- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Annyit még had kédezzek, hogy a ramot hogy tudom a bios-ban húzni? Felteszem 1600Mhz-re és a bios hisztizik, hogy nem jó. Feszt is állítsak?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szűkségem. Itt vettem múlt héten egy Kingston DDR3 memóriát, ami elvileg 1600MHz-n ketyeg, de a BIOS és minden más szerint csak 1333MHz-s a modul. Hogy tudom megnézni, hogy tényleg azt a memóriát kaptam-e, melyet meghirdetett az illető, vagy át lettem-e verve. Köszönöm előre is válaszotok! Elméletileg egy ilyen RAM-ot vettem...gyakorlatilag meg ki tudja, a kék borda rajta van. De valami sorozatszám alapján nem tudom megállapítani milyen ram is ez?
-
törölt tag
Szia Qru. Szerinted gyorsabb 2133MHz cl8 mint 2400MHz cl9?
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Ezt a lapot szeretném meg venni: [Msi Z97 G45 Gaming]
A támogatott memóriák listáján nincs rajta amit ajánlottak.[Kingston
DDR-3 8GB /1600 HyperX Blu KIT (KHX1600C9D3B1K2/8GX)]
Ez a memória 1.65 V-on tudja az 1600 Mhz-t. A lapnál azt látom hogy csak az 1.5V-ot támogatja.
Ez nem gond? -
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Van egy Hyperx Predator 2x4gb-os kittem 2400mhz-es, egy Asus Maximus 5 Formula lapban egy Intel G1620as procival. Provlémám hogy valamiért a ram nem akar menni 2400on, de 2133on sem xmp-velValakinek valami ötlet mi lehet a gond?
-
Lalaboy
őstag
Megprobalok nem "kirakateredmenyekre" osszpontositani, hanem teljesitmenyre. Nagyon szepen mutat a multkori 2400/C7-em az oreg ramokkal, de a konkret teljesitmeny eleg sovany. 2600Mhz-n es felette felbillen az egyensuly az irasi es az olvasasi sebesseg kozott, azzal bibelodom eppen, hogy az aranyt fenntartsam +megkozelitsem a 37-38Mb/s sebesseget mint irasban, mint olvasasban......
-
D1esel
csendes tag
válasz
Lalaboy #44272 üzenetére
Köszönöm a választ!
SPD alatt időzítést érted? Mert próbáltam azt is, hogy 9-9-9-27 re, +1.65V meg a memory voltage alatt van valami (pontosan nem tudom mert dolgozom most
) azt is feltoltem plafonik, 1.15V-ra de újra sem indul a gép, csak le "save&reset" aztán pörög a venti és semmi, majd kikapcsolom és overclocking failed
.
-
Livius
őstag
valaki a #44253-ra??
-
Skalci
tag
válasz
LonGleY #44267 üzenetére
Sziasztok
A gépemben jelenleg van egy 4gb-os kingston modul, ami mellé szeretnék még egy ugyan olyat, hogy dual cahnnelben használhassam. Okozhat az problémát, ha esetleg nem ugyan az lesz a két modul rev. száma?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #44217 üzenetére
Tudnátok nekem segíteni, hogy működésre bírjam a memóriákat?
A jelenlegi BIOS beállítások képekben ITT. A proci energiagazdálkodása lett kicsit piszkálva a lap+proci előző tulajának javaslataira (DIGI+ Power Control).
Lap: ASUS M5A97 Evo R2.0
Proc: AMD FX-8320
Mem: Corsair Vengeance LP 1833 MHz CL9 kit (2x4 GB)Tested Latency: 9-10-9-27
Tested Speed: 1866 Mhz
Tested Voltage: 1.5Nem tudom, hogy ezek alapján konkrétan mely értékeket kellene állítgatnom - eljutottam oda, hogy közel kínai legyen számomra ez a BIOS-részletesség. Lefordítaná ezt nekem valaki cas#ras#ref#row nyelvre? Vagy tudtok linkelni leírást, ahol szépen lekövethető, hogy mely értékek felelnek a RAM állításáért?
Csak egyszer legyen meg, előreláthatóan addig fogom használni, míg meg nem hól a gépem...
-
D1esel
csendes tag
válasz
Lalaboy #44261 üzenetére
Azt hiszem rájöttem a nyitjára, hogy mi a gond.
Tehát 2memória frankón meg dual chanelben, de ha beteszem mind a 4et akkor nem akar működik a dual, csak mindegyik single-ben megy így nem engedi a párokat, csak 1-1et és így van összesen 4Gb a 8gb helyett.
Mi a teendő ilyenkór? Hiába állítom 1.65v-ra, valahol tudok még rajta tolni, mert kell neki fesz? vagy valami ?
-
JohnyLong
csendes tag
Sziasztok!
Valószínűleg nem a legoptimálisabb helyre irom a gondom,de hirtelen ezt találtam csak. Az lenne a gondom 1-2 játéknál kirja a gépem hogy kevés a memória és inditsam ujra a programot. A rift és a Wot-nál irkálja.8 giga ram van a gépben tehát ez gond nem lehet. Az előző laptopomban 4 giga volt és soha nem csinált ilyet. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a választ.
-
umenhoffer92
csendes tag
Sziasztok!
Körülbelül 2 hete viszonylag sűrűn kapok kékhalált. WhoCrashed nevű progrival nézem a hibakódokat és elvileg RAM hibáim vannak. A gép csak akkor hal meg amikor épp bezárok valamit. Például egy Chrome böngésző, egy játékból való kilépés, valamint gép kikapcsoláskor is vérzett már el.
Program szerint RAM-ok a rosszak, de csináltam CPU+RAM és sima RAM testet (Prime 95) valamint Windowssal is végignézettem a memóriákat és hiba nélkül végigment mindegyik.
Esetleg ti mit gondolnátok? Mi okozhat kékhalált?Ram: Corsair Vengeance DDR3 1600 MHz 2*4GB KIT Dual Channelbe rakva
Alaplap: Gigabyte GA H77M-D3h -
Lalaboy
őstag
válasz
D1esel #44259 üzenetére
A memoriafoglalat szinei a dualchannel-t jelolik. Ha nem azonos szinu foglalatba teszed a ramot, akkor csak 1 modul mukodik, az azonos szinuekben mindkettot latnia kell! Egyszer a regi ramjaimmal, amiket epp az elobb huztam meg, hasonlo szitu lepett fel. Azonos szinu foglalatba tettem oket, megis csak 1-et latott a BIOS! Beraktam oket egyenkent, erdekes modon mukodtek, de egyszerre nem. Youtube-on lattam egyszer egy trukkot ezzel kapcsolatban es bejott. Mindket ramot betettem a foglalatba, lehuztam a laprol a 24-es csatit, visszaraktam es lass csodat, mindkettot latta a BIOS es a windows is...... A masik problema (lehet) hogy manualisan kell a BIOS-ban beallitani az idoziteseket, mert a lap rosszul erzekeli........ Mas sajna nemjut az eszembe......
-
D1esel
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mert Googlben már nem találok rá megoldást.
Adott egy Asus P8Z68-V PRO alaplap legfrissebb (3606) BIOS-al illetve egy i7-2600K mellete.Gondoltam teszek bele még ramot a meglévő 4X2Gb (=8Gb) HyperX 1600mhz ram mellé (a régik ugyanaz a széria, az újak pedig hasonlók csak). Tehát 2x2Gb kivettem, majd betettem helyére a 2x4Gb, gép elindít majd kiírja hogy 8Gb ramom van összesen. De nem csak a Windows a BIOS is ezt állítja.
Dióhéjban:
Végig próbáltam mindegyik DIMM-et felismeri a memóriát, indul is vele (összes, összesben eltartott egy ideig) mellesleg a CPUz látja is a memóriákat.
Amit sikerült kiderítenem, hogy 1-2 DIMM (kék-fekete) be teszem bele a memóriát a 2x2Gb akkor csak 2Gb lát belőle, mind a BIOS mind a rendszer.Nem tudom mi tévő legyek
, előre is köszönöm!
Szép napot!Ut.: Grátisz ként, nem engedi 1600Mhz-re tenni ezt a "kevés" ramot se, mert nem indul el a gép 1.65V-el sem. Nem lehet valami BIOS beállítás blokkolná' ? Párszor már toltam CMOS resetet.
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P8Z77-m lapom és 2x2 giga Kingmaxom 1600mhz-s ek és XMP-s mind 2. egyik CL11, másik CL9. (ezek mennek dualba cl9 en)
Vettem egy 4GB-s hynixet, ami 1600mhz-s de nem tudja az XMP-t Ez is CL11-es.
A Hynixet nem tudom rá venni, hogy menjen dualba valamelyik rammal. Az AIDA dualnak írja, de miden eredmény single-hez hasonló.
A proci: i7-2600k, de 1333-an is próbáltam dualba rakni a hynix-et és úgy sem ment.
-
Livius
őstag
Hello!
Segítséget kérnék két RAM modul beazonosításában. Mind a kettő egy nagyon régi AMD K5-ös konfigból van. Érdekelne, hogy ezek egyáltalán milyen típusú RAM-ok, órajel, kapacitás stb, és hogy mekkora áron lehetne hirdetni ezeknek darabját.A RAM chipekről ezeket tudom leolvasni és megosztani!
első fajta modul:
JAPAN A000
9630 5NNK
HM514400ALS6
(egy modul tartalmaz 8 db ilyen chipet)másik fajta modul:
9830 USA CT
8X8E 4KDW-SS
MT 4LC8M8C2
(egy modul tartalmaz 4 db ilyen chipet) -
HollyBoni
veterán
Üdv!
Érdekes ram problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
Lapom: EVGA X58 3x SLI Classified
A ram pedig 2x2GB DDR3 Hynix.
A napokban elszállt a videókártyám, addig áttettem a szüleim gépébe a ramot, amiben valami Asrock AMD-s combo lap van. Most vettem egy másik videókártyát, üzemelném be a rendszert de mikor töltene be a Windows 7 újraindul a gép. Gondoltam valami driver hiba mert VGA-t cseréltem, bár régebben nem volt ebből gond. Pendrive-ról raknék fel egy új Win-t de mikor bejönne a telepítő szintén újraindul a gép.
Ha bent van mindkét ram újraindul a gép, ha csak egy van bent akkor megy minden, most is arról írok. A slotokkal nincs gond, egyenként mennek bennük a ram modulok, csak ketten nem. Próbálgattam az összes slotot. Használati útmutatóban azt írják ha két ramot használsz akkor balról nézve az első két piros foglalatba kell rakni a ramokat. Próbálgattam hogy az első feketébe és a mellette lévő pirosba rakom a ramokat, így bebootol a Windows, sajátgép -> jobbklikknél azt írja 4GB ram, de csak 2 használható, CPU-Z 4GB single channelnek érzékeli. Bios resetet is próbáltam már.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
válasz
colossal89 #44238 üzenetére
Ha jól emlékszem, az i5 2500k foglalata miatt csak 1333MHz-es RAMokat tud kezelni, vagy ha magasabb órajelűt tennék bele, azt is 1333MHz-en futtatná.
-
válasz
zetecR #44240 üzenetére
Ne az SPD fület nézd, hanem a Memoryt, ott látod az aktuális órajelét. Az SPD-ből látszik, hogy a szabványos értékek mellett van benne 2000-es cl9-es XMP, amit használhatsz. Ha ennél lejjebb mennél, tehát mondjuk 1866-ra, 1600-ra, azt magadnak kell kikísérletezgetned, hogy milyen frekin milyen időzítést bír, erre nincs leírás.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
a memóriáim sebességére ezt adja CPU-Z:
De nekem ebből nem derül ki, hogy 1600-on, vagy 1866-on milyen időzítéseket tudok használni.
Próbálgatni nem akarok, konkrét értékeket szeretnék tudni, de a Corsair honlapján sem találok erre vonatkozólag semmit. -
colossal89
tag
Szia!
95%-ban mondhatom a moduljaid jók, sajnos a 4.2-es verziótól kezdve megvan ez a probléma mely néhány modul összeállításnál kiütközik. A jelenség manuális teszt indításnál általában rendre megszűnik. Az auto teszt futtatáskor pedig hibát jelez. Az egyik programozó nyilatkozott is, hogy tisztában vannak a hibával, egyenlőre nem sikerült megoldani. Ha más szoftverekkel amiben szintén van memória teszt (AIDA) 1 órás tesztre nem dob hibát nagy eséllyel hibátlanok. Amíg teszteled alap beállításokat használj és kapcsold be az XMP opciót biosz-ban, ha nem lenne.
Üdv colos
-
-
Ha van 2x2GB RAM berakva a PC-be, és teszek melléjük egy 4GB-osat ugyanabból a fajtából, az úgy rendben van? Vagy másféleképpen kellene a 8GB RAMot összehozni?
-
77Dmb
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Corsair Vengeance Pro 16 Gb (2*8) 1866 MHz CL9 memória kitet. Memtest86+ 5.01 progival kezdtem nyúzni. Ment több mint 2,5 órát egyetlen hiba nélkül. Végigfuttattam rajta majdnem az összes tesztet, semmi gond. Aztán a 11 számú (valami bit fade) tesztnél kb 31-32% nál elkezdett errort dobálni, és be is fagyott a progi. Újraindítás után végigtoltam elölről az egészet az eredmény ugyanaz. Az utolsó tesztben újra dobta a hibát. Mivel nem értek a programhoz, kérem valaki hozzáértő magyarázza meg, mi az utolsó teszt és mi a jelentősége. Használható-e memória ezzel, okoz-e valami gondot a mindennapi használatban?
A gépem az adataimnál.
Köszönöm előre is -
maajsz
senior tag
Sziasztok,
egy 2 giges Corsair (Value) 1333as RAM problémás, mégpedig kékhalálozik illetve olyat csinál a gép, hogy tömörítésnél crc-t jelez ill. programok telepítésénél is kiírja hogy vmi hiba van. Másik rammal nem csinálja ezt a gép vmint másik gépbe is szaraxik ez a ram, annyira hogy még egy wint se tudok vele feltenni mert már ott kékhalál. Érdekes mód a gépek másik (kingston ill noname) ramokkal teljesen jól mennek. Emelett a Corsair ram több órás teszten nem mutat hibát és garanciából is visszaadták hogy nem hibás.. itt mi lehet a gond? A segítséget előre is köszi. -
droti25
őstag
Sziasztok
A minap vettem egy KINGSTON 2GB DDR3 1333MHz CL9 KVR13N9S6/2 memóriát egy p35c-dsr3 alaplaphoz!
A problémám az hogy sajnos fagy tőle a gép,sokszor még a biosba sem tudok belépni mert megmered a kép és nem reagál semmire
Esetleg nem tudnátok ajánlani olyan ddr3 ramot amit tud biztosan kezelni a lapom? -
törölt tag
válasz
Dr. Student #44229 üzenetére
Igen. 1.65v maradjon. Még 2400-on megnézhetnéd 11-14-13-as időzítéssel.
-
törölt tag
válasz
Dr. Student #44227 üzenetére
Megnéznéd ugyanezzel az időzítéssel 2133MHz-n?
-
Dr. Student
senior tag
válasz
brezel #44223 üzenetére
Nah ez jó kérdés. Ha veszel még egyszer 4GB-ot akkor lehet elindul. Több mint valószínű.
Bár ennyi kiadást szerintem nem ér meg.Akkor már inkább egy brutálisabb 2x4GB-os verzió.
Tipp: Add el az egészet és vegyél kit-be 8GB-ot.
Ha két fehér slotban van a memória akkor dualba megy, ha a két db kékben akkor is menni fog dualba.
Ha minden slotot telepakolsz akkor is fog menni dualba. -
törölt tag
válasz
Dr. Student #44224 üzenetére
Command Rate (CR 2)?
-
brezel
csendes tag
válasz
Dr. Student #44221 üzenetére
Szia.
Köszi a gyors választ. Ugyanolyat akartam venni, de már sehol nem lehet kapni. Az igazat megvallva én egészen a botlig me voltam győződve arról, hogy ez is 2X2-es, aztán ott volt a nagy meglepetés, de nem hittem, hogy ekkora baj lesz belőle.
Szerinted ha vennék még egy ugyanilyen négyeset úgy is működne így összesen a 12?
Hogyan tudom megállapítani, hogy melyik single és melyik double sided? Csak mert a lap 2 doublet tud kezelni max.
-
törölt tag
válasz
Dr. Student #44220 üzenetére
Állítsd be manuálisan így. Profile 1: 2400MHz, 11-13-13, 1.65V Alaplapodon a legfrissebb bios van?
-
Dr. Student
senior tag
válasz
brezel #44219 üzenetére
Szia!
Akkor lesz Dual Channel, ha párba vannak a memóriák.
Tehát a tiéd nem lesz mivel 3db memóriamodulod van. Szerintem vidd vissza és vegyél még 2x2gb-osat ( Lehetőleg ugyan olyat.)
Ekkor 4db már tud működni Dualba és nem lesz gond.
Amúgy nem szokás keverni a modulok méretét. Sőt teljesen egyformát szokás belerakni.
-
Dr. Student
senior tag
Amennyiben nem indul el a rendszer az XMP-s profileból.
Akkor mit érdemes állítani ?
növeljem a feszt ? Manuális beállításokat használjak ?Kingston HyperX 2x4GB Beast 2400Mhz memóriát vettem és abszolúte nem akar elindulni XMP-ból.
Most auton van minden. 1600Mhz-en megy.Nagyon jó lenne egy kis segítség.
-
brezel
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni:
Tegnap vettem egy új memóriamodult a régiek mellé és sajnos nem működik együt a dolog.
A régi memóriamodul 2x 2 gb: KINGSTON 4096MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9AD3K2/4G
Az új mermóriamodul 1x 4 gb: Kingston - 4096MB 1333MHz CL9 DDR3 HyperX Blu - KHX1333C9D3B1/4GAz alaplap: GIGABYTE GA-PA65-UD3-B3
Eredmény: külön-külön mindegyik jó, együtt sajnos azonban nem működőképesek a modulok
Tünet: a gép elindul 2-3 másodpercre, majd leáll és újraindul.
Tegnap utánaolvasgattam még neten. Azt írják, hogy ez a lap max 2 double sided ramot tud befogadni.
Van ötletetek, hogy hogyan tudom megállapítani h DS vagy SS a ram?
Tegnap óra így 8 helyett 6 GB memóriával fut a gépem. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
janos666
nagyúr
válasz
LonGleY #44217 üzenetére
Nézd meg, hogy 1833Mhz mellé olyan időzítéseket állít-e be a gép, mint amik a címkén/adatlapon szerepelnek, és állítsd be kézileg ha nem (de te be tudod). Nálam még Intel CPU mellett sem működik az XPM profil (CL7-et akar lőni 2133Mhz mellé), anélkül pedig csak a kézi beállítás marad (vagy a véletlen siker, hogy pont jó lesz, amit az alaplapi firmware tippel).
-
LonGleY
veterán
Üdv!
Vettem egy Corsair Vengeance LP 1833 MHz CL9 kitet (2x4 GB) az ASUS M5A97 Evo R2.0 lapomba, ha nem állítok semmit, 1333 MHz-en fut, ha manuálisan 1866-ra állítom a memory freq.-et, akkor pedig nem indul a gép.
Az alaphoz képest a processzor (AMD FX-8320) lett ilyen módon állítgatva.
Mit tehetnék a teljes kihasználás érdekében?
-
ovecs
senior tag
Sziasztok
Corsair vengeance PRO 2133 CL 9 kompatibilis lesz az Asrock FM2A75 Pro4 lapommal ?
Mert rendelnem webshopbol.
Koszonom. -
hegegabi80
addikt
Egy FM2 géppel vannak bibik. Létezik olyan, hogy lefuttatom a memtesztet, kijelezett néhány hibát, bár ne ment végig a teszt. Majd délután ismét ráküldtem, végig is ment és minden ok volt.
-
Maotun
őstag
Sziasztok !
Kérdésem: Aida 64 szerint memória (DIM) érzékelő szerint a ram 51c fokosnem hibázik megy a bf4 szépen de nem meleg ez??? 1600Mhz 16gb cl9 nincs húzva 1,5 v-on megy de picit sokallom a hőmérsékletet.
-
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Egy ilyen RAM-ot tervezek venni: Corsair Vengeance 8GB 1600Mhz CL9 (CMZ8GXM2A1600C9)
Az alaplapom Memory support listájában viszont Vengeance-ből csak ez a kettő szerepel:[Vengeance] CMZ8GX3M1A1600C10
[Vengeance] CMZ16GX3M2A1600C10Ahogy nézem a kódsort csak KIT mennyiségben és időzítésben térnek el az általam választottól. Ettől függetlenül ugye nem lesznek kompatibilitási gondjaim? Menni fog CL9-en?
-
nomad138
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok és tudtok segíteni a tudásotokkal. 8Gb Corsair Vengeance 1600Mhz ram van a gépemben. Ezen a 2db 4Gb-os modulon kívül teljesen kicseréltem a gépemet. A gép csere oka egy bizonyos belassulásos lagg miatt következet be, ami még most sem szűnt. A kérdésem az volna hogy ha valamilyen oknál fogva meg hibásodott az egyik vagy másik ram az okozhat az előbb leírt tünethez hasonló problémát?
-
Lalaboy
őstag
válasz
#35434496 #44203 üzenetére
Ilyen is van nekem is! A baj, hogy sehol sem kapni! Powerchip XEY IC-k vannak rajta, amiket mar nem gyartanak. Ugyanugy, mint az Elpida BBSE IC-ket sem sajna..... A masik gond veluk, hogy sok alaplap alapbol nem szereti. Veszettul birjak a szuk idoziteseket es a feszt, de nagyon jo IMC-s proci kell melle!
-
törölt tag
G.SKILL oldalàn ùjra van brutàl memòria.
RipjawsX 2200MHz CL7!!
[link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
janos666 #44201 üzenetére
Az egy fura széria valóban, nem igazán éri meg azt megvenni. Vagy a Dominator GT/Platinum vagy sima Vengeance. Mikor bejött a ddr3 akkor jó vétel volt mert sokat tudott az árához képest de most már beérték az olcsóbbak chippekkel szereltek amik a legtöbb esetben nem rosszabbul húzhatóak (viszont kevésbé toleránsak a magas feszes tuninggal).
Ha sok pénz áldoznék ramra akkor viszont tuti nem Corsair-t vennék hanem vmi pengébbet. Pl Mushkin Redline vagy egy jófajta G.Skill...
-
janos666
nagyúr
Ilyen szempontból nem is értem a Dominator szériát, hogy a Corsair-nak vannak olcsóbb SKU-i, amikre egyenesen magasabb értékeket garantálnak. Így laikusan azt gondolnám, hogy (egy: átverés, vagy kettő: ->) míg a sima Vengeance meg is áll nagyjából ott, amit ráírtak (még feszt is hiába adsz neki), addig a Dominator-nak felül kéne ezt múlnia (akár azonos feszen is, de főleg ha keményebben adod neki a tápot) ... bár akkor miért nem garantálnak azokra is legalább annyit, mint az olcsóbb Vengeace-re? (Még esetleg az jön képbe, hogy vannak régebbről beragadt Dominator SKU-k, amiket nem áraznak le, pedig már lehagyják őket az újabb és olcsóbb chip-ekből összerakott modulok is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Banggood
- Facebook és Messenger
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest