- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
-
gery dee
aktív tag
igazad van
. de ha ebbe a törögetés irányába haladnak majd a nfs sorozat következő részei akkor már biztos finomítanak rajta és meg találják a modját hogy hogyan lehet valósághűvé tenni a töréseket. kezdésnek jó szerintem ennyi is. azért a vissza pillantó letörését szépen meg csinálták ahogy ott lifeg jobra-balra
. de nem is ez számít igazán a játékban hanem a verseny
. remélhetőleg némi javítást végeznek majd.
-
Kanczy
veterán
a valóságban sincs sok olyan város,ami 6 szögesen eltérő részből állna...egyszer füves,máskor lepusztult terep,felhőkarcolók,stb. szerintem az elképzelhető különbségeket kiaknázták a carbonban,van ott minden...amiket az előbb írtam!
most hirtelen csak new yorkot tudom mondani,ahol sok különböző városrész van
a realisztikusabb irányítás LEHETŐSÉGE tényleg jobb lenne,mert bár én nem szeretem a ,,nincs padlógáz'' stílusú játékokat,de sokan szeretik,így nekik is jobb lenne...de a lényeg a LEHETŐSÉG szón van
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest