- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1587 üzenetére
Én hétvégén meg tegnapelőtt is vettem vele jegyeket, nem volt vele gond ...
De múltkor én is hónapokig nem frissítettem, mert olvastam a Play-en a folyamatos problémákat. Aztán végül kötelező volt a frissítés, de nálam nem volt gond vele szerencsére . Hogy mitől függ... -
Szevam
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1587 üzenetére
Én sem értem a fejlesztést...
Ha tehetem nem használom -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv! A MÁV applikáció bugos?
Sehogy nem tudok jegyet venni, bankkártyával.
Androidos telefon, legfrissebb MÁV app, de már pár hete gond van.
App újratelepítés és adat törlés megvolt.
fizetésnél van gondja -
dellfanboy
őstag
válasz
dellfanboy #1585 üzenetére
update: 1348kor írtam nekik emailt 5 percen belül válaszoltak és 1400 előtt megoldódott. jegyet megvettem a máv-nál, helyjegyet meg az öbb-nél
-
dellfanboy
őstag
nemzetközi jegyvásárlással van itt vmi expert? railjet-re vennék jegyet. bp-zürich-zug. online próbálok helyjegyet venni. bp-zürich simán megy, azonban a zürich-zug vonalon mindig elakadok. hibát dob az online rendszerük. igazság szerint ide nem is kéne nekem helyjegy de nem látok opciót hogy ezt skippeljem. ötletek? helyjegy nélkül nem játszanám be a bp-zürich 10 órás utat
jah és ha csak bp-zürich re vennék jegyet az szignifikásabban drágább (1,8x) mint a bp-zürich-zug (x)
ez vaon normális?
-
Szevam
senior tag
Ne merüljön feledésbe: MÁVTP
-
stepboy
csendes tag
válasz
CsodaPOK #1581 üzenetére
Szia,
Ez alapján azt gyanítom, hogy felszállhatsz másodosztályú kocsira:
https://bkk.hu/jegyek-es-berletek/arak/havi-budapest-berlet-termeszetes-szemelyek-reszere/a MÁV vonatain másodosztályon (kivéve feláras vonatok, ha azonban az utazás kizárólag Budapesten belül történik, feláras vonat is igénybe vehető, és helyjegyet sem kell megfizetni)
Amennyire én tudom, a Pest vármegye bérlet használati feltételei Budapest közigazgatási határain azonosak a BKK bérletével.
Déliből Kelenföldig szerintem le sem kell ülni, így talán azért sem szólnak, ha az első osztályú kocsi végében állsz.
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Déliből Kelenföldre időnként a Google Maps valamilyen IC vonatot tervez. Ha nekem egy sima Pest megyei bérletem van, akkor erre az egy megálló felszállhatok az IC-re mindenféle további jegy vétele nélkül?
Ha igen, akkor van valami megkülönböztetés az IC kocsik között, amire figyelni kell, hogy hova szállok?Köszi szépen!
-
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
-
sopruk
senior tag
M.Á.V. - Magyar Horror Story
Most találtam -
Đusty
addikt
-
Đusty
addikt
Facebook vonatkésések
-
user26
senior tag
Üdv!
Van téma evvel kapcsán valahol ? volanbusz.hu/hu/jegy-es-berlet/mav-app -
sss
őstag
válasz
-FreaK- #1562 üzenetére
"Ott Bécsben éjjel nem volt semmilyen ügyfélszolgálat, a kalauztól kellett volna kérjek esetleg igazolást, ha tudtam volna róla, hogy kell." Az mondjuk gond igen. Nagyobb késés esetén tudsz már azon a vonaton a kalauztól is kérni igazolást igen.
"Ott senki nem nyomtatott volna semmit szerintem, akkor sem ha van nyitva ügyfélszolgálat." Tavaly pedig pont Bécsben jártunk így. Nyomtattak jegyet egy későbbi vonatra ingyen.
Őszintén szólva nem tudom mi lett volna ott a jó megoldás ha nincs ügyfélszolgálat. Esetleg a másik vonatnál indulás előtt keresni egy kalauzt és elmagyarázni, hogy mi a helyzet. Ha megmutatod a Bp-Bécs jegyedet is, és látja hogy ténylegesen késés volt akkor talán annyi elég lett volna.
Ha csak simán felszállsz és mégsem jó az előző vonatra szóló jegy... nem tudom, hogy lehet-e (még) a vonaton jegyet venni. Viszont biztos vagyok benne, hogy úgy még drágább lett volna.
-
-FreaK-
veterán
szia!
Nem saját hiba volt, az első vonat késett, így nem értem el a csatlakozást.
Ott Bécsben éjjel nem volt semmilyen ügyfélszolgálat, a kalauztól kellett volna kérjek esetleg igazolást, ha tudtam volna róla, hogy kell. Persze nem tudtam..Mindkét vonatra volt helyfoglalás.
Ott senki nem nyomtatott volna semmit szerintem, akkor sem ha van nyitva ügyfélszolgálat. Vehettem jegyet a következő vonatra az app-ban.Igen, olvastam a kártérítési szabályzatot, de itt most nem a normál késés volt a probléma, amúgy sem lépte át a 60 percet.
-
sss
őstag
válasz
-FreaK- #1556 üzenetére
Szia,
Ha nem a saját hibádból késed le a vonatot, akkor mindenképp érdemes felkeresni még ott helyben az ügyfélszolgálatot. Két opció szokott lenni:
1, Kapsz igazolást a késésről, és így érvényes lesz a jegyed a következő vonatra.
2, Nyomtatnak neked jegyet a következő vonatra. Ha helyfoglalásod is volt akkor ez jól tud jönni.Úgy rémlik, hogy a vasúttársaságok az EU-ban 60 vagy 120 perc után adnak kártérítést, a jegy árának 25 illetve 50%-át. Ha egyik vonat sem késett 60 percnél többet akkor sajnos nem hiszem hogy tudsz bármit is tenni.
-
user26
senior tag
Üdv! Van itt olyan aki a máv app -t használja, és volán busszal jár iskolába, munkába? Pár kérdésem lenne, az app + validátor témában.
-
törölt tag
De jó, hogy egyikkel sem utaztam. Pedig mind kettő cél állomás lett volna, idén.
-
törölt tag
válasz
-FreaK- #1556 üzenetére
Én ilyen okból nem veszek előre csatlakozásra jegyet. (majd ott eldöntöm és appon veszek). Eddig ez bevált. De rajtad ez nem segít.
Van egy videó, ahol Magyarosi Csaba, akad ki pont az ilyen vasúti késésekre (osztrák vonattársaság, ott konkrétan, nem hazai. Ausztriából mentek olaszba vagy hova.)
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, mit tudok tenni ilyen esetben.
Történet röviden:2024 Július 9.-én vásároltam egy nemzetközi vonat menetjegyet, a Tatabánya-Ulm Hbf. útvonalra.
A jegy tartalmazott egy átszállást is, Wien Hbf pályaudvaron.
A vonat azonban már Tatabányára is 50 percet késve érkezett meg, Wien Hbf-re pedig 22:15 körül ért be.
Sajnos a csatlakozó vonat, amire át kellett volna szállnom 21:55-kor elindult a bécsi pályaudvarról, így azt lekéstem.
Ebből kifolyólag vásárolnom kellett egy jegyet a következő vonatra, ami Ulm Hbf felé tart, ez 89EUR-ba került.
(ehhez még hozzá tenném, hogy 3.5 órát várakoztam éjjel a bécsi pályaudvaron a ~32fokban, mert az a következő vonat is rengeteget késett, de ez most is annyira nem is lényeges)Írtam kártérítési igényt az Osztrák ÖBB-nek, mert az új vonat is rengeteget késett, viszont ez nem nyert, mert a célállomásra már csak 54perc késéssel érkezett meg, és csak 60-tól adnak kártérítést.
Írtam a MÁV ügyfélszolgálatnak is, amiben kértem, hogy fizessék ki ezt az extra 89EUR-s jegyet, amit az ÖBB-nél vásároltam kényszerűen.
Ez a válasz jött rá:
"Köszönettel vettük a Társaságunk részére megküldött igényét. A vonatkésés okozta kellemetlenségért a társvasút nevében is szíves elnézését kérjük, igénye kapcsán az alábbi tájékoztatást adjuk:
Személyszállítási Üzletszabályzatunk nemzetközi rendelkezésének 7.1.1. pontja alapján, ha a személyszállítási szerződés szerinti végleges célállomásra való megérkezés több mint 60 perces késéssel várható, az Utas jogosult az alábbiak közötti választásra:
a) a menetjegy teljes árának visszatérítése ugyanazon feltételek szerint, mint amelyek szerint a fizetés történt, az utazás meg nem tett részére vagy részeire, illetve, ha az utazás az utas eredeti útiterve szempontjából már érdektelenné vált, a már megtett részére vagy részeire, adott esetben a kiindulási helyre történő lehető legkorábbi visszajuttatás biztosításával együtt. A visszatérítés feltétele, hogy a forgalmi akadályról az utas a vasúti társaság ügyeletes alkalmazottja vagy a vonat jegyvizsgálója által kiállított igazolással (illetve záradékolt menetjeggyel) rendelkezzen. A visszafizetés ugyanazon feltételek szerint történik, mint az alábbiakban a 7.1.2. pontban ismertetett átalány-kártérítés kifizetése; vagy
b) az utazás folytatása vagy elterelése a végleges célállomásig hasonló szállítási feltételek mellett a lehető legkorábban; vagy
c) az utazás folytatása vagy elterelése a végleges célállomásig hasonló szállítási feltételek mellett az utas által választott, későbbi időpontban.
A b) és c) pontban leírtak esetén, ha az utas menetjegyének az érvénytartama lejár, akkor a vasúti társaság a menetjegy érvénytartamát meghosszabbítja, illetőleg a menetjegyet az eltérő útvonal igénybevételére érvényesíti. A menetjegy érvénytartamának meghosszabbítását, illetve az eltérő útvonalra történő érvényesítését a vasútállomás ügyeletes alkalmazottja, illetve a vonaton a jegyvizsgáló végzi.
Tekintettel arra, hogy továbbutazásához új menetjegyet vásárolt az osztrák vasúttársaságtól, a menetjegy visszatérítésére kizárólag ők jogosultak, így kérjük, hogy kérelmét a szükséges mellékletekkel együtt az illetékes osztrák társvasúthoz szíveskedjék benyújtani.
A megélt kellemetlenségek miatt ismételten szíves elnézését kérve, megkeresését köszönjük. Ügyfélszolgálatunk a jövőben is áll szíves rendelkezésére."
Jól értelmezem, hogy ahhoz, hogy ők nekem kártérítést fizessenek, kellett volna kérjek késési igazolást a kalauztól amikor leszálltam a késve megérkezett vonatról? miközben rohantam, hogy megnézzem, hogy hátha megvárt-e a csatlakozó vonat? Valamint erről persze nekem kellett volna tudnom, hogy késés esetén ilyen igazolást kell kérni? Ez komoly?
Nem létezik náluk semmilyen elektronikus nyilvántartás, hogy melyik vonat mennyit késik, mikor ért be egy adott állomásra? Valamilyen rendszer kell legyen, mert ugye a pályaudvarokon kiírják, hogy egy vonat mennyit késik..Még ha kértem volna is ilyet, akkor is csak a jegynek a fel nem használt szakaszát fizetnék ki, ami adott esetben lehet, hogy kevesebb mint az újonnan vásárolt jegy ára, tehát még ebben az esetben is kárt okoztak nekem.
Van bármiféle javaslatotok, hogy mit tudok tenni ez esetben?
-
Đusty
addikt
-
törölt tag
Na igen. Én ezért nem veszek előre csatlakozást. Sőt vissza felét is, csak ha ár biztos.
Én úgy tapasztalom, hogy a beérkező (külföldről érkező) vonatok is késznek, nem magyar sajátosság. Innentől meg borul a rendszer.Kicsit olyan mint a légi irányítás ott is vannak eleve bekódolt csúszások a rendszerbe.
Nem tudom, hogy oldják meg japánban, de az valami csoda -
törölt tag
Szerencsére, amikor utazgattam az országban erre-arra, akkor minden rendben volt. Maximum volt némi késés, ami néha pont jó is. Most meg nem mentem a héten, terv volt rá. Jó, hogy másképp alakult.
facebook
Azért jól jön ez a számsor, ha ellenőrizni akarod, az tényleg az-e, mert arról a vágányról vagy időpontról több is indul vagy mutat valamiért a kijelző.
-
lorcsi
veterán
Tok jo, ezek szerint ez a hiba mem csak nalam utott fel.. tenni viszont semmit
Nem semmi ez a mav inform kozlemeny is…a balatonira gondolok
Ki az a hetkoznapi vasuttal kozlekedo, akinek mond valamit az hogy:
Ic 868, 201, 878 ?
de még van vagy 6-8 ilyen számsor.. de minek ??ezek a mav dolgozokon kivul senkit nem erdekelnek… minek irjak bele ?
-
sopruk
senior tag
A ceglédi állomást én is utálom, hogy csak a pénztárnál van áttekintő kijelző hogy mi honnan indul.
Persze a vágányoknál is, de ha csak pár perc van az átszállásra... És van egy több 100 méterre lévő is. És ha pont nem mondják be , vagy nem hallani a zaj miatt...
Késtem már le én is e miatt csatlakozást CeglédenVan aki a Keletinél járt amikor kisiklott az IC?
Vagy a balatoni a balatoni vasúti káosznál?
-
törölt tag
válasz
Izland` #1543 üzenetére
Érdekes az emberek hozzá állása, van olyan vonat ahol ezt komolyan veszik és általában teli is van. De más belföldi IC-nél ez lazább. Nekem is volt, hogy épp ültek a helyemen, nem szóltam semmit mentem tovább. Az esetek jó részében nem is jön senki aki szólna, hogy bocs, ez az én helyem. Ha mégis, akkor gond nélkül átadnám. Van általában bőven.
Volt, amikor klíma nélkülire szólt, gond nélkül átmentem klímásba. Forditott eset is volt, amikor klímásba szólt, de maradtam klíma nélküliben nagyon jó volt a társaság
#1545 lorcsi
Nekem is volt, amikor ki volt írva, valami a táblára, a bent álló vonatra meg a helyes útirány, de az onnan indult. Én mindig megnézem a kiírást 99%-ban az nem pontos.Olyan szituáció is volt, hogy a vonat késve mondta be az állomást. Bár van ahol be sem mondják.
-
lorcsi
veterán
debrecenbe Kesett a tokaj ic, 10-15 percet
de csokkent az ido kozben.. szuk 10-re
leszallok cegleden, tovabb pattanjak a szegedire
all bent egy vonat.. ferihegyre indulna latom a kiirason
ok, volt mar ilyen picit varni kellett a szegedi ic-re
allol nezem mondanak be ezt azt.. gyanus a keses is valami nem ok
sehol egy q mav dolgozo, senkitol kerdezni nem tudok.. hogy a szegedi merre
app nem lehet az istennek se eloszedni, h hol az a q vonat, amivel tovabb kellene mennem.. terkep de q jo lenne
de kozben fosok a penztarig elmenni, nehogy a szegedi is kessen es elhuzzon az orrom elol
mav okozta oromteli szitu
deccsak elmegyek
hat a vonatom elment… es ezt a leszalloknsk meg csak el se mondjak, h szegedit baszhatjatok
egy ora.. ennyit vett el az eletembol a mav, meg csak annyit se h bocs má’ez q nem normalis igy
-
lorcsi
veterán
válasz
krisz768_ #1541 üzenetére
Szeged -debrecen tav volt mindegyik..
es a debrecen cegled kozotti az ic, sosem klimas
tuti nem veletlen. Ugy tudom itt mind ic.. nincs szemyely vagy gyors resze ( mint utana a szegedinek)
hazafele elso osztalyra veszek.. hatha ott nem ez lesznyaron a meleg telen meg a hideg okoz gondot a mavnak ( futes-hutes)
en ezek utan egy orszagberletet.. vagy rendszeres utazast mavval.. soha az eletbe
ez szerintem kimeriti az emberkinzas fogalmatnem neked szóló helyre leülni pedig általában vitával jár
fultanuja voltam egy ilyennek.. inkabb kifizetem a klimat
de rohej az egesz eljaras -
Izland`
tag
válasz
krisz768_ #1541 üzenetére
IC minőségű kocsiból gyorsvonatiba átülni sem valami kényelmes, a másik, hogy nem neked szóló helyre leülni pedig általában vitával jár. Én például nem nagyon szeretem amikor a helyemen ülnek bármilyen indokkal. Szoktam is morogni, és bárkit felállítok gondolkodás nélkül.
Általában az indokok:
-Ablak mellett akarok ülni
- Az én helyemen is ülnek
- Nem jó a klíma a másik kocsiban
- Raptorok ülnek a másik kocsiban
- Már nem kaptam helyjegyet
- Stb. -
Izland`
tag
"A régebbi beszerzésű, második generációs IC-kocsikon modern klíma helyett csak légjavító berendezés van, ezek 35 fok fölötti időben már nem tudják annyira lehűteni a levegőt, mint a modernebb változatok, ráadásul a nyarak egyre forróbbak, ezért aztán sokkal több utas tesz ilyenkor bejelentést arról, hogy a klíma nem vagy rosszul működik – közölte a vasúttársaság."
A másik probléma, amiről általában az utazók nem tudnak, hogy a mozdonyok mellett kocsikból is olyan mértékig kevés darabszámmal dolgozik a MÁV, hogyha egy klíma elromlik az egyiken, akkor "csak" emiatt nem fogják kivenni a forgalomból, mivel egyszerűen nincs mit beállítani helyettük. Lassan szarabb minőségűt se.
Még több stadiont, a Fanta pedig tartalmazzon több gyümölcsöt, akkor nem lesz melegünk. -
krisz768_
tag
-
lorcsi
veterán
Ujra elkezdtem iden vonatozni
vagyis most ulok 4. Alkalommalletezik hogy a 2. Osztalyu ic kocsin nincs klima ?
vagyis van, mert itt van fent
de nem mukodik / eddig egy utazasom alatt se mukodott/
tudja e valaki hogy mi az oka, h a klimakat 40+ fokban se kapcsoljak be ?
en szerencsere kedvezmennyel utazok
de full arban ez…szintintem minosithetetlen
rosszabb mint a gyors vonat
ott nyomtam egy kereszt huzatot, nyitottam mindent es jart a levego.. plusz egyedul ultem
ic: mint a heringek.. es meg fizetunk is erte -
Oliverda
félisten
válasz
Izland` #1537 üzenetére
Gondolom, az sem véletlen, hogy a desktop webes felület sem működik.
mod: ok, csak FF alatt nem tölt be, Chrome alatt oké.
-
-
Izland`
tag
Igen és nem.
Így tudod előcsalni:
- Belföldi jegy
- Bármilyen, random viszonylatot beírsz
- Keresés
- Katt az egyik vonatra, majd a legördülő menüben kattints a térkép ikonra, és bejön az országos térképAzt, hogy direkt rejtették el ide, vagy inkább csak véletlenül benne felejtették még ezt a funkciót, azt döntse el mindenki saját maga.
Ez a térkép elrejtése lehet onnan jön, hogy ne lássa a plebs, hogy mennyit késnek a vonatok országosan. Egy szombathelyi lakos nagy eséllyel nem fog konkrétan rákeresni arra, hogy a záhonyi IC éppen mennyit késik, de a térképen viszont tisztán látszik, hogyha az országban beborult valamelyik vonal, miközben őt csak a szombathelyi térség érdekelné.
-
Đusty
addikt
Mekkora baromnak kellett lenni ahhoz, hogy a mobil alkalmazásból kivegyék az egyetlen használható dolgot az online térképet?
-
krisz768_
tag
válasz
fradi81 #1530 üzenetére
Vannak okosjegyek, ezek akkor kaphatóak (csak online), ha pár nappal előtte veszed meg és van még sok hely a vonaton. Célja, hogy akár társasággal is jobban megérje mávval menni mint autóval. Egy hátrányuk van, hogy vonathoz kötött, azaz ha lekésed kell egy teljesen új jegyet venni, még sima jegynél csak helyjegyet.
-
fradi81
veterán
Vajon miért írja olcsóbbnak az IC kocsit mint a simát? Vagy a felkiáltójel(vágányzár) miatt? De a menetidő meg ugyan annyi. Nem tiszta.
-
Rainman05
tag
Sziasztok! Szeretnék utazni Magyarország24 napijeggyel olyan vonaton ahol van IC és GY kocsik. Az lenne a kérdésem Ha a gyorsvonati részre szállok fel ott kell fizetnem valami pluszt? Sajna nem egyértelmű számomra hogy ott kel e helyjegy vagy valami más ott ami plusz költség lenne.
-
cs.zs.
veterán
https://iho.hu/hirek/kiegett-a-223-as-beze-az-utasoknak-nem-esett-bajuk
-
Fred23
nagyúr
válasz
sherlock82 #1519 üzenetére
Szoktam járni arra, csak nem vonattal, de majd nyáron kipróbálom azt is.
Ez meg egy magyaros vonat kontra traktor verseny.
-
sopruk
senior tag
Már ilyennel is próbálkoznak a csalók...
link -
MegaNorby
tag
Sziasztok! Kellene nekem 2000-2004 közötti közforgalmú menetrend, tud valaki segíteni?
-
cog777
senior tag
Hol tudom megnezni a menetrendet, ami 1 honapnal kesobbi? Menetrendek.hu es elvira sem engedi csak 1 honapon beluli idoablakot. Azt akaron megnezni hogy dec. 26.-an hogy mennek a vonatok BP es Ajka kozott este.
-
flash-
veterán
keleti-békéscsaba -gyula útvonalon jelenleg milyen vágányzári "eltérés" van? a máv app irja de ha rámegyek az adott vonatra semmi konkrétat nem látok
-
perempe
veterán
Az Egerből 16:07-kor indulón ülök: Pécelen állunk 19:05-kor...
-
krisz768_
tag
Teljesen új gombokat szereltek be a bz-kbePécs környékén több ilyen vonal is van. A desiro és flirtökön van lehetőség jelzésre, most bz-n is megoldották
-
tDr1v3r
veterán
2021 vége óta van talán ilyen. Nálunk a 35-ös vonalon nem tudom hogy van-e ilyen érvényben, de úgy működik hogy a megállóban leszáll a kaller a csoda BZ-ről és ha nincs kint senki nem várjuk meg a felszállás idejét hanem megyünk tovább. Pár perceket simán meg lehet takarítani így.
-
homerhamm
addikt
Hányinger az egész MÁV, undorító egy cég.
-
wjbhbdux
veterán
Az miért elfogadott, hogy lehúz a máv a jegyekkel?
2 példa, de biztos lehetne számtalant találni:
BP - Veszprém = 2200Ft
BP - Székesfehérvár 1300Ft + Székesfehérvár - Veszprém 840Ft = 2140FtBP - Diósjenő = 1300Ft
BP - Vác 650Ft + Vác - Diósjenő 560Ft = 1210FtTudom, hogy az oka az 1000 éves gagyi díjszabásuk miatt van, és ez elment amikor még adták a km alapú jegyeket..
de mégis amikor már minden digitális, ki van centizve hogy hány percig ülhetek a vonat wcn, miért folyik tovább az utasok kihasználása?bónusz kérdés:
Mégis hogyan kell használhatóan elmenteni egy utast az oldalon?Az alapértelmesett Felnőtt (26-65 éves) jegyet szeretnék venni. Betöltöm a 35 évesnek elmentett utast az előző vásárlásból
ha továbbmegyek akkor visszatölti az előző oldalt ahol ki kell választani a vonatot megint. Ehelyett gyorsabb, ha beírok egy random krikszkraksz nevet és egy random születési időt, hogy továbbmenjen az alap 26-65 éves rublikába,. és minden utazásnál egy másik utast hoz létre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest