Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kroky3

tag

válasz Raider 01 #6290 üzenetére

Raider 01: (Három file-t kellene átírni a regedit-ben,hogy magyar legyen)De sokkal egyszerűbb ezzel!

Sirandrish:Pedig lehet .hogy jobb lenne neked is(Feltenni a magyarítást), meg akik még nem értették: Láttam van még más isEZT!!!> (mert akkor még a magyar szövegértelmazéssel is gond van) Azután a legjobb gumik spoilerek max tapadásra.És így már egészen jól kezelhető.Ezek után én nem egy csúszkát keresnék ami a tapadást állítja!!! Hanem az azt befolyásoló tényezőket: Lejobb tapadást biztosító gumik,(az autó tulajdonságainál a középső sáv jelzi a kezelhetőséget,minél hosszabb annál jobb a kezelhetőség ill a kerék tapadása)A legnagyobb leszorítóerőt biztosító első hátsó spoilerek (légterelők) A szélcsatonában a beállításnál szintén sávokkal jelzi a légellenállás és a leszorítóerő nagyságát(minél nagyobb a leszorítóerő annál nagyobb a gumi (ill a kocsi tapadása)+még a kerékfelfüggesztés is befolyásolja amit szintén többféle változatban lehet választani(valamint a tuning részben csúszkával állítani (Rugók erőssége lengéscsillapítók tulajdonságai)Ha kevésbé pattog az autó, azaz többet van a kerék az úton>szintén jobb a tapadása kezelhetősége.Mindenkitől bocsi ,hogy ilyen hosszú lett.De ha egy rövid (szerintem érthető)mondat után, a hozzá nem értés miatt pár hozzászólónak csak Gúnyos megjegyzésekre telik.Muszáj volt egy kicsit részletezni :R

Új hozzászólás Aktív témák