Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Újabb felfedezés a Renővel: van benne riasztó!
Hihetetlen, hogy mindig találok benne vmi új extrát.
Először a kísérőfény, aztán a távirányítóval felhúzható ablakok, majd a sebességfüggő hangerő, most meg a riasztó.
Már csak tempomat hiányik...meg egy turbó.
-
Sly189
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez a cikk... Prémium vs sima... örök vita.
Más a prémium itthon, más Dojcslandban, Belgiumban meg nem is találkoztam a töltőállomásokon olyannal hogy "premium" csak benzin vagy dízel - gondolom ott nem huzogatják le az embereket a naftával

Tankoljon mindenki azt, amit szerinte érdemel a kocsija.
Láttam már embert újabb CDI Mercedest tankolni Noname kúton rendszeresen, aztán autó csere lett a vége. No nem baj, mert megvette az újabb modellt
Viszont, ha valakinek a kocsijának az ára meghaladja az 1 éves netto jövedelmét, akkor azért elgondolkoznék...
Érdemes-e megkockáztatni tankolásonként ~1500Ft spórolást normál és prémium között. ( teli tank esetén ).
Az autózás drága el kell fogadni

-
Kakaduku
senior tag
Pont ma agyaltam én is ezen, hogy de jó lenne reggel egy ilyenre kelni. Tegnap nem láttam és üvegszilánkokba álltam be a parkolóba. Utána vettem észre mikor kiszálltam a kocsiból. Hazamentem és ma rá se mertem nézni, inkább tömegközlekedtem.
Este meg megy a kocsi Szlovákiába, hát mit ne mondjak. Egy defekt hiányozna indulás előtt mint egy falat kenyér.Szegény gumi azért kapott.

-
Hugo85
aktív tag
válasz
rob210
üzenetére
Sokat bírnak a gumik, főleg ha még elég újak és rugalmasak. Ha nem látsz rajta külső sérülést no para. Amúgy a szög még egész szerencsés, könnyen, gyorsan, megbízhatóan és olcsón tudják javítani.
Nekem egyszer 3 hét után vette észre már a gumis, hogy szögem van.Nagyon lassan vesztette a nyomást a bal hátsó gumi és az előző tulaj idiótasága miatt rákerült alu szelepsapka úgy rágyógyult a szelepre, hogy nem tudtam levenni és szelepet kellett cserélni mindkét hátsó gumin és ekkor vette észre a gumis, hogy amúgy van egy szögem is, azért veszti a levegőt.
-
Ck.
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Na, hát pont ez a baj...lehet, hogy mégis dízel kéne. Imádom melegíteni és hallgatni, ahogy alapjáraton ketyeg.

-
Ck.
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Annyi elég is, csak a totalcaron riogatják nagyon az embert, hogy a benzinmotort tilos járatni.
Másik dolog, hideg, nyirkos időben, néha a kinyomócsapágy felsír egy fél másodpercre a legelső hideg reggeli beindításnál, de azonnal el is hallgat, ahogy beröffen a motor - már vásárlás óta ilyen. Nem szándékozom emiatt megkuplungoztatni az autót, már folyamatban van az utódkeresés, nem bírok véremmel úgyse.

A kérdés, hogy ha ennyi az összes jelenség és melegen semmi, hidegen is csak néha és csak egy pillanatra, akkor azzal meddig lehet még így eljárni? A kuplung egyébként jó, az nem csúszik. Lehet már tavasszal összejön az autó csere, de legkésőbb nyáron tervezném.
Ha esetleg mégis családban maradna, akkor meddig lehet elodázni a dolgot egyébként? Egyelőre a használatot nem befolyásolja, ezért kérdem. -
Ck.
addikt
Fiúk,
Biztos, hogy a túldúsított benzin lemossa az olajfilmet a hengerfalról és ezért tuti nem szabad melegíteni a benzines motort 10-30 mp.-nél tovább? Az autó azt érezteti velem, hogy igenis kell amikor hideg van.
Egyszerűen nem tudom elviselni a kemény, rideg, rángató váltásokat, a durva, érzéketlen elektromos gázpedált, amivel jéghideg motorral nem lehet szépen adagolva a gázt elindulni, 5 fok alatti hőmérsékleten.
Ez nem az autó hibája, ezek ilyenek, néha van szerencsém egy 2014-es benzines Kia-hoz, ami hasonlón érzéketlenül, ridegen viselkedik hidegen, dettó ugyanilyen. Ha pár percet jár hidegben, akkor már sokkal jobb a helyzet. Ég és föld a teljes autó karakterisztikája hidegen és melegen.
Szeretném a benzinest is egy picit melegíteni, az a cirka 20 mp. nem mindig elegendő hidegebb időben.De ha szépen lassan kinyírom vele, akkor inkább elindulok 10-20 mp.-en belül minden esetben, de nagyon utálom úgy vezetni az autót.
-
rob210
Topikgazda
-
Kakaduku
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ezt a cikket pont mielőtt írtam, az előtt olvastam el csak kíváncsi lettem volna más véleményére is.
Még valami. A holtankoljak.hu-n már néztem üzemanyag árakat, de nagyon kevés kútnak van fent az ára. Tudtok más lehetőséget tájékozódásra?
-
szőröscica
addikt
válasz
Kakaduku
üzenetére
Ezeken a ,,noname" kutakon rengetegen tankolnak, van forgalom, nem rohad benne hónapokig az üzemanyag.
Nekünk bőven fél millió km feletti üzemeltetési tapasztalatunk van CR dízelekről, Auchanos és metrós gázolajjal futnak, hiba nélkül. Nem raknám a saját chiptuningolt autómba, ha nem tudnám, hogy semmi baja nem lesz tőle. -
Kakaduku
senior tag
válasz
szőröscica
üzenetére
rob210 és joamilestoné:
Köszönöm a válaszotokat.
Az Auchan-os gázolajtól tartottam, illetve tartok de így már meggondolandó. Azt hallottam, hogy nem nagyon szabad noname kutaknál tankolni. Nem vagyok burzsuj és sznob sem, de nekem ezek az üzletközpontok kútjai annak számítottak/számítanak. -
szőröscica
addikt
válasz
Kakaduku
üzenetére
Nincs értelme, egy karbantartott motor normál gázolajjal is elmegy sok-sok százezer km-t anélkül, hogy összefosná magát. Én végigtankoltam már mindent, aztán szépen ráálltam az Auchanos gázolajra, tökéletes. 5.97 az elmúlt 70 ezer km-en az átlagfogyasztásom, egy 1.5 tonnás, 150 lovas autótól azért az nem rossz.
-
-
Kakaduku
senior tag
Üdvözletem!
Itt szeretnék érdeklődni üzemanyaggal kapcsolatban. Nem találtam rá semmiféle topicot és mivel Renaultom van, így gondoltam itt felteszem a kérdést. Elsősorban dízeleseket kérdezném. OMV kútnál tankolok és érdekelne, hogy a prémium dízel és a hagyományos dízel között van valami különbség? Sok a marketing és nem tudom eldönteni melyiket érdemes tankolni.

-
PeterPH
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
2590 Ft-ért vettem Clio II-höz újat innen.
Bontottal pöcsölni badarság. -
tresh
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
újonnan

-
FrankMonzano
őstag
A clio tech run-hoz erdemesebb bontobol venni egy ablakmoso motort, vagy ujonnan inkabb?
-
Louies
aktív tag
SZiasztok!
1,5dci tapasztalatokra lennék kíváncsi melyik változatot mondják a legjobbnak. Eddig annyi eltérő véleményt halottam. Valaki szerint a 2007 utáni dci-k már nagyon jól sikerültek igaz ez? -
moriak
tag
Espace középső konzoljának kicsit Tesla beütése van.

[link] -
Hugo85
aktív tag
Kéne... markha jó ez a zöld szín.
-
Vegyél egy újat. Nem fogod megbánni.
Én anno megtettem a régi skodával. Kapott eredeti újat. Még most is fáj érte a szívem, hogy eladtam. Az a gázreakció, aki nem vezetett autót új turbóval, az nem tudja milyen egy jó turbó. Nincs késés, nincs várakozás, nincs turbólyuk, padlónál azonnal lódul. 
-
mycso
Topikgazda
válasz
rob210
üzenetére
Pedig nem olyan vészes...amióta megvettem, azóta tudom, hogy a turbó már rakoncátlankodik, mert akkor megmondták, azóta belement ~100k km, lehet bele menne még 100k, ezt nem tudhatom, viszont már készülök rá és most jött el az idő, hogy meg is tudom venni.
350k km-enként egy 100K-s tételt nem mondanék durvának.
(#36957) Mágus2: közben rájövök lassan én is, hogy ez így van drága és kész. Sikerült angol ebay-en a sajátomat is megtalálni, olyan 250fonttól indulnak és 360font körül van a végük, tehát annyi, mint itthon kb.
Most ajánlottak nekem egy új arcot "turbodave", ő is 140-et mondott az új után gyártottra (205k a gyári
), viszont ő foglalkozik felújítással is, az 100K. Természetesen van rájuk gari is.
Majd még átgondolom, de valószínű az új mellett döntök.... -
Pedig a VGT vagy túlnyomás szelep finomhangolás mindegyik házhoz és középrészhez egyedi. Menni fog, de nem úgy, mint az új. Ennyit a lehúzásról. Ha rendes munkát akarsz, meg kell fizetni. Sz@rból nem lehet várat építeni. A turbónál nem csak a turbina lapát és a középrész a lényeg, hanem a hézag a ház és a lapátok között. Ezért szokták kúpolni(össze dolgozzák, hogy gyári értéken legyen) Na ilyet nem látsz az összedobott lekvár turbón. Ahogy kopik a középrész, a turbina kezdi szépen reszelni a házat. Hiába cseréled ki a közepét, nem fogy annyit fújni, mint az új.

-
tresh
veterán
Nézd láttam én már a kezembe új felújított turbót ami jobban lógott mint a 300kt futott.. és az újba kínai közép volt.. pont a centír a lelke és én jobba örülök ha ezt egy hozzáértő teszi. majd ha nem telóról leszek teszek be egy linket hogy a turbó javítás szakszerűen hogy megy. Persze lehet otthon is kibe tenni olcsón aztán utána mindig vannak bajok és ezt nem csak én mondom
De mondom kinek mit ér meg én inkább szakembere bíznám ha kell újtani -
dhgm
tag
Tresh őszintén szerinted mit kell ezen állítani... a kínai azt írja centírozva... ennél több nem kell...
csigazázba be az új olajzási rendszert átmosni azt kakukk. Minden csavar a helyére és mehet a gép.Semmit nem állítasz el a házon ( westgate szelepet sem) mit kell ezen beállítani. Az elektronikába nehogy már belenyúljanak egy tubócsere miatt. Miért is kellene kevesebbet fúj a kínai vagy a kinait nem forgatja meg a a kip. gáz ugyanúgy... Vicc és lehúzás...
-
-
-=Tiger=-
tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Azt kell bele tenni, amit a gyártó elő ír. (ELF)
Az, hogy Te 5w40-et vagy 10w40-et teszel bele szíved joga, ha 5W40-et, akkor kicsit jobbat teszel vele, bár sztem az itthoni klímához a 10w40 is bőven jó lenne véleményem szerint. Azon is gondolkodtam már mivel én egy évben 2x cserélek vagy cseréltem, mert sokat használtam eddig, hogy tél előtt 5w40, nyárra meg elég a 10w40.
Én anno próbálgattam más olajat is (Castrol) abból pl. többet evett. Amióta csak ELF és abból is egy jobb, azóta elhanyagolható a motor olaj iránti étvágya. Mondjuk mi ezen felül teszünk bele némi adalékot is, de 15-20E-es periódus alatt nem kell hozzátöltenem vagy csak nagyon minimálisat.
(a benne lévő motor 200K ++) -
mycso
Topikgazda
Szia, most sikerült gép elé kerülnöm itthon és hát az van, amit gondoltam is...bár az általad linkelt oldal a kompatibilitási listában valóban írja, hogy "1.5dci 106" ez valójában nem igaz, mert a turbo száma alapján ezek a 86 lovasokba jók, így meg is van, hogy miért ilyen jó az ár.
(ha esetleg időd engedi és találnál ilyet, amik szintén megbízható forrásból vannak, akkor léci linkeld már be, akár priviben is
)(#36933) dhgm: nézelődtem ott is már, de szerintem nem ez a jó választás...postával együtt olyan ~150$ (kb. 45K) + kell egy szaki megfelelő műhellyel, aki szétkapja a mostanit, majd berakja a középrészt és van hozzá gépe is (centírozza, méri, stb. ...) na ez egy nagyobbacska összeg: 30-40k minimum + a turbohoz való tömítések (ez nemtom mennyi, az újhoz adják), tehát egy 100-asban simán benne van. És mondhatni elég kétes a dolog.
(#36936) tresh: Nyíregy mellett vannak Nyírbátoron: Magyar Turbo kft - akinek autósporthoz, autó alkatrészekhez vagy bármilyen turbos autóhoz köze van, mind őket ajánlották. Állítólag ők a legjobbak és legolcsóbbak is itthon. Felhívtam még rajtuk kívül pár ajánlott turbós céget és mindnél az volt a válasz, hogy ezt a típust nem tudják felújítani!
A Magyar turbonál azt mondták, ha nagyon akarom akkor felújítják, de nincs hozzá normális felújító szett, csak kínai és azzal is olyan 120k-ból állna meg, viszont 140-ért tud jó minőségű, új után gyártottat, azt akár holnapra el is küldi futárral.Tehát ennyi a rövid történet...
-
cellpeti
nagyúr
Az nem lehet, hogy nem 5W40 kell bele, hanem sűrűbb?
Édesapám is Metabondot tett bele M2 1.5dci és neki semmi nem fogyott még belőle.
-
rob210
Topikgazda
A nivó alja teteje között 1 liter van azaz kb. 8 decit ivott meg a 2000 kilométer alatt.
Ami nem kevés, de bevallom őszintén az előbb benéztem azt hittem 10.000.- alatt ette meg ezt de nem 160-at írt a kolléga hanem 168-at ami azért valóban ad némi aggodalomra okot.
Már csak azért is mert blokkot tekintve szinte ugyanaz a két 1.6 16V és az enyém két olajcsere között fogyaszt el 2-3 decinyit kb.
Úgy, hogy mostanában pályázni is szoktam. -
tresh
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
2ezer km alatt eltűnik egy benzinesnél???
Az nem kicsit baj. Szerintem valahol folyik az olaj/szivárog. Olajfolt valahol blokkon vagy ahol állsz autó alatt? Lehet nem húzták fel a szűrőt rendesen és ott ereszti el. Szemrevételezd ezt elsőre.(#36941) rob210: ha nem belevalót tett bele akkor is rengeteg belemegy kb 4 liter szűrővel együtt és akkor van max-on, most meg min mennyi maradt benne 1,5 liter ? Az rengeteg minősítés ide vagy oda.
Egyébként sajnos a korszerű motoroknál a gyári könyvben 1000km / 1liter olajfogyasztást írnak
Amelyik tervezőmérnök meg ezt írta az egy f@sz és inkább krumplit hámozzon ne autót tervezzen..
-
rob210
Topikgazda
válasz
cellpeti
üzenetére
Hát a Metabond minősítéseit megnézted?
Tudja azt ami a Renault motorodnak kell?
Csak azért kérdem, mert a renaulttal egyetlen dolog van bazi érzékeny arra, hogy a megfelelő olajat kapja.
Egyébként sajnos a korszerű motoroknál a gyári könyvben 1000km / 1liter olajfogyasztást írnak

A szemem kijött amikor előszőr megláttam.
Szóval ez most még nem durva, de tegyél bele gyári előírás szerinti ELF-et a következő cserénél és ha azt is eszi akkor kell majd elkezdeni agyalni rajta.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
168110km-nél voltam olajcserén, maxig töltve. Metabond olaj + Metabond Gold. Ez még rendben is van. Most vagyok 170200nál és a minimum felett van egy kicsivel. Ez nem sok olajfogyasztás egy kicsit? Igaz van benne pár nagyobb sebesség, de akkor is.
-
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
Azért a turbós dolog érdekes kérdés, nem nagyon tudok olyan céget itthon aki gyári alkatrészekkel dolgozik (ill de de annak ára is van ) viszont az tény hogy amikor szét/össze dobják a turbót nem anyag oldalon fog fájni a műtét mert ők is kb ilyen áron ezt veszik (kínai) de a beállításon rengeteg múlik ezt fizeted meg
Amúgy meg angliából lehet jobban megérni pl Ck.-t megkérni hogy hozzon egy felújítottat. Nyíregyházán van valami turbókkal foglakozó cég/emberke elég sok turbót raktak már össze ismerősnek és eddig nem volt panasz pedig ő aztán műti rendesen a leharcolt racsingolt tdi-ket 
-
dhgm
tag
http://www.aliexpress.com/store/group/Renault/811078_255699052.html
ez csak a belső része, megfelelő szerelővel régit szétszerelteted, ezek közül a tiédbe valót beteszed. Szállítási költséggel együtt 37500 Ft-ból van egy turbód
, Ha van bizalmad...Nálam így lesz, ha szükség lesz rá...
-
mycso
Topikgazda
Még egy kérdés, hogy halmozzuk az élvezeteket.
Turbo ügyben nincs valakinek ismerettsége? 78kw 1.5dci
Új érdekelne! -
Ck.
addikt
Én is kifizettem annó minden díjat. Amikor megvettem az autót, ugye a régi tulaj nevén volt. Mivel lízing volt, ezért a bank tulajdonába került, én lettem az üzembentartó, de tulajdonosváltásnak minősült jogilag az is, tehát egy teljes átírási költséget kellett fizetni. Nekem. Holott csak üzembentartó lettem. Most ugyanez jön pepitában. Ezt nekem anno el is mondták. 2x kell fizetni.
Ha lízing helyen hitelt vettem volna fel, akkor nem lenne dupla átírás. Viszont az autó hitelnek a kamata majdnem 1%-al magasabb volt, anno én ezért választottam a lízinget.Át kell íratni, mert jelenleg jogilag nem vagy tulajdonosa az autónak. Ha nem teszed, az illetékes önkormányzat fog felszólítani rá.
-
mycso
Topikgazda
válasz
Hugo85
üzenetére
A forgalmiban csak az én nevem szerepel, viszont mint üzembentartó. De rajtam kívül senki más.
De egyébként tisztán emlékszem, hogy annó minden sz@rt kifizettünk rá, mert 400K-t vittem magammal, 300-at toltunk az autóba 100K-ból meg a többi jóságot fizettük ki. Viszont ezekről semmi számlám-csekkem nincsen, mert nem én intéztem.Egyébként mi van akkor, ha most lejár ez a lízing, én meg nem csinálok semmit, marad így a forgalmi.
Az biztos, hogy egy 50-60-100k körüli összeget nem fogok benyelni. -
Ck.
addikt
Vsznű ki kell fizetni igen. Nekem is most telik le az Audiról.
Mivel jelenleg nem vagy tulajdonos, csak üzembentartó, így kell fizetned vagyonszerzési illetéket, törzskönyvet, meg egy új forgalmit. Elvileg az eredetiségvizsgát megúszod.
Igen, tudom, vicc.
Ezért nem veszek többet magyar autót. Míg itt az emberről az utolsó bőrt is lehúzzák, addig kint nincs olyan, hogy átírásért fizetsz. -
mycso
Topikgazda
Előtúrtam: "zártvégű pénzügyi lízing", ennyi...egyébként semmi utalást nem látok benne a majdani ténylegesen tulajdonomba kerülésről....kicsit kezdek aggódni, úgy gondolom, hogy a vásárláskori "jó" ismerős átkúrt szépen.
"xy cég a lízingbe adó (cib lízingen keresztül) én pedig a lízingbe vevő vagyok a szerződésen", így ezt a mentességi okot nem tudom értelmezni: "a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletét ellátó szerv által nyilvántartásba vett pénzügyi lízinget folytató vállalkozó általi megszerzése;"
mod.: mondjuk egy szűk hónap múlva kiderül....majd még a cib-et lehet felhívom, hátha tudnak mondani valamit, vagy hagyjam, majd az okmányirodában kiderül?
-
mycso
Topikgazda
Köszi, urak előtúrom majd a szerződést, egyébként teljesen ki lesz fizetve, tehát már többet nem kell érte fizetni.
Elméletileg csak annyi, amit én linkeltem: új forgalmi + törzskönyv, csak most találtam mást is a neten, aztán picit felb@szott.Amikor "vettem", akkor fizettem átírást, meg minden szir-sza@r illetéket. Illetve aki akkor intézte ezt az egészet, ő is azt mondta, hogy ha lejár csak egy forgalmit+törzskönyvet kell majd fizetnem.
-
rob210
Topikgazda
A kérdés csak az, hogy a lízing szerződésed, hogy szól.
Ha névre kell iratnod, akkor bizony fizetsz mindent mint egy rendes adásvételnél.
Új forgalmi, új törzskönyv, biztosítás, eredetiségvizsgálat, illeték. Szép kis összeg.
Ha a neveden van csak a bank ban van letétben (fogalmazzunk ilyen csúnyán) akkor nem lesz olyan zsebbenyúlós.A szerződést kell átnézni.
Én is ezért szo.ok most, mert szétmentünk asszonnyal és annó az ő nevére vettük a kocsit.
Most meg azt a kocsit amit anno a nevére irattam és én használok irathatom a nevemre nem kis pénzért f.sz kivan a rabló állammal.
-
Hugo85
aktív tag
Milyen lízing van rajta? Kifut nullára vagy van maradványérték? Kell még valamit fizetned a végén?
Lízingnél ugye a finanszírozó tulajdonában van az autó a lejáratig, így is kellett átírási díjat fizetni az elején?
A felettem linkelt cikkben is ez van:
"Illeték alóli mentességek
- a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletét ellátó szerv által nyilvántartásba vett pénzügyi lízinget folytató vállalkozó általi megszerzése;"Neked kétszer semmiképpen nem kell fizetni, de ha eddig nem fizettél, de most a nevedre kerül az autó az más kérdés

-
mycso
Topikgazda
Srácok a következő hónapban lejár a lízing az autómról, ez után mi a szitu???
Mit kell csinálnom, hova kell mennem, vagy majd küld valamit a lízing cég???
Ezt találtam:
Lízing ill. tartós bérleti szerződés megszüntetése:
forgalmi engedély
törzskönyv
banki engedély a tulajdonjog törléséhez
személyi igazolvány, lakcímigazolvány, adókártya
12000.- csekken fizetve (forgalmi engedély és törzskönyvcsere szükséges!)Viszont valahol meg azt írják (régebbi cikkekben), hogy lízing után még egyszer ki kell fizetni a teljes átírás költségét, de akkor tökön szúrom magam az biztos.
-
zsolt1129
addikt
Időközben alakulnak a dolgok
Válogatom össze az alkatrészeket, viszont van még pár kérdés, ami nem tiszta. Hosszbordás szìjat és görgőit kell cserélni? Vagy csak szemrevételezéa eleg? -
FRENK1988
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
legutóbbi olajcserekor nem lett nullázva a számláló. Fc hosszan nyomva indulásnál az üzinél mig nem villog, majd ismét hosszan. Ha jól emlékszem
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok!
Ma 'Service Due' feliratot kaptam reggel az autó indításánál. Narancssárga szervizjelző nem ég, csupán a felirat. A mókás az, hogy amikor elkezdek léptetni a fedélzeti számítógépben, akkor a következő üzenet a 'No message available'. Az autóban kb 96 ezer km van, vezérműszíj, vízpumpa és olaj tavasszal lettek cserélve. Hibás jelenségre nem lettem figyelmes, habár hidegen egy kicsit zajosan teszi a dolgát a motor. Csak simán töröljem ki az üzenetet, vagy valóban valami aggodalomra hívja fel a figyelmemet? Az autó egy Renault Megane M2 Ph II , 1.4 16V 98Le, 2008-as.
Köszi előre is a segítséget!
-
FrankMonzano
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen,en is igy tudtam. Koszonom a valaszokat.
-
Ck.
addikt
Persze mycso, igen tudom, van válszték bőven, de ha már az Ódit és a Megane-t eladom, akkor szeretnék vmi másik modellbe átülni, nem ugyanabba csak erősebb motorral.
Ezért jött mostanában számításba még T5/D5 motorral V70/S60, A6 3.0 TDI, E60 530d/i, de még az ufó Civic is.
Igazából minden azon múlik, hogy az Ódiért mennyit kapok kereskedésben. Nagyon szeretnék 800-at, de félő, hogy nem lesz annyi. -
diablo1984
veterán
válasz
FrankMonzano
üzenetére
igen, amolyan autómata szivató(dúsító) dolgozik, ez normális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hihetetlen, hogy mindig találok benne vmi új extrát.
Este meg megy a kocsi Szlovákiába, hát mit ne mondjak. Egy defekt hiányozna indulás előtt mint egy falat kenyér.

), viszont ő foglalkozik felújítással is, az 100K. Természetesen van rájuk gari is.
De mondom kinek mit ér meg én inkább szakembere bíznám ha kell újtani
Mert ha csak törzskönyv akkor jó
, Ha van bizalmad...