Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
winery
aktív tag
Sziasztok PS4 után szereztem kb 1 hónapja switchet, nagyon megszerettem, ha van időm munkában akkor ott játszók kicsit, ha pedig nap végén van energiám tévén is játszók és olyankor erősen pislogni kezdek, mert annyira másnak jobbnak tűnik mintha más játék lenne
Amint meg lett a gép digitálisan megvettem a
Mario + Rabbids Kingdom Battle ,komolyan mondom egyik legjobb döntésem volt, ez a játék pont annyira nehéz ,hogy jó legyen és tényleg szórakoztató legyen, engem teljesen kikapcsol.Természetesen megvettem a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ot ezért is vettem a konzolt, de ha egyszer a végére érek akkor is maradni fog a masina az már biztos , nagyon szeretem benne ,hogy bármikor kikapcsilhatom és amikor újból játszani kezdek , rögtön onnan folytatom ahol lekapcsoltam. Zeldárol majd talán a topikjában írni fogok, eddig nagyon tetszik.
Amiket én néztem játékokat, ezek lazítani és tuti megveszem :
Steamworld dig
Ori
Yoku`s Island ExpressEzek meg zúzni :
Katana zero
Slain: Back from Hell
Vs
Dead cellsItt azt nem tudom , hogy a Dead cells ér annyit mint a Katana és a Slain együtt. Remélem tudtok segíteni .
-
winery
aktív tag
Zelda játékok , én is sokára találtam meg .
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest