Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DewiL
senior tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Szerintem nem csak te dolgozol hanem itt elég sokan többek között én is de mint többen a fórumtásak közül vártam én is ezt a játékot és igen én is úgy voltam vele először hogy quit-then-unistall DE én türelmes ember vagyok és a randa design alá néztem és elfogathatónak találtam addig amíg nincs más ennyi.
F8 mellé nyomj még egy SHIFT-et is de inkább keresd meg az Unistall-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kiskokó
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Egyetértek veled TDU egy nagyon jól eltalált játék igaz kicsit hüylén van optimizálva... értesd 800x600ban is 30 meg 1280x1024ben is midnen bekapcsolva is 30fps XD nembaj én csk örülök neki..
lehet ez lesz az ajáték amit megvezsek eredetiben mert aztmdooják nagyon nagy élmény a multi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. az EA-nek van elég , csak ugye nem a zsebekbe kellene csúsztatni hanem inkább kellene csinálni jó játékot