Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nathan0909

csendes tag

válasz KOHO #18074 üzenetére

Én is nagyon sajnálom. Nagyon ígéretesnek indult és nagyon elcseszte a Sony. Pl. a store-ban egy kép vagy videó sem volt már a játékokról régóta. (Bármilyen gagyi indie-game-ről van szó, azért ez nagy hanyagság)

A nagyobb címekkel volt szerencsém játszani. Rayman origins-legends platina trófea a legkedvesebb számomra. Öröm a bánatban, hogy jókor cseréltem be switchre.
    R.I.P. VITA :(

[ Szerkesztve ]

• bwoay

nagyúr

válasz KOHO #18074 üzenetére

valami azért volt, csak hát nehéz propagálni egy olyan terméket, amire igazából nincs is koncepciója a gyártónak. éveken át azt lehetett látni, hogy a sony ugyan megcsinálta a terméket kiválóra, belezsúfolt rengeteg feature-t meg komoly teljesítményt, de egyszerűen nem tudták, hogy mit kezdjenek vele. a sikertelenséget megmagyarázták a mobiltelefonok/tabletek elterjedésével, ezt szerintem amúgy mindenki el is hitte, hogy most szembesüljünk azzal, a Switch mennyire sikeres handheld gépként is, a magas ára ellenére. ha a PS Vitát sikerre vitte volna a Sony, most az lenne a Switch egyetlen konkurense kézikonzol kategóriában. és még várjuk ki, hogy valóban lesz-e a Switchnek kisebb, mondjuk Vita méretű light változata, mert az lenne az igazi kegyelemdöfés. zseniális szerkezet a Vita, de amikor a Switch 32 GB-ját kritizálják, mindig az jut eszembe, hogy a Vita először háttértár nélkül jelent meg, utána pedig a Slim kapott 1, azaz egy GB-ot, meg ugye bővíteni sem közönséges microSD-vel lehetett, hanem max 64 GB-os, horror árú, nehezen beszerezhető, de legalább könnyen meghibásodó memóriakártyával. ehhez képest a Nintendo konkrétan kényezteti a usereket :D

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák