total: 107.65 million
– Switch software total – 822.18 million– Mario Kart 8 Deluxe – 45.33 million
– Animal Crossing: New Horizons – 38.64 million
– Super Smash Bros. Ultimate – 28.17 million
– Zelda: Breath of the Wild – 26.55 million
– Pokemon Sword / Shield – 24.27 million
– Super Mario Odyssey – 23.50 million
– Super Mario Party – 17.78 million
– Pokemon Brilliant Diamond / Shining Pearl – 14.65 million
– Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee – 14.53 million
– Ring Fit Adventure – 14.09 million
– New Super Mario Bros. U Deluxe – 13.31 million
– Splatoon 2 – 13.30 million
– Pokemon Legends: Arceus – 12.64 million
– Luigi’s Mansion 3 – 11.43 million
– Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – 9.43 million
– Mario Party Superstars – 6.88 million
– Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics – 4.22 million
– Zelda: Skyward Sword HD – 3.91 million
– Metroid Dread – 2.90 million (ezzel a legjobban fogyó Metroid játék lett a Dread)
– Kirby and the Forgotten Land – 2.65 million
– New Pokemon Snap – 2.40 million
– Mario Golf: Super Rush – 2.35 million
– Miitopia – 1.68 million
– Big Brain Academy: Brain vs. Brain – 1.59 million
– WarioWare: Get It Together! – 1.27 million
– Game Builder Garage – 1.06 million[ Szerkesztve ]
-
cactuar
aktív tag
Még egy érdekes adat:
Az elmúlt 1 éves időszakban 23,06 millió Switch fogyott, amiből:
13,56 millió sima Switch
5,8 millió OLED
3,7 millió lite -
morfondőr
őstag
válasz cactuar #43284 üzenetére
És akkor most tegyük fel a kérdést, hogy vajon a Nintendonak mennyire sürgős előállni egy új konzollal, mikor a régi elavult switch-ből több fogyott 1 év alatt, mint a hiperszuper 4K, raytracing PS5-ből másfél év alatt? Persze a PS5-nél gyártáskapacitási gondok vannak, de egy új Nintendonál ugyanez lenne.
A statisztikát pedig köszönjük, érdekes számok ezek!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
ayo
veterán
azért megnézném, hogy a sima v1 switch-ből és a többiből mennyi fogyott. valahogy soha se szerettem, hogy ezeket egyben számolják. 3ds-ből volt x darab típus, azért az is eléggé növelte az eladásokat. switch-nél meg fokozatosan upgrade-lik a hardvert, nem rossz módszer
http://jateknaplo.blog.hu
-
morfondőr
őstag
Switch-nél a hardver upgrade nem hozott semmilyen teljesítménybeli változást, kizárólag az akkuidő lett jobb, illetve az oled-nél a kijelző és a tárhely. Ez szvsz simán lehet egy kalap alá venni és egy generációként számolni. Egy PS4 - PS4 Pro-nál már lényegi teljesítménybeli növekedés van, mégis egy generációnak számolják és gondolom az eladásoknál is egy kalap alá veszik.
30z.Samu: az a baj, hogy a csapból is az folyik, hogy jön az új gép az új Zeldával, mert hát mi másért halasztották volna jövő tavaszra!? De szerintem bilibe lóg a keze, aki ezt készpénznek veszi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
30z.Samu
félisten
válasz morfondőr #43288 üzenetére
Készpénznek ugyan nem veszem, de örülnék egy combosabb Switch-nek.
#43290) pachito: Engem is hidegen hagy a hardver alapvetően. Mármint érdekel a technikai része, de a szoftver adja el a konzolt szerintem. De bátyám PC-s fejjel gondolkodik még mindig, holott előbb váltott konzolra, mint én.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest