Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymek
senior tag
válasz Quinine911 #26230 üzenetére
Ha nem magadnak szánod, akkor Kirby. Nálunk idei év egyik legjobb játéka. Hátránya, tapasztalt gyerekek elég hamar végig játszák.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz Sirandrish #26226 üzenetére
Biztos, hogy úgy értette, a WiiU lemezt vegye meg hozzá, és úgy próbálja
-
petymek
senior tag
válasz Quinine911 #26252 üzenetére
Véleményem szerint te sem fogsz csalódni benne.
-
petymek
senior tag
válasz Quinine911 #26238 üzenetére
Nézd meg pl ezt a videót.
Nem ezért szedi szét, de nagyon jól bemutatja a folyamatot.Ugyanolyat is találsz Ali-n, a nintendo egyébként nem gyárt alkatrészt, az is csak veszi valamelyiket.
Azt tudod, hogy ezzel a hibával kötelesk meghcsinálni még garancián túl is. Aliról sem biztos ha nem rendeltél előre, hogy hamarabb megérkezik, mintha javításra küldöd. Ha a javítást választod, javaslom a boltba vidd vissza, és ne te küldözgesd.
[Ixub]:
Kizárt, hogy a kettő ugyanazzal a hibával egyszerre menjen tönkre.[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
válasz petymek #26256 üzenetére
Köszi, bookmarkoltam. Jaja, hát én még csak szeptember első napjaiba vettem a Switchet, szóval kb 3.5 hónapja van, szóval egy jóideig garanciás még, a GamePark meg itt van tőlem nem messze, a szomszédos kerületbe, szóval ha 2 éven belül valami gebasz lesz vele - de remélem semmi - akkor átugrom vele hozzájuk hogy cseréljék ki az analógot.
Csak bespájzolok infókból, hogy hogy lehet még megoldani, stb-stb, sose árt, ha tudja az ember, de az biztos, ha lesz vele valami, megy a GameParkhoz.
Amúgy a PlatinumShopból vettem, de ha már iylen közel itt a GamePark, inkább átviszem oda, nem küldözgetem a PS-hez.
De nagyon remélem egy jóideig nem lesz baja
SZERK: Ja igen, garin kívül is megcsinálják, csak asszem úgy pár ezer ft.
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
senior tag
válasz Quinine911 #26257 üzenetére
Pláne, hogy platinumshop-os arcok azt mondták, hogy bármi gond van, ne hozzájuk vigyem vissza a cuccot..
-
Baltazár123
senior tag
válasz petymek #26251 üzenetére
Ismerősöm pont kérdezte a Kirbyt, de én mondtan neki, hogy nézzen utána alaposan, mert amikor kijött a játék sokan panaszkodtak, hogy nagyon drága ahhoz képest, hogy alig van benne tartalom. Azt tudom, hogy közben még adtak hozzá ezt-azt, de most hogyan áll tartalom szempontjából? Azért mégiscsak egy teljes AAA árú játékról beszélünk, tehát ne pár óra tartalom legyen benne.
-
30z.Samu
félisten
válasz Baltazár123 #26260 üzenetére
Nekem amúgy a Kirby az amolyan kakukktojás a N játékok között. Szeretem a "gyerekes" dolgokat, de ez Nekem már too much.
Sic Parvis Magna
-
ayo
veterán
válasz Baltazár123 #26260 üzenetére
5 órát kb. 1 év alatt feltolták 8-ra. nagyon rossz irány szerintem ez, hiszen konkrétan early access-t adtak ki, ami 1 év után lett teljes, és az a teljes se valami komoly a többi címhez képest. kicsi gyereknek tökéletes, de semmi több. egy ideje kirby és yoshi is erre a sorsra jutott sajnos, pedig van mindkettőből komolyabb részek.
http://jateknaplo.blog.hu
-
szkuvi
tag
Tegnap végre megjött a memóriakártya, be is pattintottam a kicsikébe még a pro kontrollert várom, remélem a hétem az is megérkezik...
Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy érdemes-e az MK11-et megvenni? Most az alapjáték + Kombat Pack kerül annyiba akciósan mint rendes áron az alapjáték... (még talán olcsóbb is)
Úgy értve érdemes-e hogy pl mennyire van folyamatos interethez kötve a játék? Olvastam olyat hogy folyamatos internetkapcsolat szükséges, mert net nélkül alig van elérhető játékmód...
Valamint lehet-e 1 pár joy-con-nal ketten is játszani egymás ellen pl?Leginkább ez foglalkoztat, a "lebutított grafika" a nagyobb testvérekhez képest nem érdekel ha jól láttam grafikát leszámítva mindenben egyezik a PS/Xbox verzióval.
Köszönöm!!
-
Moby
addikt
válasz Norb79 #26227 üzenetére
Liteot tőlem biztos nem fog venni senki Ezt az 1 játék miatt switchet én nem tudom értelmezni. Egy valag rohadtjó játék van rá a zelda BOTW-n kívül is. Főleg az idei év volt nagyon erős switch fronton. És bár a gémerpályafutásom egyik legjobb játéka a BOTW, az pont olyan genre, ami jelen van minden platformon, nem igazán nevezhető sem hiánypótlónak, sem egyedinek, szemben a többi exel. Mégis arra hegyezik a cerkát mindenki. A többire ménem?
-
30z.Samu
félisten
Az a pletyka kering, hogy 6-án kapunk egy nagyobb update-et a gépre, melyben elképzelhető, hogy megkapjuk a testre szabhatóságot.
Sic Parvis Magna
-
Baltazár123
senior tag
válasz 30z.Samu #26261 üzenetére
Én biztosan nem fogom megvenni a Kirbyt. A Yoshit megvettem, szerencsére csak használtan így nem buktam rajta, mert már az is annyira gyerekes, hogy a végén senki nem akart játszani vele. Nagyon kicsi gyereknek el tudom képzelni a Kirbyt, de ahogy ayo írta az információt, elég kevés tartalom van benne. Azért N kidobott pár durván elárazott játékot is, mondjuk a Kirby mellett az 1-2-3 switchet lehet megemlíteni meg (teljes áron) a Labot. Hihetetlen zseniális játékok mind, csak játékidő nincs bennük. Mondjuk a Labo nekem belekerült egy szép kis papírdobozba és a vendégeket fokom vele elkápráztatni, hasonlóan, ahogy az 1-2-3 switchet is most már ilyen célra használom. Aki még nem találkozott hasonló játékokkal, azok mind teljesen elképednek, hogy micsoda ötletes dolgok ezek.
Azért az beszédes, hogy van PC-m, Wii, XO meg Switch és amikor látogatóban vannak gyerekek mindenki a Switchel akar játszani, most a labo a hatalmas sztár, korábban az 1-2-3 switchtől volt elkábulva minden gyerek, meg a Mario Kart8 is tarolni szokott. A szüleik meg már morognak rám, hogy a gyerekek mindig hisztiznek otthon, hogy mikor jöhetnek legközelebb meg hogy kell nekik is switch. Az ára sajnos komoly visszatartó erő.
Van olyan család, akik kifejezetten kérték már tőlem előre, hogy tüntessem el a switchet amíg ott vannak[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Baltazár123 #26267 üzenetére
A Nintendo tökéletes buliba, összejövetelre, azért is, mert tele van család barát tartalommal, mellyel többen is tudnak szórakozni. Nem csoda, hogy rákapnak. Nálam is számtalanszor volt olyan, hogy PS4, PC hidegen hagyta az embereket, de ahogy megtudták hogy van Nintendo, felcsillant a szemük. Első kérdés ötből négyszer: Mario van rá?
Sic Parvis Magna
-
77Guba
aktív tag
válasz szkuvi #26263 üzenetére
Annyira van internethez kötve,hogy a Towers of Time kihívásokat és persze az online meccseket csak online tudod játszani.A Klassic Towers-eket,a Storyt tudod offline is,csak a jutalmakat akkor kapod meg mikor online vagy.Az egymás elleni módot nem tudom,magam játszom.Csak handheld játszom és nagyon elégedett vagyok vele.A grafika nyilván butított,de nem csúnya.Tartalom van bőven benne,szeretek grindelni,mert addig is tanulom a játékot.A játék folyamatos,akadozás nincs.Én Kombat Pack-kal vettem,de így utólag sok értelmét nem látom(lehet majd később igen), mert elég egy harcost kitanulni (én Sub-Zerot),pedig a Terminátor miatt vettem a Packot hozzá.
-
maximilian4
addikt
válasz 30z.Samu #26268 üzenetére
Még jó. Nintendo = mario. Világ legismertebb és legjobb exkluzív címe.
A legelső játékom amúgy az asterix és obelix volt fekete fehér kijelzős sárga gameboy pocketen. Iszonyat nehéz volt. Ráadásul ha elfogyott az összes életed, akkor a legeslegelejéről kezdhetted. Szerintem a mai napig van olyan pálya amin csukott szemmel végig mennék annyiszor voltam rajta. Akkoriban még nem volt youtube meg végigjátszás videó. Legszebb időszak.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #26271 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
-
Sirandrish
Topikgazda
Boldog új évet mindenkinek!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
Boldog Új Évet srácok! BUÉK Mindenkinek!
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #26234 üzenetére
Kisebb gyereknek a DK nem való, a kirby meg nagyon. És a DK nem is jó coopban.
-
Azurman
csendes tag
BUÉK mindenkinek. (úgy néz ki Januárban direct, ha igazak a pletykák)
-
Azurman
csendes tag
válasz hszilard666 #26279 üzenetére
Ámen
-
mike1334
veterán
Sokáig én is mondtam, hogy legyen gta v, de aztán játszottam vele xboxon, és nem jött be...szóval most már azt mondom red dead redemption 2-t a népnek!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz mike1334 #26281 üzenetére
Nem biztos hogy lenne értelme. Épp egy stadia review videót néztem és ott pont azt kritizálták, hogy mennyivel romlik a Red Dead Redemption 2 játékélménye már attól, hogy látható a képtömörítés pl. a hóviharon. Na ahhoz képest egy Swich-en talán hóvihar se lenne. Túl gyenge ahhoz a hardvere, hogy ilyen PC-t vagy nagy konzolokat is megdolgoztató játék erre jöjjön.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
mike1334
veterán
válasz Tigerclaw #26285 üzenetére
Amúgy csak poén volt, arra utaltam, hogy nekem a GTA v nem jött be, de a Red dead redemption 2-t imádom, több mint 80 órám van már benne. De ez is olyan, mint a Witcher, sose játszanék vele switchen, csakis tv-n asztali konzollal.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
77Guba
aktív tag
Bùék mindenkinek!
Én egy Alan Wake-et szeretnék! -
oriic
HÁZIGAZDA
Valszeg jön Switch-re a Metro Redux párosa:
Live-Die-Respawn
-
tboldi
nagyúr
válasz maximilian4 #26284 üzenetére
Szerintem csak a Pro Controller támogatásáról van szó, vagy csak volt, és ottmaradt a fájlok között a kép.
-
30z.Samu
félisten
Pixelekben Gazdag Boldog Újévet Mindenkinek! Kinek mennyire sikerült megreccsenni?
Sic Parvis Magna
-
szkuvi
tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #26292 üzenetére
BUÉK!
Nem szoktam inni, de tegnap lecsúszott néhány üveg pezsi...
Éjfélre már bele is kiabáltam a kagylóbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
válasz Sirandrish #26294 üzenetére
BUÉK! Minek iszik aki nem bírja
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Tigerclaw #26291 üzenetére
USB kábellel összekötve a Steam felismeri a Pro Controllert, ebből kiindulva el tudom képzelni, hogy működjön a játékkal is. De nem tudok semmi biztosat, kipróbálni sem tudom*, úgyhogy csak találgatok.
* Ugyan van Pro Controllerem, de PS4-en van meg az RDR2, nem PC-n.
(#26292) 30z.Samu: Én már öreg vagyok ehhez (24 évesen). Aludtam egy kicsit, éjfélkor egy pohár pezsgő, aztán visszafeküdtem.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #26296 üzenetére
Nem szoktam...szinte sose..még szilveszterkor se...de tegnap nagyon izlett a pezsi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
válasz Sirandrish #26298 üzenetére
Erre való a kölyökpezsi
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #26299 üzenetére
Azt mondjuk imádom
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest