Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Az irányíthatóság elég furcsa nem tudnám megfogalmazni milyen, de nem tetszik
mitha nehézkes lenne, de ugyanakkor viszont könnyű is valahol, mert ha egyszer elkezd kanyarodni akkor olyan mintha valami majdnem magától az úton az adott ívben tartaná
fékezni nem sokat kell nyomod a gázt és valahogy mégis simán bekanyarodik hát nemtudom.......az első 5 percben mindkét pályán első lettem.......köszönöm nekem ennyi elég is volt belőle , grafika az mondjuk szép, nem rossz 1280 4xAA minden High-on tökéletesen fut, ja és az az idióta rángatózás...megy 80-al és remeg a kép sztem rohadtul idegesítő.......uninstall -
Rusher
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Elvileg ma jön nem? Kiváncsi leszek

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mitha nehézkes lenne, de ugyanakkor viszont könnyű is valahol, mert ha egyszer elkezd kanyarodni akkor olyan mintha valami majdnem magától az úton az adott ívben tartaná
fékezni nem sokat kell nyomod a gázt és valahogy mégis simán bekanyarodik hát nemtudom.......az első 5 percben mindkét pályán első lettem.......köszönöm nekem ennyi elég is volt belőle , grafika az mondjuk szép, nem rossz 1280 4xAA minden High-on tökéletesen fut, ja és az az idióta rángatózás...megy 80-al és remeg a kép sztem rohadtul idegesítő.......uninstall