Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok,
Black Friday akcióra várok, de idén télapóra lesz végre nálunk is Switch otthon.
Kérdésem, hogy az alap Switch csomaggal és a Pro Kontrollerrel elvagyok HW tekintetében, vagy kell még valamit venni külön?
SD kártya pl. kell? Ha igen, miért?Ahogy nézem elég drágák a Nintendo játékok alapból, hol szokott lenni erősebb akció?
Köszi előre is, üdv,
Renok -
senior tag
válasz Sirandrish #24563 üzenetére
De ha jól értem, akkor Neked azért elég az mindenre, mert csak fizikai példányokat veszel a játékokból?
Digitálisat nem éri meg venni, annyival nem olcsóbb?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Baltazár123 #24579 üzenetére
Ok, köszi szépen.
És hol lehet 5e pénzért ilyen 128GB-os kártyát venni? -
senior tag
Switch-en hogy lehet négyen játszani egyszerre?
A 2 joy-con 2 ember mondjuk egy Mario Partyban/Smash Borthers-ben?Én ezt a kombót venném, hogy a Switch alapcsomag, és 2 Pro Controller. Ezzel így lehet egyszerre négyen játszani olyan játékban, ahol ez opció?
-
senior tag
Sziasztok,
Én is Switch tulaj lettem. \o/ A gyerekeknek lesz karácsonyi ajándék, addig esténként sunyulok a géppel.
Ezeket szereztem be rá eddig: Mario Kart, Legend of Zelda, New Super Mario Bros U, Super Mario Party és Super Smash Bros. Ultimate.Ezen felül van még 1 terjedelmes kívánság listám is a gyerekeknek (5 és 7 éves fiúk):
Mario Odyssey, Pokémon Sword, Luigi’s Mansion, Marvel Ultimate Alliance 3, Donkey Kong Country: Tropical Freeze.És magamnak is:
Mario + Rabbids Kingdom Battle Gold Edition, Fire Emblem: Three houses, Xenoblade Chronicles 2, Bayonetta 2(-3), Mario Maker 2, Zelda: Link’s Awakening, Arms (?), Splatoon 2 (?)Amire így már az 5 játékkal rájöttem, hogy a fizikai játékokat cserélgetni a gépben cumi. De digitálisan meg marha drágák, és nagyon durva, hogy egy 2017-ben megjelent játék a Nintendo Shop-ban eddig összesen 3x kapott csak akciót. Máshol egy játék évente legalább 3-4x akciózva van. Miért nem akciózik a nagy N gyakrabban?
A gyerekeknek szánt fenti, még beszerszendő listából az említett 2 korosztálynak melyik a 2 leginkább ajánlott?
Illetve van még valami játék, ami nagyon jó, és kimaradt a listámról?
Köszi a tippeket előre is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz scyllafren #24901 üzenetére
Köszi.
Pár részt már láttak a sorozatból, meg YT-on nézték már, ahogy játszik valaki ezzel, és csipázták a dolgot. Persze olvasni még egyikük se tud, a nagyfiú most elsős, de legalább az "attack" meg stb. szavakat majd szépen összeolvasgatja magának.
Igen, a digitális akciókat néztem már, köszi. Sajnos a jelenlegi alza kuponos árakkal nem tudják felvenni a versenyt, rendre 2e Ft-tal drágábbak a digitális játékok így akciósan is.
Köszi az ajánlást, ezekről még csak nem is hallottam.Splatoon 2-nek van amúgy vmi single player/sztori módja, vagy csak coopban van bármi értelme? Meg van local coop benne? Eddig 1-2 videót néztem róla, azokból még nem derült ki.
@(#24902) etnies:
Értem, köszi.
Ennek az Astral Chain-nek is utánanézek, nem találkoztam még a címével.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz -conrad- #25264 üzenetére
Tudtommal gép nélkül nem tudsz játékokat venni, ingyen sem (nekem nem sikerült annó).
A nintendo.co.uk-n kreált account-odat össze kell linkelni a Switch-en létrehozott felhasználóddal.
De majd valaki kijavít, ha tévedek. Nekem is csak pár hete van gépem, szinten karácsonyi ajándék (gyerekeknek (is)), de én előveszem néha "tesztelni"[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Quinine911 #26234 üzenetére
Kirby Star Allies demót letöltöttem (köszi, hogy bedobtad ide, eddig nem is tudtam róla), és a 2 kicsi pálya pakkot már 3xra toljuk végig, baromi jó.
Gépekkel is teljesen jó, meg négyen játszva is.Végre nem frusztráló, mint a Mario Maker 2 vagy a New Super Mario Bros. Azokba mindig beletörik a bicska itthon mindenkinek.
Hihetetlen, milyen cuki és szép a grafika, és mennyi tök jó ötlet van ebben a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Quinine911 #26257 üzenetére
Pláne, hogy platinumshop-os arcok azt mondták, hogy bármi gond van, ne hozzájuk vigyem vissza a cuccot..
-
senior tag
Most agyalok 2 fizikai játék digitálisra cserélésén (Kart és Party).
Rohadtul unom a kártyák cserélgetését, és a gyerekek néha 5 percenként váltanának a 2 játék között, és féltem a gépet is az állandó cserétől (senkinek nem tört még ki a cartridge slot fedő műanyag lemezke? ).
Kérdés, hogy amiket elértünk a fizikai változatokkal (unlockolt cuccok), azok megmaradnak a digitális verziónál is?Továbbá hogy állok át a digitálisra? Ha megvettem, rányomok a download-ra, és 2x lesz ott a játék ikonja a Switch főmenüben?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Mivel erre senki nem válaszolt, végül máshol kerestem a választ, meg ki is próbáltam a dolgot, és hát nagyon kellemesen csalódtam, hogy ennyire sima az átállás (fizikairól digitálisra). Letölti a játékot, és minden save és unlockolt cucc ugyanúgy van, mint volt.
Szuper.Más: Fitness Boxing-gal van valakinek tapasztalata? A demót nyomjuk párommal, de megéri most a teljes változat az akciós árát?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Animal Crossing letöltődött.
Egyelőre én tolom, gyerekek már várják, hogy farmolhassanak nekem. -
senior tag
-
senior tag
Sziasztok,
2 napja történik az alábbi dolog: a Switch dokkolva van, mint mindig, és sem a joy conokkal sem a Pro controller-ekkel nem lehet bekapcsolni a gépet, pedig mind a 4 eszköz szintén frissítve lett (pont emiatt a jelenség miatt, ma).
Jelenleg az egyetlen mód, ahogy be tudom kapcsolni a gépet, hogy kiveszem a dokkolóból, bekapcsolom, visszarakom a dokkba, és akkor megjelenik a képe a TV-n.
Ez miért lehet? -
senior tag
válasz hszilard666 #42329 üzenetére
Nem teljesen értem a Nintendo Switch Online + Expansion Pack kapcsán, hogy amik benne vannak az Expansion Pack részen, pl. az Animal Crossing Expansion, ahhoz örökre hozzáférek innentől kezdve, vagy csak addig, amíg tart az előfizum?
-
senior tag
válasz gainwardgs #46361 üzenetére
Nekem a nehézsége miatt beletört a bicskám, sosem vittem végig, amúgy tetszett anno nagyon, addig a pontig.
-
senior tag
válasz 30z.Samu #46830 üzenetére
Minden generációnak van egy megnevezése, a Boomer-re tökéletes a leírás, amit Rage47 linkelt.
A generációk születési év sávjai a különböző oldalakon/forrásokban 3-6 (vagy még több) évet simán el tudnak térni, mint a Boomer-nél is, de az alap definíció eléggé standard.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
Nintendo shopban akciós lett a Bayonetta 3.
Nekem tetszett az első és a második rész, megéri a 3. rész ennyiért? Nem lett nagyon ronda? Pár komment alapján csúnyább, mint a 2. rész.Meg több lett benne az irritáló, ugrálós, könnyen leesős rész, vagy nem jellemző?
-
senior tag
válasz TrishtanAG #56988 üzenetére
Köszi szépen!
Végül az akció már véget ért, én meg nem mertem megvenni az ilyen technikai dolgok miatt. -
senior tag
válasz Rigormortiis #57988 üzenetére
Bayonetta 3.
Jelenlegi Switchre nem veszem meg, lehangolóak a tapasztalatok. -
senior tag
válasz Rigormortiis #58021 üzenetére
Azért a Stellar Blade minden, csak nem full középszer.
Én is nagyon örülnék egy Bayonetta 3-nak PC-re v. PS5-re. -
senior tag
válasz Rigormortiis #58094 üzenetére
Pedig az egyik legjobb játék a Switch-re szerintem, 2 fiammal rengeteget játszunk vele még a mai napig, szerintem ebben van a legtöbb játékóránk.
Nagyon más, mint a többi verekedős játék (ez egyben előny és hátrány is szvsz), és hihetetlen, hogy hány franchise-ból vannak benne karakterek, ez a teljesítménye megismételhetetlen lesz még valszeg nagyon sokáig.
A grafikája szerintem nagyon szép, az irányítás egyszerű és tök jó ötletek vannak benne.
A single player tartalom is nagyon sok benne, és lokálban ha van elég kontroller akár 8an is lehet játszani (ezt sem nagyon tudja más játék hozni), így nagyon király parti játéknak is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest