Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeathAdder

veterán

Üdv :)

Arra van valami ép magyarázat, hogy miután kellően kiteszteltem az OC-t, és egy napon keresztül csak stresszelve volt, meg komolyabb játékokkal hosszasan tesztelve, másnap reggel a gép le van állva, és csak BIOS resettel hajlandó elindulni? Ha pedig belövöm a tegnapi értékeket (profilból töltöm be, tehát user error kizárva) akkor is üres képernyő fogad, aminek már sok az OC.

Ez azért érdekes, mert nem egyedi eset, mielőtt belekezdtem volna rengeteget olvastam vissza többek között ezt a topikot is, és volt más is aki így járt, mint most én :DDD Tegnap egész nap atom stabilan fut, ma meg se nyekken.

Amiben szinte biztos vagyok hogy a késleltetések okozhatta (órajel, fesz most is ok), ez még egy tegnapelőtti mérés, ezzel most is stabil, viszont tegnap 16-19-11-11 @ 3800 mhz-n teszteltem ki trc 60, trfc 550, és simán működött némi plusz fesszel (cl15-öt gyorsan feladtam @3600-on sem ment)

Crucial Ballistix lt 2x16 3200 mhz a modulok típusa, de minden ott van az adatlapomon :)

Nyilván semmi különbséget nem veszek észre, hogy a trp 11 vagy 16on van, csak egyszerűen nem tudom hova tenni ezt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák