Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Akkor inkább PS PS=Prostreet?.. oké
Nem fogok összeveszni veletek ezen.
Nem vagyunk egyformák, ugyebár.
Mindenesetre, én, mint (szintén) régi nfs-rajongó, au underground óta szenvedtem, mert nincs egy jó autós játék gépre. Ezt a "jó"-t olyan ízesen, vagányul mondom. Szoval, gáz volt, és én a tdu-ban találtam meg, amit oly rég óta kerestem. Örülök is neki, h van, mert az ilyen csak driftelös, gyorsulós viccek nekem neem.. Nekem az kell, hogy sok auto legyen, hétköznapi autók legyenek, hatalmas tér, freeride, tunning de normálisan, kormány mögötti, életszerü v egalábbis ahhoz közeli, hihető nézet, és azt csinálj, amit akarsz, ha épp ahhoz van kedved, kocsikázol csak, vagy leparkosz valahol, nézegeted más kocsiját, dumáltok. Nekem ez kellet már olyan régen, és a tduban pont ez van. Az állandó , kötelezően egymás utáni versenyt meg a csilivlitunningot, meg a japán verdákat kegyetlenül untam már..Na mindegy, tényleg különbözőek vagyunk.
Ez a Prostreet meg, ahogy olvasgatom, szintén rakás * lett, szoval.. Kiváncsian várom a tavaszt, amikor is, ha a fejlesztük betartják ígéretüket, TDU 2, még több földi jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyunk egyformák, ugyebár.