Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Azoktól kérdezem akiknek Lite van, a driftelés mennyire jellemző? Gondolkozom, hogy az első generációst lecserélem. Sajnos fárasztó tartani és a Lite-ról ilyen szempontból jókat olvastam.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Faterkam
addikt
válasz dud998 #26752 üzenetére
Nálunk mindkettő van, a lányom esküszik a Lite-ra. Szerinte a képe is szebb, mert ugyanakkora a felbontása, de kisebb a képernyője!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
dud998
őstag
válasz Faterkam #26753 üzenetére
Igen ezt tudom. A drift miatt tartok, mert egybe van építve az egész. A sima Switchnél mehet a joy-con a szervízbe és a tartalékkal tudok játszani. A Litenál ezt nem tudom megcsinálni. Próbáltam utána olvasni, de nem tudtam kideríteni, hogy esetleg a Liteban jobbak lennének-e.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Sordoran
addikt
válasz dud998 #26754 üzenetére
Szerintem ehhez még idő kell, még csak pár hónapja van piacon. Az tény, hogy itt is van driftelés, de hogy ez milyen mértékben jön elő, jobb/rosszabb még nem tudni. Persze pontos százalékot itt se fogunk kapni soha.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
6r4dw
csendes tag
A hűtés téma margójára: [link]
A dokkolót is lehet külön segíteni a hő leadásában.Még nem próbáltam egyik megoldást sem, de örülök, hogy ilyen jól szerelhető a gép.
-
Kai_Rong
senior tag
Ez a hűtés mennyire komoly / valós probléma? Vagy mennyit megy egy nap a Switch egyhuzamban, hogy ilyen issue-kkal találkoztok? Nekem teljesen normális hőmérsékletet produkál a Switch dokkolva, mondjuk két óránál többet nagyon ritkán megy egyhuzamban.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
f3rdzs0
senior tag
válasz dud998 #26752 üzenetére
egyelőre nagyon kevés videó van driftelésről. tény hogy van, de a joystick más sorozatszámú mint a sima switchekben, szóval lehet hogy javítottak rajta (csak az egészről nem akar beszélni a Nintendo szóval a megoldásról se nagyon fognak).
nekem 250 óra használat után még nem jött elő, barátnőmnél a sima switchen kb ennyi idő kellett neki anno
viszont én sokkal jobban szeretem ezt mint a sima switchet. a kijelző így is borzasztóan csúnya, de sokkal jobb, és a fogása is kényelmsebb (főleg gripben) a súlya miatt.
nekem még az is tetszik hogy a gombok nem olyan kattogósak. elsőre kellett kicsit furák voltak, de szerintem ez részben annak is köszönhető hogy be kellett őket járatnif3rdzs0
-
DVlad
őstag
válasz Norb79 #26759 üzenetére
Nagyon kedves vagy, de kitaláltam a megoldást tegnap.
Az osztott képernyőhöz ki kell kapcsolni a "fő" profilban a több játékos módot. Ezt az adott pálya melletti kis ceruzánál lehet. Ha nem ott kattintasz rá a pályára, akkor nem él ez a fül a menüben.
Online játékhoz természetesen vissza kell állítani. -
petymek
senior tag
válasz maximilian4 #26744 üzenetére
A villamosan vezető paszta a másik nagy ötlet, az alufólia mellett .
Érdekes lenne egy statisztika, a "profik" által zárlatot csinált PCB-kről, és ezekért hány esetben vállalják a felelősséget.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz Zolibacsi88 #26741 üzenetére
Ez valószínűleg tervezett avulás része. Nem kell mindennek az örökkévalóságig tartani
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Faterkam
addikt
válasz petymek #26764 üzenetére
Jaa, addig nyaggattam a kölköt, (fene a pofáját) még nem tudom hányszor újrakalibrálta, és jó lett. Azóta, kopp-kopp, minden ok vele! (de így spórolt 5e Ft-ot, mert az első helyen 23e volt, ahol én vettem ott meg 18e. Persze mindkettő hivatalos konzol bolt volt)
Ez a melegedés a régi konzolokat érinti csak? Mert nálunk nem jelentkezik, pedig 180cm magasan van a falon.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
maximilian4
addikt
válasz petymek #26762 üzenetére
Vannak gyártók, illetve forgalmazók akiknél vásárlásnál lehet kérni az alkalmazását mind laptopnál, mind számítógépnél. Egyedül a felvitele igényel nagyobb szaktudást mint a pasztáé, ha rendesen felvitted a processzorra és annak a felülete teljesen sík, illetve jól illeszkedik a hűtés rá, onnantól nem lehet zárlatos a gép. De még jó hogy vannak ilyen okos emberek mint te, akik mindig megmondják minden témában a tutit. Alufóliához hasonlítani...te jó isten kegyelmezz. Polihisztor szakon végeztél valamelyik egyetemen?
Maxi
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Quinine911 #26767 üzenetére
Engem azért továbbra se győzött meg, hogy ez valódi issue lenne - minden konzol melegszik valamelyest, terhelés alatt sose lesz olyan a hőmérséklete, mint kikapcsolt állapotban.
Anno a PS3 esetében riogatott mindenki, hogy húú majd túlmelegszik meg szar az egész - 10 éve van meg, nyúztam eleget, köszöni semmi baja. A PS4 Prót is csak azért takaríttattam ki meg pasztáztattam újra, mert a ventillátor egy-két resource igényesebb játéknál azért meg lehetett hallani. Pasztázás után semmi baja. És with all due respect to Nintendo, azért a Switch nem egy PS4 Pro szint a specifikációkban.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
petymek
senior tag
válasz maximilian4 #26766 üzenetére
Először is ez ugyanaz a téma. Te nem ezt írtad amit most. Kiskereskedelmi forgalomban bárki számára beszerezhető, villamosan vezető paszta, amit használ is mindenki.
Továbbá miből gondolod, hogy a te állításod a "tuti"? Te hol végeztél? Vagy ez a személyeskedő stílus alapozza meg?
Én pontos típust megjelölve, villamosan szigetelőt ajánlottam, amit évtizedek óta használok. Ezzel szemben te mit tettél?Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
MODERÁTOR
Mindenkinek elismerve/tiszteletben tartva a végzettségét és a tapasztalatát arra kérlek titeket, hogy az ezekkel kapcsolatos részleteket egymás között beszéljétek meg. Nagyon szépen köszönöm.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
maximilian4
addikt
válasz petymek #26769 üzenetére
Hogy lenne már ugyanaz? Hasonlítsd már össze a hővezető képességüket. Az alufóliát a homlokodra ragaszthatod. Folyékony fém elég régóta kapható kiskereskedelmi forgalomban. Pl.: Thermal Grizzly Conductonaut. Na most jobb? Nem a szigetelés a lényeg, hanem a hővezetés, mivel alap esetben a processzor kupakjára vagy alá (delidelésről nem tudom hallottál-e már) megy (akkor van baj, ha nem oda nyomod ki ahova kéne). Az mellékes hogy a "sima" paszták hülyebiztosak, a folyékony fém meg nem (igen, mert vezeti az áramot). Viszont ha a laptopodban mondjuk van egy 200 wattos gpu meg egy 65w-os cpu (nagyobb teljesítmény-nagyobb hőtermelés), és nem akarod, hogy egy mikró szintjére throttlingolja magát, akkor összeteszed a kezed hogy ilyen is van a piacon. Nem azt írtam hogy nyomja mindenki bele a nintendoba, mert ne. Írtam is, hogy ne, mert felesleges. Csak gondoltam érdekességképpen megemlítem, hogy ilyen is van...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
dud998
őstag
válasz koncsik #26771 üzenetére
És ne rontsuk el a topik legendásan jó és barátságos hangulatát.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Kérem töröljék a “gazdák”, ha nagyon csúnya dolgot teszek:
Felraktam “magamhoz” egy tutorialt, ha valaki kellő bátorságot/ ügyességet érez magában a pasztacseréhez. Valamint nem sajnálja a gari elvesztését vagy kellően idős a gép már. Igyekeztem minden lépést felvenni. Sokkal egyszerűbb, mint egy ps4/pro vagy más konzolnál ez a művelet. -
Aki21
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #26776 üzenetére
Szerintem korrekt videó lett. Szájbarágosan és érthetően elmondtál, megmutattál mindent. Szerintem én is rálesek majd a switchemre mert az enyém már 2éves elmúlt tutira nem árt egy ujrapasztázás neki. Tetszett a videó. Esetleg ha csináltál már olyat szívesen megnézném azt is ahogy a joyconok és maga a switch házázt is kicseréled. Köszi ezt a precíz videót. 😉
-
-
Aki21
aktív tag
válasz Zolibacsi88 #26778 üzenetére
Ment a sub yutube-on. Kiváncsian várom a videót. Csak azért érdekelne mert gondoltam rá, hogy az egész switchet joyconostúl full fehérbe öltöztessem az xyab gombok pedig a jókis sárga kék piros zöld színűek legyenek .
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz maximilian4 #26780 üzenetére
-
Moby
addikt
válasz Zolibacsi88 #26776 üzenetére
Namost ha én cserélnék pasztát (fogok hamarosan), akkor azt az IHS-ként funkcionáló réz alátétlemezt is leszedném, mert a mag és aközött ugyanaz a kiszáradt trutymó lehet, szal az, hogy az IHS felett van csak kicserélve a paszta, az olyan tessék-lássék megoldásnak tűnik így.
-
Moby
addikt
válasz Zolibacsi88 #26783 üzenetére
Fogalmam sincs. Nem szedtem még szét switchet, a sajátom lesz az első. Viszont a ps4-em is erősen hűtésmodolt, az is, meg a notebookom is conductonauttal kezelt, szal nem szarok be az ilyenektől. A switch nem fog kapni, csak valami szolidabb pasztát, ide semmi nem indokolja.
/De ránézésre snitzerrel lekapom pikk-pakk.
[ Szerkesztve ]
-
-
GuruZone
őstag
[Galantis Ft Charli XCX - We Are Born To Play]
Rendesen röpködnek a dislike-ok :)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
-
Quinine911
aktív tag
válasz maximilian4 #26780 üzenetére
ez nagyon állat, Maxi!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bioshock: The Collection Switch kiadása felkerült a tajvani korhatár besorolás oldalára
Szóval hamarosan lehet játszani a trilógiával Switch-en is.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön Switch-re is a Genshin Impact
(Zelda Breath of the Wild inspirálta cucc)Live-Die-Respawn
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Zolibacsi88 #26794 üzenetére
Rosszmájú megjegyzés: Majd itt kétszer annyiért, amennyiért a nagykonzolokra elérhető
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
adalbert1
veterán
Nekem ezzel ugyanaz a gondom, mint a Metro Redux párossal is: valószínűleg sokkal drágább lesz (ott 50 eurós árcéduláról van szó), mint amennyiért általában akcióban meg lehetett venni PS4-re vagy Xbox One-ra őket (Metro Redux-ot 1500 Ft-ért vettem, a Bioshock Collection-t pedig 9.49 fontért).
Remélem, hogy az ilyen címekre azért néha lesz egy-egy nagyobb sale Switch-en is, mert így, hogy már megvannak nem érnek még egyszer 15-6 ezer Ft-ot (legalábbis számomra).
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest