Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
-
gery dee
aktív tag
igazad van
. de ha ebbe a törögetés irányába haladnak majd a nfs sorozat következő részei akkor már biztos finomítanak rajta és meg találják a modját hogy hogyan lehet valósághűvé tenni a töréseket. kezdésnek jó szerintem ennyi is. azért a vissza pillantó letörését szépen meg csinálták ahogy ott lifeg jobra-balra
. de nem is ez számít igazán a játékban hanem a verseny
. remélhetőleg némi javítást végeznek majd. 
-
Kanczy
veterán
a valóságban sincs sok olyan város,ami 6 szögesen eltérő részből állna...egyszer füves,máskor lepusztult terep,felhőkarcolók,stb. szerintem az elképzelhető különbségeket kiaknázták a carbonban,van ott minden...amiket az előbb írtam!
most hirtelen csak new yorkot tudom mondani,ahol sok különböző városrész van
a realisztikusabb irányítás LEHETŐSÉGE tényleg jobb lenne,mert bár én nem szeretem a ,,nincs padlógáz'' stílusú játékokat,de sokan szeretik,így nekik is jobb lenne...de a lényeg a LEHETŐSÉG szón van
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. de ha ebbe a törögetés irányába haladnak majd a nfs sorozat következő részei akkor már biztos finomítanak rajta és meg találják a modját hogy hogyan lehet valósághűvé tenni a töréseket. kezdésnek jó szerintem ennyi is. azért a vissza pillantó letörését szépen meg csinálták ahogy ott lifeg jobra-balra
. remélhetőleg némi javítást végeznek majd.