Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Volna egy kis problémám.
Rendeltem redőnyt, felméréskor le is előlegeztem, 15 munkanapra vállalták a gyártást amit nem sikerült tartani, 08.19. lett volna a határidő.
08.25-én hívott az ember hogy 2 nap múlva jönne szerelni, mondtam neki hogy nekem csak délután jó, azt mondta hogy még azon a héten hív hogy a következő héten mikor tudnak jönni. Ez nem történt meg, egy héttel később, 09.01-én írtam nekik hogy még is mi van, az infos címükre, nem kaptam választ, 09.03.-án továbbítottam egy másik címükre amiről másnap jött egy visszaigazolás hogy megkapták és jelentkeznek hamarosan.
Nem történt semmi.A szerződésben nincs kötbér, nincs az előlegre vonatkozó írás hogy nem visszatérítendő.
Viszont meg van említve a 15 munkanapos határidő.Barátnőm hívta az embert akivel a szerelős időpontját koordinálta de az nem hallotta őt, persze barátnőm hallotta hogy csak hallózik.
Nem tudom, céges telefonról szokás visszahívni ha valakivel nem sikerült beszélni.A lehetőség: Írok nekik hogy ha hétfőn sem tudunk időpontot egyeztetni a jövőhétre akkor elállok a vásárlástól és utalják vissza az előleget.
B lehetőség: Írok nekik hogy elállok a vásárlástól és utalják vissza az előleget.
Jogom van visszakapni az előleget? Attól tartok hogy azt mondják hogy azaz anyagköltség és nem adják vissza és akkor nem is szerelik fel.
Igazából a B lehetőség amihez kedvem volna de én vagyok annyira korrekt hogy ha már legyártották akkor ne vesszen kárba."If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest