Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

válasz SacRiFicE #5754 üzenetére

Helló!

Bár én ennyire még nem járok elöl a játékban, de tippet adhatok: Driftre RX7-est használok és eddig nyertem minden versenyt. A lényeg, hogy a motorhoz nem kell nyúlni, csak az irányíthatósághoz. Azaz a futóművet, gumikat, fékeket vedd meg 3-as szintre, esetleg a kocsi karosszériáját csináld meg jó leszorítóerőre, de mást nem kell tuningolni, mert akkor túl sok lesz az erő és nem lehet majd irányítani. A legnagyobb szívás nekem mindig akkor volt, amikor a gép adott autót (lásd Pontiac vs. G35 vagy a Bömös vs. Supra és a Viper), mert amíg az RX7-est tudod irányítani nagyon zsírul a 260-300 lóval, addig ezek a 400-500 lovas szörnyek csak zúzásra alkalmasak. :C

Addig jutottam el, hogy már elérhető 2 vagy 3 King ellenfél, de a Superpromonál megakadtam, amikor a gép adja a Vipert és a Skyline-t. Egyszerűen mindig 1-2K pont választ el a Dominálástól. Hihetetlen. Persze lehet visszaveszek a King módból és máris meglesz, de idegesít, hogy eddig nem volt gondom, ment simán és erre itt meg csak szenvedek.

Grip autóm egy Skyline. Itt azért hozzá kell nyúlni a motorhoz, de azt vettem észre, hogy 600 lóerő felett már iszonyúan irányíthatatlan. Egyedül abban a versenyben tudtam jól használni, amikor egy Nascar féle körpálya volt és ott tényleg lehet menni 400 körül. Egyébként így is halálra izgultam, mert jött mögöttem egy Evo és állandóan elé kellett kerülnöm, hogy ne mehessen el. :D Ja és akkor nyertem asszem 4-es szintű nitrót! Lehet másból is nyerni 4-es szintet??? :U Nagyot néztem, amikor kiírta, a nyereménynél, hogy 4-es szint, mert alapból ezt nem lehet venni. Márpedig, ha van ilyen futóműből meg gumiból, akkor biztosan jobban lehet majd irányítani a kocsit.

A gép által adott kocsikat eladtam, mert ugyebár azokat nem lehet fejleszeni és néha adott egy-egy szintnövelőt, de nem segített sokat. :(

Na, megyek, megpróbálom a Superpromot. :))

• s7evcsenko

addikt

válasz SacRiFicE #5754 üzenetére

Csak egy kicsit kellene visszaolvasnod, és látnád a sprint megoldását!
    Lamborghini Murciélago LP640 full tuning!
    Sprintre és csúcssebességre is tökéletes!
    A Zonda a lehető legrosszabb választás! Rosszabb, mint a Porsche! :(
    Én egész idáig Porsche fan voltam, de ha ennek a játéknak van egy kis realitás alapja, akkor átpártolok a Lamborghini-hez!
    Na nem mint ha valaha is lesz annyi pénzem, hogy vegyek egyet! :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés