- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
-
Elmör
őstag
válasz
SacRiFicE #5754 üzenetére
Helló!
Bár én ennyire még nem járok elöl a játékban, de tippet adhatok: Driftre RX7-est használok és eddig nyertem minden versenyt. A lényeg, hogy a motorhoz nem kell nyúlni, csak az irányíthatósághoz. Azaz a futóművet, gumikat, fékeket vedd meg 3-as szintre, esetleg a kocsi karosszériáját csináld meg jó leszorítóerőre, de mást nem kell tuningolni, mert akkor túl sok lesz az erő és nem lehet majd irányítani. A legnagyobb szívás nekem mindig akkor volt, amikor a gép adott autót (lásd Pontiac vs. G35 vagy a Bömös vs. Supra és a Viper), mert amíg az RX7-est tudod irányítani nagyon zsírul a 260-300 lóval, addig ezek a 400-500 lovas szörnyek csak zúzásra alkalmasak.
Addig jutottam el, hogy már elérhető 2 vagy 3 King ellenfél, de a Superpromonál megakadtam, amikor a gép adja a Vipert és a Skyline-t. Egyszerűen mindig 1-2K pont választ el a Dominálástól. Hihetetlen. Persze lehet visszaveszek a King módból és máris meglesz, de idegesít, hogy eddig nem volt gondom, ment simán és erre itt meg csak szenvedek.
Grip autóm egy Skyline. Itt azért hozzá kell nyúlni a motorhoz, de azt vettem észre, hogy 600 lóerő felett már iszonyúan irányíthatatlan. Egyedül abban a versenyben tudtam jól használni, amikor egy Nascar féle körpálya volt és ott tényleg lehet menni 400 körül. Egyébként így is halálra izgultam, mert jött mögöttem egy Evo és állandóan elé kellett kerülnöm, hogy ne mehessen el.
Ja és akkor nyertem asszem 4-es szintű nitrót! Lehet másból is nyerni 4-es szintet???
Nagyot néztem, amikor kiírta, a nyereménynél, hogy 4-es szint, mert alapból ezt nem lehet venni. Márpedig, ha van ilyen futóműből meg gumiból, akkor biztosan jobban lehet majd irányítani a kocsit.
A gép által adott kocsikat eladtam, mert ugyebár azokat nem lehet fejleszeni és néha adott egy-egy szintnövelőt, de nem segített sokat.
Na, megyek, megpróbálom a Superpromot.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
SacRiFicE #5754 üzenetére
Csak egy kicsit kellene visszaolvasnod, és látnád a sprint megoldását!
Lamborghini Murciélago LP640 full tuning!
Sprintre és csúcssebességre is tökéletes!
A Zonda a lehető legrosszabb választás! Rosszabb, mint a Porsche!
Én egész idáig Porsche fan voltam, de ha ennek a játéknak van egy kis realitás alapja, akkor átpártolok a Lamborghini-hez!
Na nem mint ha valaha is lesz annyi pénzem, hogy vegyek egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged