Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsoltee10

addikt

Nem is tudom, egyáltalán van-e értelme leírnom, mert úgyse érdekel senkit, de leírom.
    Én a NFS sorozatot a legelejétől kezdve nyomon követem (igen, öreg vagyok :D), és fantasztikus volt vele játszani. Az ugrás az NFS2 Se-vel kezdődött, ami már támogatta a 3d gyorsító kártyákat (összesen egy volt, a Voodoo - hová lett a világ dicsősége..). Fantasztikus grafika, magával ragadó játékélmény.
    NFS3 óriási előrelépés volt. Grafika és játékélmény terén is. Sok-sok plusz autót vittem be ajátékba, még osztott képernyővel is játszottunk öcsémmel. Megvettem az akkor méregdrága Microsoft ffb-s kormányt is.
    NFS4 újabb grafikai csoda, és törnek az autók!! Rettenetesen nagy élmény, bő egy lapáttal rátett az előző részre. Bajnokság, tuning, csodálatos tájak, minden, ami kell.
    NFS5, a Porsche történelem. Azt hittem a 4. résznél, hogy ezt már nem lehet fokozni. Lehet, nem is kicsit. Hihetetlenül jó volt végigjátszani a Porsche történelmét.
    Aztán vége lett mindennek.

NFS6, azt sem tudom, hogy miről szólt. Eltűnt a belső nézet, ami azóta sincs. Eltűnt az a játékélmény, ami azóta sincs, és már nem is lesz. Eladtam a kormányt.

Aztán jött az Underground. Fast and Furious fíling, király grafika, tuning, város (amit hiányoltam az előző részekből), minden passzolt, őrülten jó volt vele játszani, de mégsem éreztem azt, mint anno. Tetszettek az új játékmódok, de a vége felé már unalmas volt, ráadásul utáltam a sötétet, és végül nem is játszottam végig. A második rész már nem fogott meg, inkább csak frissítés volt, úgy érzem.
    Most Wanted sem kötött le, és a Carbont se játszottam végig, talán a feléig se jutottam.
    Most meg itt van ez. Megnéztem a demo-t, és siralmas. Elmúlt a sorozat dicsősége, az EA a régi sorozat hirnevét felhasználva kasszíroz, de nincs már érték a név mögött.
    A Need For Speed nevet már nem érdemli meg a játék. Szomorú vagyok, de ez van. Nosztalgiával gondolok vissza a régi részekre, amikor a Test Drive még kispályás volt, pedig korábban kezdett, és 286-os gépen rengeteget játszottam is az első 3 résszel.
    Talán egyszer megint lesz igazi Need Fors Speed. Addig meg az élet megy tovább....:(

Új hozzászólás Aktív témák