Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #1433 üzenetére
Lehet egyedül vagy az "örömeddel"?!
Ide téved az ember és olvassa a linkelt, beírt híreket, reagálásokat. Amikből ez jön le:
Itt a switch elavult hardverrel, annyiért mint a konkunrens "bika" konzolok. Nem baj ez nintendo!
Drágák lesznek a kiegészítők, és alapból nem lesz a csomagba az sem ami azért elvárható lenne. Nem baj, ez nintendo!
Az indulásnál a béka segett alatt lesz a játékok listája, és röhejes áron adják őket. Nem számít, majd a tartalom az tuti lesz.
Nem jelenik meg rá x, y, meg z és folyamatosan jön, hogy a sok más játék sem. Nem számít várható volt.Ez csak az igazi troll viselkedés. Szándékomban sincs személyeskedni, de azért a te aláírásodban szereplők a Zelda játékról, sem azt sugalják, hogy te reálisan látod. A legjobb játék cím azért legalább vitás.
Hidd el azt is megértettük, hogy a nintendo bármit csinál, te imádni fogod.
Az meg, hogy "bukta" lesz-e vagy fánk, meg majd kiderül.
-
Vebber
tag
válasz koncsik #1475 üzenetére
Te írásodra válaszolok "nektek" N rajongóknak, ami az úgy tűnik a közvetlen értelmén belül is egy külön csoport.
Felesleges így reagálni, ez a marketing sem fogja eladni a switchet.
Nálunk is Nintendo konzol van itthon, mégsem érzem, hogy ez felhatalmazna olyan megnyílvánulásra mint az elző hozzászólásom tárgyát képező tartalmas írást készítő rajongó is tette.
Wii U gépünk van, és nagyon szeretjük, nincs is jobb mint egy jó "brasil" változat /aki akar utánaolvas/.
Le nem cserélnénk sem PS-re, sem Xboxra.Mondhatjuk "N rajongó" vagyok, mégis elhatárolódok fentiektől. Semmivel sem különbb, mint azok akik negatív kritikát fogalmaznak meg. Sőt...
Én spec. azt várnám, hogy néhány hsz.-t beleolvasva a témában, pontos képet kapjak.Szaladj végig kérlek, és írd meg, hogy más fórumokon is így reagálnak, ha valaki nincs megelégedve egy új jövevénnyel.
Szándékosan nem írom, hogy szerintem mi a 'világ legjobb' játéka, bár sztem nem zelda. Az sem győz meg az ellenkezőjéről, hogy valaki linkel egy pozitív kritikát. Nem azért játszom valamivel mert más magasztalja.
Abból amit eddig olvastam a switch megjelenése kapcsán, nem csak azt nem látom, hogy ez a konzol siker lesz, még egy zeldával sem, de inkább az jön le, hogy a nintendo sz@rik mindenki fejére.
Írom ezt mint Wii U tulaj is, akiket egyszerűen félre lökött a nintendo, és magasról tesz rájuk, pedig lehet, hogy eladások miatt inkább becsülni kéne őket, ha véletlen nem fogynának úgy a csak switchre kiadott játékok. Akár késleltetett megjelenéssel. Vagy akárcsak azzal is, hogy a már megvett irányítók szándékos kizárása helyett inkább lehetőség lenne azok használatára is.
Nem jó politika, hogy erőszakkal próbálják a világ arcába tolni.Olvastam az imént, hogy 40millió gép eladását vetítik előre, és ez is csak óvatos becslés, könnyen túl szárnyalhatják. Messziről jött ember tényleg azt mond amit akar.
Sokan szidták a U rossz marketingjét. Az biztos, a switch esetében nagyon oda teszik magukat, csak kár, hogy még jobban mint a gép hardverét fejlesztők. -
Vebber
tag
válasz koncsik #1481 üzenetére
Mi hagytuk, hogy a skylanders magával rántson. Amellett, hogy a játék részei jók, bánom minta kutya amelyik 10-et fialt, hogy az elsőt megvettük. Egy feneketlen kút.
Van közöttük egy Donkey Kong, meg egy Bowser figura, ami egyben Amiibo is, de nintendo szinten nem sok értelme van.Amit említettek Fifa játékot a figurákkal, érdekes lenne. Azokkal játhatsz, akiknek megvetted a figuráit 6-8 ezer forintért. Vajon mennyire lenne népszerű?
Zeldát egyet sem próbáltam, max 20 percig jutottam velük, de az új részt kipróbálnám, hátha elkapna a szíj.
Nincs keved végigjátszást készíteni róla?
-
Vebber
tag
-
Vebber
tag
válasz RangerFox #1625 üzenetére
attól, hogy te nem látod, van "értelme", hidd el. Nem lenne mindegy, hogy a korábban már megvett eszközeid használhatod, és nem kell mégegyszer megvenni.
Pl. pro controllert nem kellene mégegyszer megvenni, ha már van, vagy akár a remote plus, amitől jobb nincs klasszikus Mario játékot játszani. De említhető az is, ha többen szeretnék az új box játékot játékot játszani. Stb.
Ez az új irányító klasszikus ügyességi Mario játékra nem túl bizalom gerjesztő. Vagy ez lesz az első nintendo konzol, amire meg sem jelenik? -
Vebber
tag
Nem kell arcoskodni, hidd el. Nem voltam benne biztos, azért is írtam, tudtommal. Végülis nem tévedtem, mert nem egyforma, csak méretben.
A kontrollernél sem arra gondoltam, hogy azt elektronikai kapcsolástechnika szempontjából ne lehetne megoldani. De sztem, ezt te is tudod, csak jobban esik így reagálni.
Az irányító kialakításával, méretével van a gond. Éppenséggel működik a pro conroller kizárólag a wii u verzióban, de azon való játék kínszenvedés, a remote plus után.
Így megfelelő, elég "okos" volt?
Idézd már kérlek, hol kértél ilyet, és jelöld meg a pontos okát. Az amit te csinálsz inkább trollkodás. Emléxel, tulajdonképpen mindegy mit írnak, nem számít ez nintendo.
Gondolod, ilyen hozzászólással jobb lesz, vagy jobban fogy?Kérlek, hogy az általam írtakra ne reagálj, hozzád egyszer sem szól, és nem vagyok kíváncsi a mondandódra.
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz koncsik #1694 üzenetére
Rögtön a megjelenéskor valószínű nem lesz, de az első verziós, kiforratlan fw. könnyebben sebezhető, későb lehet előny ebből a szempotból.
Egyébként a "netuddmi" nem csak arra jó amire gondolsz. Lelkes rajongók millió változatot készítettek a wii-s super mariora, mario kart kismillió pálya (a mai napig szervert is üzemeltetnek hozzá), vagy említhetjük a wii u splatoon törekvéseket, stb. És ezek mind kiváló munkák, amiket másképp kipróbálni sem tusz. -
Vebber
tag
Ne azt mutassátok/bizonygassátok hol nincs, hanem azt hol van. Aki akar az tud belőle venni, amerikában is. Te is fogsz kapni.
Miből gondolod, hogy nem érdekel? Abból szűröd le, hogy nem estem én sem hanyatt? Miért van az, hogy ha valaki ebben a topicban negatívabban ír, bármit, akkor a kemény mag jön a "ki tud nagyobbat mondani" érvekkel? Nem kell reagálni.
Érdekel, csak nem úgy, ahogy most elérhető, de ezt inkább nem fejtem ki.Ha valóban érdekel a cím -és nem az lesz, hogy utána itt majd jössz leszólni- elküldöm privátban néhány nap múlva, mikor lenyugodtak a fanok. Ha mégis inkább ez vezérel, akkor essünk rajta túl most. Hasznos, és nem csak a kapcsolóra tekintettel.
[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #3291 üzenetére
Abszolút elfogult az írásod az új Zelda játékról, mind a szvics, mind a játék tekintetében.
A végén a konklúzió engem felháborított, mivel oda tévedhet olyan érdeklődő, aki nem tudja, hogy valójában nem ez az altenatíva, egész egyszerűen félrevezető.
"Mondanám hogy most azonnal mindenki rohanjon le a legközelebbi konzolboltba és vegye meg egy Switch társaságában, de nyilván sokaknak drága lenne 130 ezer egyetlen játékért. Nekik azt üzenem, hogy keressenek valakit, akinek megvan és hajrá."Egy Wii U játéknál, amit portoltak, még jó, hogy nem kell "rohanni". Mivel te a játékról írtál /és nem a konzolt mutattad be/ így előbbit is le kellett volna írni (és nem csak az elején megemlíteni), na meg bemutatni, hogy a Wii U verzió többet tud a mozgás érzékelős Gamepad irányításnak köszönhetően. Precíz célzás, feladatok megoldása a Gamepad használatával, stb.
Vagy megemlíteni a hibákat, mint pl. sokszor jobb esetben derékig, rossz esetben a fejéig a sziklába süllyedő főhős stb.
Fizikát sem látom olyan tökéletsnek. Pl. 20 homokba kilőtt nyílvessző, összeszedés után már kevesebb, vagy sokszor az ellenfél által laza talajba lőtt, nincs meg, más esetben pedig a sziklából is felvehető.
Vagy villámcsapás után elégő fű, a vihar eláltával visszaváltozik eredeti állapotába.Kifejezetten bosszantó az állatok eltűnése rövid idő alatt. Nem elfut, nem elbújik, hanem 2 méterre állva tőle köddé válik. Ha ez nagyobb testű emlős, amit egyszer sikerül egy nyílvesszővel eltalálni, de kevés volt, akkor az eltűnés helyén ott marad a nyílvessző.
Szintén bosszantó az újratermelődő ellenfelek, mint volt a Far Cry 2-ben. Stb.
A játék maga ettől függetlenül elég jó. Bár sztem nem ér év játéka címet, már csak a grafika miatt sem
/Wii U és ezen konzol tapasztalata alapján/.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
válasz Cobra652 #3400 üzenetére
Tehát amit te nem tapasztaltál az nincs. Aki kritikusan "mer" írni, az biztos mind hazudik ki sem próbálta.
/Az sem zavar, hogy előttem is említette más is./
Egy tárgy letétele, felvétele ezek szerint nem fizika. Akkor esetleg biológia törvényei alapján működik?Ezek ám az érvek.
-
Vebber
tag
válasz koncsik #3481 üzenetére
Az update-el N. igyekszik a kiskapukat zárni.
"Mais la nouvelle mise à jour v2.1.0 se contente d'une "Amélioration de la stabilité du système pour une meilleure expérience utilisateur", ce genre de commentaire concerne la plupart du temps un ensemble de correctif visant à fermer des failles ou bien à apporter plus de sécurités. Il est fortement possible que Nintendo ait l'intention de limiter l'utilisation lié au DNS et notamment au navigateur internet"
-
Vebber
tag
válasz Sirandrish #3494 üzenetére
Neked mit segítene a 250 GB-os gép?
-
Vebber
tag
Itt is működik a firmware frissítés kártyáról, vagy csak netről?
Glamour napok alkalmából 20% kedvezménnyel tudtam volna venni. Mivel a "kedvezményes" játékon dolgoznak, így elgondolkofódtam rajta. Nem veszik, így a boltokban van készlet az első szállítmányból, ami alap FW-vel van. -
Vebber
tag
válasz Darth_Revan #4571 üzenetére
Hol olvastál a rev. 2-ről?
-
Vebber
tag
válasz n000rbi #4992 üzenetére
Már hogyne lenne releváns. Bemész a boltba és elérhető alternatíva az is, most.
A kapcsoló pedig nem kézi konzol, a nintendo soha nem titulálta annak, most az E3 alatt is ahányszor szóba került otthoni asztali konzolként emlegették.
A maréknyi megjelent játék grafikailag -minden tekintetben- jócskán elmarad a konkurensektől.
-
Vebber
tag
Az E3 nintendónál megint nagyon soványra sikeredett.
Ha a bemutatott néhány játék az idei évben jelenne meg is, sovány kínálat a konkurencia idei felhozatalához.Cod mégsem jelenik meg rá:
https://www.gamekapocs.hu/hir/54572/e3_2017_switchre_biztosan_nem_jon_a_cod_wwiiMég a wii u-tól is elmarad jócskán a kínálat.
-
Vebber
tag
-
Vebber
tag
Ez a lista kb. semmit nem ér. Jól prezentálja a Metroid 2. helye. Abból amit mutattak kb. semmi nem derül ki, ami alapján egyáltalán véleményt lehetne alkotni róla.
Viszont arra valószínűleg lehet következtetni, mely réteg szavazott.Azt olvastam, hogy 2020-ban jelenik majd meg. Már ez a dátum is olyan, ami alapján bármit kijelenteni, fantazmagória.
Meg merném tenni komolyabb tétnek, hogy ha valóban ennyit kell rá várni, az már másik konzolra fog megjelenni.Fogtündér:
Értelme sincs mutogatni. Hiába van ez, hasemmire nemkevésre való.
Az ilyen mindenhez értünk, mindent tudunk az aminek a vége az, hogy valójábban semmit az előbbiekből.[ Szerkesztve ]
-
Vebber
tag
Ne a szavakon lovagolj, hanem a lényeget nézd meg.
Szerinted ha kis országunk fórumain ezek feltűnnek, és egyre többen le is írják, sőt túl is adtak, vagy már hirdetik az eszközt, akkor ez a világ más részein egész másképp van, és ott a problémák senkinek nem szúrnak szemet?
-
Vebber
tag
válasz fogtunder #5023 üzenetére
Pl. azért, mert rákényszerül, ha a gyerek rágja a fülét, hogy nagyon szeretné az új GTA Mariot, ami más nintendo eszközön sem elérhető. Nincs alternatíva,ha nem kér a hordozhatóságból, helyette inkább erősebb hardvernek örülne. Ha már megveszi a gépet, akkor ne kelljen mellé másik is, ha a Zeldába, Marioba beleun egy időre.
-
Vebber
tag
Valami nem csupán attól elavult, hogy az adott lapkából "fejlett" van benne. Attól még lehet alkalmatlan arra a feladatra amire szánták, és az idő haladtával egyre gyengébb lesz az alternatívákhoz képest.
A számológépemben sem Z80 dübörög már, de attól, hogy "fejlett" processzor van benne, mégis csak egy egyszerű számológép marad.A nintendo, ha akart volna, talál olyan félvezető elemeket, amiből erősebb alapot tud építeni, legalább a TV-n való használathoz, amivel a más gyártók gépeire megjelenő játékokat is kielégítően futtatni tudná, vagy akár a saját Zeldáját akadozás mentesen. Mellette pedig, még mindig nem kézi konzol elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest