Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Csak a margóra: el is avult. Felsőbb utasításra ugyebár már a mavplusz.hu oldalon elérhető...
-
Fitzgerald
veterán
elvira.mav-start.hu -n tényleg olyan nehéz lett volna linkesíteni az emma.mav.hu-t, vagy ne adj isten átirányítani oda az url-t?

-
Loptam a macskás topicból
.
-
zichie
senior tag
Én nem írtam, hogy GPS-el figyeli az app, de valahonnan tudta a MÁV, hogy nem vagyunk a vonaton, ezért nem fizetett. Amikor a másik vonaton - amire átszálltunk Kelenföldön - leolvasták a Pest Vármegye bérletem, abból a rendszer tudhatta, hogy egyszerre két vonaton nem lehetek. Szóval nem kell hozzá GPS infó.
-
perempe
veterán
28-án óévbúcsúztató koncert Tiszafüreden, Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar.
20:50 helyett 19:49-kor indul az utolsó vonat, nem tudom megnézni.
-
sopruk
senior tag
-
zichie
senior tag
Közben meglett a magyarázat. Keleti Pályaudvarig szólt a jegyünk, de mire odaért a vonat, addigra már nem voltunk rajta, mert Kelenföldön leszálltunk és átszálltunk a KöKire menő vonatra, ahol le is olvasták a Pest Vármegye bérletem, ami még a Mecsek IC Keletibe érkezése előtt történt, így ez alapján és a GPS koordináták alapján is bizonyíthatóan nem voltunk a vonaton, amikor az több, mint fél óra késéssel beérkezett a Keletibe. A jövőben erre is oda kell figyelni.
-
sopruk
senior tag
Nemrég, okt. 20-án vettem jegyet a régi MÁV appban, sokat késett a vonat, a kalauz sem ellenőrizte a jegyeket.
Még aznap jött az automatikus értesítés a visszatérítésről.
Csodálkoztam is, mert úgy tudtam, hogy ez már csak az új appban működik.
Esetleg írhatsz nekik, van panasz mail címük. Sok időre, de válaszolnak...
(Kikeresném a mail címet, de csak telefonról vagyok most) -
zichie
senior tag
A régi appal vettem jegyet a Pécs - Bp. Keleti PU. Mecsek IC-re, mert ott volt "okosjegy", ami olcsóbb, mint a MÁV+ -ban, ahol ezt nem ajánlja fel. Csütörtökön le is utaztam, a jegyvizsgáló is beolvasta a jegyet. A vonat több, mint fél órát késett, a MÁV+ -ban látom a jegyet, ami már érvénytelen, de késés visszatérítésnek nyoma sincs. Lehet, hogy nem térítik vissza a MÁV+ -ban, mert nem ott vettem? Arra is tudok gondolni, hogy mivel "okosjegy", így ebben az esetben nem járhat a visszatérítés? A harmadik ok lehet esetleg rendszer hiba, azaz szimplán nem tudják, hogy késett a vonat?
-
.-..-.
tag
Köszönöm
-
.-..-.
tag
Sziasztok.
Budapestrol nezve hol lehetne legkozelebb olyan vasuti szakaszon utazni, ahol a regi "kis piros" BZmot motorvonatok jarnak?
Eddig volt egy Vac-Balassagyarmat szakasz, de ott egy ideje egy szakaszon vonatpotlo autobusz jar.
Szoval, merre van meg ilyen aktiv vasuti kozlekedes?
Lehet siman 1+ oras menetido, sot ... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Próbáltam felrakni a MÁV+ alkalmazást, de azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel (Xiaomi Mi 9 Lite - MIUI Global v12.5.3.0 RFCEUXM Android 11).
Az a furcsa, hogy a követelménynél Android 7.0 és újabb szerepel, ennek ellenére mégsem tudom telepíteni. -
jackbacsi87
senior tag
Köszi szépen!
Évek óta használom a régi appot. Amikor kijött az új kipróbáltam, nekem az jött le, hogy kiadtak egy csiricsáré bétát, amit majd foldozgatnak menet közben.
Csak nem igazán látom a fejlődést. Vagy nem az az irány, amit én gondolnék. 🤣1633
sopruk Tényleg, a késés! Azt is valahogy furán mutatta a múltkor az új. -
sopruk
senior tag
Múltkor felraktam én is és ez rögtön feltűnt nekem is, hogy az állomásokat nem mutatja.
Valamiben előre lépés, másban meg hátra...
Éppen utazom, várok a csatlakozásra, gondoltam ránézek a járatomra, ami mily meglepő, éppen késik.
És mit látok, az éppen aktuális kiesési időpontot írja indulási időpontnak. Ha jobban belemegyek, akkor írja kisebb betűkkel az eredeti indulási időpontot
Hát ez szép! Ha behozza a késést, simán lekési az ember a vonatot, ha nem figyel
Vissza fogjuk még sírni a régi appot...
-
Cifu
félisten
válasz
jackbacsi87
üzenetére
1.: Igen, nyilván marketing célból, hiszen az a cél, hogy áttereljék a felhasználókat a MÁV+ appra.
2.: Nincs. A MÁV+ esetén teljesen más logika mentén kezdték el a teljes fejlesztést, hogy ez jobb vagy rosszabb lett Nekünk, azt Rád bízom.
3.: Nem tudja a MÁV+ ezt (legalábbis még nem).Én is használom mindkettőt, de akár hogy is nézzük, a MÁV+ jelenleg egy szép, színes-szagos applikáció, amelynek ez a legnagyobb előnye (mármint hogy szebb). Némi túlzással arra jó, hogy bemutasd a bérleted (ha az van).
A MÁVapp egy hosszú évek alatt kismillió képességet összegyűjtött megoldás, amit viszont ki akarnak vezetni, így az új funkciókat már nem nagyon fogod megtalálni rajta... -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Máv+ appal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. A régi appal vásárol jegyeknél késés esetén jól tudom, hogy nincs automatikus visszatérítés, csak a máv+-nál?
2. Régi appnál ha terveztem az összes vonatot kidobta, ez tök jó volt, tudtam válogatni. (IC, személy stb. ) Máv+-nál kidobja a helybiztosításos vonatokat, aztán ha a beállításokban bepöccintem a helybiztosítás nélkül menüt, akkor dobja a személyeket. Ha IC-ket akarom látni, megint menü stb. Olyan nincs, hogy egyszerre mindet?
3. Régi appnál vonatra rámentem írta az állomásokat, mikor ér oda, stb. Máv+ nál elő lehet ezt valahogy csalni? -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Atomantiii
üzenetére
Lehet venni előre a MÁV appon belül, 450 Ft igazából, mindegy majd megveszem amikor fixen tudom a startot, a villamos meg marad az intervallumos, az 24 perc alatt van bent.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Atomantiii
üzenetére
Hát Pilisvörösvár már pont kívül esik, szóval az ilyen 450Ft-os, de úgy néztem, hogy minden járatszám más, így azt lehet nem tudom megvenni fixen, hanem csak akkor, amikor már kiderült, melyikre tudok felpattanni.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Totál alap kérdés, de évek óta nem közlekedtem tömegközlekedéssel...Mennék Pilisvörösvárról be a Bécsi útig, onnan 1-es villamos Zugló.
A villamos oké, veszek napijegyet és megvagyok, de a BUSZ indulása képlékeny, mert vidékről utazok fel autóval azt otthagyom és busszal mennék be a Bécsi útig..
Oda akkor célszerű megvenni a buszon, vagy majd amikor látom online a következő járatra gondolom...
-
zolnagy
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Így van, de most desktopon is csak a felét hozza a lehetőségeknek valamiért. ÖBB-n óránként van lehetőség, mávnál csak 2 óránként...
-
zolnagy
őstag
Egy vicc ez a máv alkalmazás. Salzburgból keresek jegyet Győrbe. A telefonos app nem talál semmit (!)
Böngészőből igen, de az ÖBB által hozott lehetőségeknek csak a felét hozza... Pedig pont a 9:07-kor induló lenne jó, de azt nem hozza, csak az öbb. Viszont az öbb ár 84 eur, máv oldalán meg 61 eur lenne, de csak a 10:07-re tudom megvenni... Nem tudom kinek és mennyit adtak ennek az alkalmazásnak a fejlesztéséért, de egy kalap szart ér, lásd előttem a hozzászólást, amit én is tapasztaltam már. -
-FreaK-
veterán
Nemzetközi jegyet próbáltam venni az előbb a MÁV oldalán, több mint két órát szoptam vele, majdnem összetörtem a laptopot a végére.
Csak business class-on van egymás mellett három hely, ezen már túltettem magam. A grafikus helyfoglalásnál kiválasztva a helyeket a tovább gombra nyomva az csak teker és teker, nem megy tovább, három különböző böngészővel próbáltkoztam két órát.
Oké, feladtam, legyen automatikus helyfoglalás. Tovább megy, beraktam a kosárba, fizetés.
Sikertelen 3x. Majd a végén kiírja, hogy a túl sok próbálkozás miatt törölve, kitörölte az egészet a kosárból.Közben is vannak mindenféle egyéb hibák, pl. a 3. Személy nevét nem jegyzi meg, minden egyes alkalommal be kell írjam.
Az agyvérzés kerülget már.
Újabb próbálkozásra sikerült, 5e Ft-al drágább lett közben..
-
Đusty
addikt
-
Atomantiii
addikt
-
bhonti
aktív tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Tudsz. Ha már pl. 4x mész ~400km-es távolságot, akkor olcsóbb a havi országbérlet.

-
Atomantiii
addikt
Ha veszek országbérletet és IC-vel szeretnék utazni akkor helyjegyet tudok külön venni rá az alkalmazásban?
Bár még ki kell számolnom hogy lenne olcsóbb bérlettel vagy jeggyel.
-
-=RelakS=-
veterán
Valaki fel tudna nyugdíjas helyjeggyel kapcsolatban homályosítani?
Gödöllő Balatonlelle között közlekedik egy vonat, aminél nincs szükség átszállásra (15607 Ezüstpart express), viszont két helyjegy van rá: 300 és 650 forint.
Mi a különbség, melyiket mikor kell venni?
Gödöllőről 8:43-kor indul. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Konteó topic
- One mobilszolgáltatások
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.