Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
-
hyggelig
senior tag
válasz szkuvi #25223 üzenetére
Amióta megvan a Switch, alig kapcsoltam be a PS-t. Begubózva ülök a kanapé sarkában vagy fekszek és witcherezek, úgy, hogy a PS-n már kijátszottam, de itt új értelmet nyert a játék.
Nagyon szeretem én is ezt a kis konzolt. Ha befejeztem a Switchert ( ) akkor jöhet a Fire Emblem: Three Houses
-
f3rdzs0
senior tag
válasz szkuvi #25223 üzenetére
sd kártyához annyit (az elmúlt héten néztem őket), hogy elég a 100mbs hozzá (a switch 104nel maximalizalodik), csak figyelj hogy normális írási sebessége is legyen, mert az segít letöltéseknél
másik topic:
amúgy amióta én megvettem, én se kapcsoltam be a PSt. nagyon jó hogy a kanapén fekudve tudsz játszani, és mindig viheted magaddal. emiatt hagyok abba sok játékot, hogy egy ideig nem játszottam és nem volt kedvem újra kezdeni.nekem csak lakotarsam a kiindulo pont de neki fogalma sincs semmi Nintendorol (bár ő azért vett egy teljesen új xboxot mert kellett neki nagyobb tarhely a fifanak és nem tudta hogy lehet bővíteni, szóval ő talán nem reprezentatív :D)
f3rdzs0
-
f3rdzs0
senior tag
válasz szkuvi #25251 üzenetére
hát azt te tudod mennyire akarsz majd digitális játékokat venni. én 256-ot vettem, de csak mert olcsó volt az alzán (így is buktam 2 ezret mert vártam...) és szerintem a legtöbb játékom kártyás marad, szóval nekem ez egy életre elég lesz szerintem
nekem még nem driftel így kb 70 óra használat után, bnőmnek viszont igen (szerintem az kb lehetett 2-300 órás mikor kijött rajta ez)
speaking of digitális játékok: az előrendelői és limitált kiadásoknál magyarországra is postáznak? például a Sword / Shield előrendelők angliában kaptak fémtokot a digitális kiadás mellé is (kiküldték), ez itthonra is érvényes?
f3rdzs0
-
77Guba
aktív tag
válasz szkuvi #26263 üzenetére
Annyira van internethez kötve,hogy a Towers of Time kihívásokat és persze az online meccseket csak online tudod játszani.A Klassic Towers-eket,a Storyt tudod offline is,csak a jutalmakat akkor kapod meg mikor online vagy.Az egymás elleni módot nem tudom,magam játszom.Csak handheld játszom és nagyon elégedett vagyok vele.A grafika nyilván butított,de nem csúnya.Tartalom van bőven benne,szeretek grindelni,mert addig is tanulom a játékot.A játék folyamatos,akadozás nincs.Én Kombat Pack-kal vettem,de így utólag sok értelmét nem látom(lehet majd később igen), mert elég egy harcost kitanulni (én Sub-Zerot),pedig a Terminátor miatt vettem a Packot hozzá.
-
77Guba
aktív tag
válasz szkuvi #26293 üzenetére
Ha szereted a verekedős játékokat vagy az MK-t kimondottan,ne hagyd ki.A játék kimondottan játékosbarát,én mint amatőr MK-s is megtaláltam a számításom,szépen felépít a játék.Easyn kezdtem a Towereket,aztán a segítségek használatával már megyeget a medium is.Kaptam Gridet,Crash Bandicoot 'Nsane Trilogyt is amik nagyon tetszenek,de csak szinte az MK megy,annyira addiktív,a csak ismert "na még egy játék"...
-
MODERÁTOR
válasz szkuvi #26549 üzenetére
Korábban voltak hírek okosításhoz használt kártyák banneléséről, tudomásom szerint nem találkoztunk még ilyennel. Én is vettem már több használt kártyát, nem volt gond. Azért ha megrágta a cica, ne vedd meg.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
szkuvi
tag
válasz szkuvi #26701 üzenetére
Kb. 15-18 online battle/verseny után a rövid tapasztalataim:
Nem találkoztam sem laggal, sem disconnectionnel (Splatoon 2-ben előfordult ma párszor hogy kidobott erre hivatkozva...).
A versenyek közötti várakozás tényleg van 1 perc, de ebbe beletartozik a szavazás a köv. pályáról, illetve ezidő alatt tudsz másik karaktert és Kart-ot is választani.
Eddig teljesen pozitív tapasztalataim vannak az online részt és persze a játékot illetően, bátran ajánlom megvételre . -
petymek
senior tag
válasz szkuvi #26880 üzenetére
Éppen ez a baj, emiatt a szoros illesztés miatt karcolódik a készülék. Míg fólia nem volt rajta sem tudtad úgy bele tenni, hogy óhatatlanul, vagy elől, vagy hátul, ne érjen közben a dokkolóhoz. Ezért karcolódik a kijelző, és a hátsó rész is. Utóbbiról nem esik szó soha. A hirdetésekben meg megy a szépítés "mikro" karcokról.
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szkuvi #26889 üzenetére
Én is borzasztó háklis vagyok a legkisebb hajszálkarcra az eszközeimen, vigyázok is mindre, a Switch-re is rögtön megvettem a Nintendo saját kijelzővédő (nem üveg) fóliáját, ami szerintem tökéletes és jobb bármilyen üvegfóliánál. Könnyű volt feltenni és tökéletesen illeszkedik mindenhol, továbbá strapabíró is - bár tény, hogy nem hajigálom a konzolt. Viszont ez a dokkoló-karcolódás mizéria szerintem brutálisan túl van fújva. Én simán be tudom úgy tenni a dokkolóba a gépet, meg ki is tudom venni, hogy se a kijelző, se a hátlap ne érjen a dokkolóhoz. Kis odafigyelést igényel és kész. Épp ezért nem is értem az általad felrakott sticker-t sem. Ha arra háklis vagy, hogy ne legyen a gépen egy hajszálkarc se, akkor arra nem vagy, hogy drasztikusan megváltozott a gép külalakja? Én pl. biztos, hogy nem raktam volna fel ezt. Nyilván ízlések és pofonok, de számomra ez annyira megváltoztatja a gép külsejét, hogy biztos nem tudnám elviselni. Pláne furán néz ki, ha még a joycon-okat is ráteszed. Te tudod, de szerintem ez fölösleges. Kis odafigyeléssel simán megúszhatóak a dokkoló által okozott karcok, a maximum ami történhet a géped hátlapjával, az az, hogy a sok használat miatt kifényesedik a kezed miatt.
Get Moded!
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz szkuvi #28373 üzenetére
Szia! Az Ac-t egyértelműen ajánlom, viszont a voucheres témával lehet pöppet várnék, ki tudja mit hoz a kövi N. Direct, ami nagyon időszerű, mert semmit nem tudunk az ezévi megjelenésekről. De ha a Smash-t is akarod, akkor hajrá.
A Rocket League-gel immáron Switchen a “pajtikkal toljuk, ők ps4-ről( éljen a crossplatform ), én nem érzékelek problémát lag miatt. Próbálj esetleg variálni a net beállításokkal a játék beállitásaiban, legalább 4 sor is van opciókkal ezügyben az első almenüben. Az meg alap, hogy performance mode-ban játszok és wearher effects off
-
f3rdzs0
senior tag
válasz szkuvi #28373 üzenetére
a voucher egy évig felhasználható. ha megveszed kapsz kettőt és akkor váltod be amikor akarod. viszont a mostani forint árfolyam mellett nem igazán éri meg sajnos
plusz ha jól tudom a Smash Bros volt már leárazva, szóval lehet hogy érdemes arra várni inkább.
szerk: engem idén a Bravely Default II érdekel. az elődök kimaradtak, de lehet megveszem majd őket 3DS-re mielőtt belekezdek ebbe. szóval nekem a második voucherem valószínűleg arra fog elmenni
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
zbundy
aktív tag
válasz szkuvi #28737 üzenetére
A gold verzióval megkapod a donkey kong dlc-t hozzá, ami új karaktereket és új helyszínt, új kihívásokat hoz. Egy végigjátszással is el lehet szöszmötölni vele 10+ órát ha mindent össze akarsz szedni. Meg talán még valami kozmetikai cuccot is ad, de ebben nem vagyok biztos. Szerintem megéri azt a +8 eurót.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest