Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tboldi #25401 üzenetére
Ok, a SEAGM-nél vettem US kódot, és azonnal le tudtam tölteni. A G2A-nál kezdtem, de ott úgy láttam hogy felbruttósította az 50 dolláros kód árát. A SEAGM-nél meg át is tudtam állítani euro-ra a fizetési módot, mert euro-s kártyával fizettem paypalon keresztül ahol szintén nincs beállítva konverzió.
A kód működött. Vásárlásnál meg ezekből a zip kódokból választottam egyet, mivel ezeken a helyeken 0% a sales tax az USA/ban: (konkrétan az utolsót választottam)
97330 – Corvallis, Oregon
03222 – New Hampshire, Bristol
97222 – Milwaukie, Oregon
97116 – Forest Grove, Oregon
97080 – Portland, OregonA switch-en meg létrehoztam egy új felhasználót és hozzálinkeltem az USA-s accountot.
Most veszek még 1-2 50 dolcsis kódot és tovább vásárolok. A Skyrim már megvan.
Ezer hála a segítségért.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz tboldi #25372 üzenetére
Octopath Traveler 40%
Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda 30%
Super Mario Odyssey 30%
The Elder Scrolls V: Skyrim 50%
DOOM 50%
Wolfenstein II: The New Colossus 50%
Travis Strikes Again: No More Heroes 50%
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition 30%
Sayonara Wild Hearts 20%
GRIS 50%
Katana ZERO 35%
Wargroove 30%
Crypt of the NecroDancer: Nintendo Switch Edition 80%
CELESTE 50%
Mortal Kombat 11 50%
What Remains of Edith Finch 40%Ezekből melyik a must have?
A Skyrim és Wicher megvéve. A Wolfeinstein, Doom túl rövid, de amúgy se vagyok a pure shooterek fanja. A Mortal Kombat abszolút nem az én világom.
Persze mindre nincs pénzem.
Nem ismerem a Nintendo specifikus címeket, de nem vagyok Mario fan, azt tudom.
A JRPG bejön, ha jó hosszú, de a nagyon retro-s pixeles grafika nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Baltazár123 #25405 üzenetére
A már letöltött EU-s játékokkal enged játszani, a boltváltást még nem próbáltam, de gondolom hogy az US store-ban mindig is nagyobb akciók lesznek, szóval ha marad az, akkor az se gond.
-
-
tboldi
nagyúr
-
Parson
addikt
Sziasztok,
beszereztem a Civilization VI-ot switchre, nem tudja vki, van a játéknak saját fóruma?───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Tigerclaw
nagyúr
Az Octopath Traveler grafikája néhol tetszik, máshol nem annyira. Mondhatjuk rá, hogy pixeles JRPG-hez képest minőségi. Kár hogy a sok sok jó JRPG-t miért nem modernebb köntösben tálalják.
Néztem a Lego Harry Potter-t is, de úgy láttam a review-k alapján, hogy nincs voice acting, ami sokat dobott volna rajta, eredeti színészekkel. Így elég üres lehet. Imádom a full voice acting, vagy narrating játékokat. Nagyon sokat hozzáad a storyhoz.
Amik tetszenek első blikkre az akciós játékok átnézése után:
- Ashen (szép egyedi vizuális környezet)
- Exorder (körös startégia és imádom a HoMM szerű játékokat)
- Lifeless Planet (kicsit üresnek tűnik...de ugye a címe alapján mire számítsak)
- My Brother Rabbit (cute, cute...vajon milyen hosszú?)
- What Remains of Edith Finch (de, fura a két képi világ váltogatása...szintén milyen hosszú?)
- Pinstripe (művészi képvilág és fura is egyben)
- Violett (jó lehet, de az ára alapján talán lehet hogy rövid?)
- Goetia (mondjuk túl sok depressziós játékot nem akarok)
- Thea: The AwakeningÚgy látom DOA Volleyball az US régióban sincs. :-)
-
ISThun
csendes tag
A 3DS verziónál annyiban mindenképpen jobb, hogy nem csak a Kurama vonalon, de az Eizanon is lehet vezetni, ráadásul mindkét irányban, csak unlockolni kell a pályákat szépen sorban egymás után. Továbbra is először az egyes állomástávokat kell teljesíteni szakaszonként, aztán végigmenni a teljes vonalon. Lettek achievementek benne, így már trófeákért is lehet küzdeni, de a lényeg ugyanaz maradt: a vonatvezetés.
Amúgy ilyen a valóságban (tavalyi fotóm): [kép]
Ilyen meg vasútmodellben: [kép] -
Tomjack
tag
RC JIG hol tudok beszerezni? Köszi
-
petymek
senior tag
válasz #09990144 #25385 üzenetére
Ez így jól mutat, csak nem türözi a valóságot. Ezek a nintendo idei legjobbjai, amik nem vették fel a versenyt, a többi konzol címeivel.
Luigi az év játéka címre még csak jelölést sem kapott, a kategóriájában pedig gyakorlatilag magával "versengett" a nintendo.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Úgy néz ki karácsonyra vennék egy Switch konzolt a családnak (és magamnak) és szeretnék biztosra menni.
Eredetileg egy Nintendo Classic Mini volt a terv a Super Mario játékok miatt de újonnan szinte lehetetlen beszerezni.
Azt jól tudom ha előfizetek az éves online szolgáltatásra akkor kapok mellé SNES és NES emulátort illetve játékokat is mint pl a Super Mario Bros 1,2 stb.
Az összefoglalóban említett problémák mennyire jellemzőek a gépre illetve van e olyan széria amit kerülni kell?
Illetve ha van bármilyen fontos tudnivaló vásárlás előtt azt szívesen meghallgatnám Tőletek.
Előre is köszönöm!
Forget about it
-
30z.Samu
félisten
válasz DJosef #25418 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ha előfizetsz az online szolgáltatásra, akkor a multiplayer mellé kapsz NES és SNES játékokat, a kínálat folyamatosan bővül. Továbbá kapsz felhőbe mentést is, bár ezt nem igen szokták péusz dologként emlegetni sehol. A joy-con sajnos nem áll a helyzet magaslatán, az analog szokta hamar megadni magát, szerencsére egy éves használat után nekem nincs ilyesmi tapasztalatom, tökéletesen működik a gép. Üvegfóliát javaslok a kijelzőre, mert régebben volt olyan bibi, hogy a dokkoló karcolta a kijelzőt, az újabb kiadásnál nem tudom hogy ez mennyire jellemző, de jobb félni, mint megijedni.
Remélem tudtam segíteni.
Sic Parvis Magna
-
-
Bibby
addikt
Most voltam a BP Árkádban, és a bejáratnál van switch stand, gépek monitorra kötve, asszem luigi meg pokemon volt meg talan fire emblem (az egyik oldalon, a másikon lehet volt még három), és voltak még kiszórva handheld switchek meg pár lite is.
Ja meg mellette egy ring fitet is láttam.Szóval megnyomják ezt a marketinget úgy látom, lehet más plázákban is van.
Ελευθερια η θανατος
-
DJosef
őstag
válasz 30z.Samu #25419 üzenetére
Értem.
Ezt a folyamatosan bővülő kínálatot gép nélkül megtudom nézni valahol? (NES és SNES címekre gondolok)....közben sztem megtaláltam.
EU és USA store között van különbség a fent említett játékokat illetően vagy megegyezik a kínálat?(#25420) koncsik
Köszönöm![ Szerkesztve ]
Forget about it
-
torik
senior tag
Azt lehet tudni lesz-e karácsonyi sale az online shopban, és ha igen, mikor?
All that and a bag of chips
-
bb.bocs
őstag
hello mindenki. ujrapasztázott switch, kábel a helyén, 60 foknál mégsem kapcsol be. hogyan tudnám tesztelni hogy mivel van a gond?
-
Parson
addikt
Sziasztok, 2 kérdés:
1. Civilization VI-tal játszik valaki?
2. Grid (ha már nincs nfs) kijött már switchre, vagy mikor jön, tudja vki?[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Na hétvégén vettem egy Switch-et, de tegnap vissza is vittem az eladónak. Ez hosszú. Nincs gáz, de jobb ez így.
Viszont most kellene boltból. Srácok, tényleg nem szokott lenni akcióban? Valami oldal ahol nézelődjek? Vagy valami?
Jelenleg ez a bundle tűnik számunkra a legjobb választásnak: [link] De ez az ár... Kiborít.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz koncsik #25446 üzenetére
Hihetetlen komolyan. Mondjuk cserébe használtan is úgy tartja az árát, hogy nem is éri meg úgy venni szinte.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest