- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy hónap alatt kihozzák résszel egyetértek, a visszaküldéssel nem.
Szerencsére ott működik egy olyan dolog hogy vásárlói védelem, azaz nem kötelezhet rá hogy visszaadd a rossz árut még akkor sem ha ezt leírta a vásárlási feltételek közé. Indokolhatod hogy túl sokba kerülne visszaküldeni. Volt pár ilyen esetem és eddig azt tapasztaltam hogy vásárló ott nem járhat rosszul. Ha nagyon gáz van és nem működik együtt az eladó akkor még a paypal biztosítását is igénybe lehet venni. Én már 130 vásárláson vagyok túl és nagyrészt a magyar posta hibájából kellett igénybe vennem a pénzvisszafizetést, csak két eset volt ahol nem volt jó a termék és nem kellett visszaküldenem sőt maga az eladó írta hogy ne küldjem vissza!
Ha meg egy eladó lebonyolított több tízezer üzletet akkor nem egy darab terméken fog fennakadni, ez bele van kalkulálva az árba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Plazma TV topic
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Netflix
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest