Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thomas1

addikt

Nos kipróbáltam én is ezt a gamet.
    Bár ne tettem volna... :W

Én is az első NFS-től kezdve szerettem őket, nekem a 4 jött be a legjobban. Az 5 csak a Porsche-k miatt nem lett a legjobb, mert nem annyira szeretem őket. :)
    A 6-ban eltűnt a belső nézet, de még élvezhető volt.
    Aztán jöttek az UG-ok, a 2-t legalább 3-4x végignyomtam, és az 1 is jó volt, de már nem NFS feeling volt.
    Most Wanted-et kb. a feléig vittem, és iszonyúan meguntam, Carbon kb. 10 perc játék után ment a kukába. Ez már csak 7-8 percet kapott. Valami borzalom, de tényleg. Egyszerűen nem is tudom, hogy valakinek ebben mi tetszik. A hangok, a fizika, a mozgás, a törésmoddelről már ne is beszéljünk. Ha törésről van szó, akkor ennél még a Colin2 is sokkal jobb, egy Flatout-ról nem is beszélve, vagy esetleg Dirt-ről.

TDU-t 2x vittem végig, szebb grafika, jobb autók, kidolgozásról, és autózási élményről ne is beszéljünk. Oldalra-keresztbe megeszi az az 1 játék az utolsó 3 NFS-t.
    Az EA pedig ezt megeteti a néppel, mert NFS, meg tuning, és a sok kis 13-14 éves, aki életében nem vezetett még autót, megválasztja az év autós játékának a végén.

Egy szó, mint száz, azt hittem, hogy az EA nem tudja a Carbon-t alulmúlni, de ahogy látom/tapasztalom, bőségesen sikerült neki.
    Értékelésem : egy gyenge 2-es a 10-ből, de ez már csak tényleg a régi NFS név miatt.

Új hozzászólás Aktív témák