Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DewiL

senior tag

úgy látszik én is öregnek számítok mivel már az NFS1 óta midegyikkel játsztottam kivéve a 5 mert az nagyon nem tetszett, személyes kedvenceim a 2SE és a 3 az újakank (undergorundtól) tényleg más a feelingje de manapság melyik játéknak van olyan feelingje mint régen nagyon kevésnek
    de térjünk vissza a ps-hez a grafika szerintem elég jó (én 1650*1050 2xAA high beállítások mellett játszom) a menu designja valóban nem a legjobb de gondolom a fiatalságot (15éves korosztály) célozza meg. Az első néhány perc játék után nekem is az volt a véleményem mi ez a sz*r?! de gondoltam adjunk egy esélyt szerencsétlennek és minél többet játszottam vele annál jobban tetszett! (most a react team session-nál járok abból is már a teteje kész van) az pedig hogy mennyire bonyolult mindenki maga döntse el (hisz valakinek már a pacman is bonyolult) szerintem egyáltalán nem az! Az pedig megint csak hülyeség felhozni a játék ellen hogy a fizika milyen szar meg távol áll a realitástól... stb persze hisz ez arcade játék nem szimulátor akinek ez nem tetszik üljön be az autójába és hajrá vagy szerezzen egy szimulátor játékot!
    egy szó mint száz a játék nem olyan sz*r mint amilyennek először tűnik

Új hozzászólás Aktív témák