Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atm*RefeeZ
tag
megvan az akadás elleni gyógymód
uninstall a gecibe,ennyit ér

-
atm*RefeeZ
tag
asszem megtom különböztetni,hogy beakad a kép és,hogy rázkódik a kocsi fps játékos lévén
mondjuk az elképzelhető,hogy bután írtam le a hibajelenséget,olyan mintha a vinyó behalna alatta vagy nemtom...de nem kessel meg semmi hangot nem ad úgyhogy azért nem gondoltam arra.töredezettségmentesítettem is mint a jófajta kisgyerek,úgyhogy a többi tapasztalatommal együtt már készülnék kijelenteni,hogy a "játék szar".de ez túl egyszerű úgyhogy inkább megpróbálom helyretenni és megnézni valójában mit is tud mikor akar
-
atm*RefeeZ
tag
hello.
van még valaki akinek akad folyamatosan ilyen "piciket" a játék?szal mintha méterről méterre akadna egyet,és ettől teljesen játszhatatlan lesz...ha van és valaki tudja a megoldást,ossza már meg velünk legyen szíves
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KártyaPC topik (Odroid, Olinuxino)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mondjuk az elképzelhető,hogy bután írtam le a hibajelenséget,olyan mintha a vinyó behalna alatta vagy nemtom...de nem kessel meg semmi hangot nem ad úgyhogy azért nem gondoltam arra.töredezettségmentesítettem is mint a jófajta kisgyerek,úgyhogy a többi tapasztalatommal együtt már készülnék kijelenteni,hogy a "játék szar".de ez túl egyszerű úgyhogy inkább megpróbálom helyretenni és megnézni valójában mit is tud mikor akar