Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Polllen #17916 üzenetére
Épp ezért "mondom", hogy ez csak a Microsoft-nak lenne jó. Kétségeim lennének afelől, hogy egy Switch-en tudnánk Forzázni. Esetleg a Cloud megoldással, de ahhoz meg állandó net kellene. Meg aztán a Live-ért is ki kéne köhögni a 18K-t egy évre hogy tudd használni? Vagy hogy lenne?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Polllen #17923 üzenetére
Igen, azt olvastam én is hogy a MS nagyon rá akar állni a stream és a crossplay témára. Már csak az kellene hogy natívan lehessen billt-egeret használni a játékokhoz (FPS, strarégia stb). De ez már az én gondolatom, túlságosan PC-s aggyal gondolkodom. A következő generáció számomra jóval érdekesebbnek ígérkezik, mint a jelenlegi.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
félisten
válasz Polllen #17923 üzenetére
Az xCloud terv szerint Xbox-on, okos eszközökön, PC-n is elérhető lesz. Gondolom a Switch, kialakításánál fogva erre egy nagyon jó opció. Így pedig akkor minden GP-s játék is menni fog Switch-en
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz Polllen #17934 üzenetére
A konzol eladásokat egy jól felépített könyvtár nagyon tudja segíteni. Amikor én vettem az első konzolt már volt az EA Access és hát 990 forintért azonnal volt 30-40 játék amivel lehetett játszani.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest