Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DewiL
senior tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Szerintem nem csak te dolgozol hanem itt elég sokan többek között én is de mint többen a fórumtásak közül vártam én is ezt a játékot és igen én is úgy voltam vele először hogy quit-then-unistall DE én türelmes ember vagyok és a randa design alá néztem és elfogathatónak találtam addig amíg nincs más ennyi.
F8 mellé nyomj még egy SHIFT-et is de inkább keresd meg az Unistall-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Egyetértek veled TDU egy nagyon jól eltalált játék igaz kicsit hüylén van optimizálva... értesd 800x600ban is 30 meg 1280x1024ben is midnen bekapcsolva is 30fps XD nembaj én csk örülök neki..
lehet ez lesz az ajáték amit megvezsek eredetiben mert aztmdooják nagyon nagy élmény a multi
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. az EA-nek van elég , csak ugye nem a zsebekbe kellene csúsztatni hanem inkább kellene csinálni jó játékot