Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Thunderbird (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-01-19 12:42:41

LOGOUT.hu

A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3601) Agyasima


Agyasima
senior tag

3.1.2-es TB-t használok Win XP-n. Sehogy se tudok rájönni, hogy tudom megetetni vele az SMTP jelszavamat, hogy ne kérje be minden egyes alkalommal, amikor elindítom. Valakinek ötlete?

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#3602) Agyasima válasza Agyasima (#3601) üzenetére


Agyasima
senior tag

Öcsé, B+, hát a szemedet szúrja ki! Csak be kell pipálni, hogy jegyezze meg, amikor beírod a jelszóbekérő ablakban.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#3603) z44c


z44c
csendes tag

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy ha IMAP Gmail accuntomat használom Thunderbird 3 alatt, akkor ha elindítom és nem írom be a jelszavamat csak mégsére kattintok miért tudom elolvasni a leveleimet illetve miért látom őket a beérkezett mappában és ami mégjobb miért tudom törölni? (persze csak ha beírom a jelszavamat utána érvényesíti a törlést) De hát ez az egész jelszó védelem kb vicc... Thudnerbird 1 óta várom, hogy biztonságon javítsanak, de semmi érdemleges. Erre jön az imap végre csak casheli a leveleket, és nem lehet visszanézni bárkinek egy jegyzettömb segítségével. Ahhoz képest jelszó nélkül ugyan úgy el tudom olvasni. 0 adatvédelem. :W

(#3604) Atapi válasza z44c (#3603) üzenetére


Atapi
senior tag

én meg ugy látom, hogy kevered a szezont a fazonnal (amit leirsz, az teljesen normális kliens működés, más levelezőknek is igy kéne működnie alapesetben). de olvasgass errefelé ha nem vagy elégedett a default adatbiztonsággal.

(#3605) z44c válasza Atapi (#3604) üzenetére


z44c
csendes tag

Tehát Neked ez a normális, hogy jelszó nélkül bárki el tudja olvasni a leveleidet? IMAP-nak pont ez lenne a lényege, hogy csak casheli és nem tárolja. Ehhez képest a jelszó beírása (synchron) előtt már olvashatók a beérkezett mappa levelei... Akkor még is csak tárol valamit... Azt az oldalt pedig már párszor olvastam, gondolkodtam is truecrypten pop3 esetében, de reménykedtem, hogy imap normálisan müködik TB-n, illetve hogy nem kell külön progit használnom egy ilyen alap dologért. Remélem most már érted mi a gond és nem kevered a szezont a fazonnal. :)

(#3606) Atapi válasza z44c (#3605) üzenetére


Atapi
senior tag

a szerveren lévő levelezést ugyanúgy tudod szinkronozni a helyi gépre, mint pop esetében (csak imappal beállítástól függően mappák is szinkronozhatók), és a kliens meg is tudja tartani a levelezésed, hogy offline is hozzáférj a leveleidhez. ez nem bug, hanem fícsör. ha ezt nem akarod, akkor le köll tiltani. ni

(#3607) z44c válasza Atapi (#3606) üzenetére


z44c
csendes tag

A képen látható beállitás nekem nincs, lehet hogy az pop3 vagy nem tudom. Imap postafióknál ilyen van: Szinkronizálás és tárhely > Üzenetek szinkronizálása > A póstafiókhoz tartozó levelek megtartása ezen a számítógépen. Pipa pedig ki van szedve, ennek ellenére ott figyelnek a leveleim indításkor és szinkronizálás előtt. Ráadásul olvasható formában. :(( Tehát amit el szeretnék érni: Elindítom TB-t semmi levél nem látható, beírom jelszavamat szinkronizál gmail imap fiókommal, elolvasom, örülök magamnak, miután bezárom üríti a beérkezett mappát (és kezdődik újra). Ami szintén be van állítva: Kiszolgáló beállításai > A beérkezett üzenetek mappa kitisztítása kilépéskor. Még sem sikerül neki. :(

(#3608) Evilangel válasza z44c (#3607) üzenetére


Evilangel
tag

Próbáld meg úgy, hogy "kézzel" letörlöd a tárolt leveleket, és utána ellenőrizd, hogy akkor is ott maradnak-e egy-egy újraindítás után. Ha még úgy sem jó, akkor esetleg megpróbálhatod azt a beállítást, hogy 0kb-nál nagyobb leveleket ne töltsön le, vagy hogy a legutolsó 0 üzeneten kívülieket törölje.
A mappa tisztítása szerintem arról szól, hogy a törölt leveleket fizikailag is eltávolítja a tároló file-ból, tehát ez nem fog rajtad segíteni.
Egyébként meg érdekelne, hogy ezt miért szeretnéd így, ennyi erővel lépj be weben...

(#3609) Atapi válasza z44c (#3607) üzenetére


Atapi
senior tag

kicsit szenvedtem, és igazad van ( :R ) tényleg bugos kicsit a prog, de áthidalható. ha megfigyeléseim nem csalnak, akkor:

1. valamiért nem működik a clean up funkció, ha letöltöd a leveleid helyben tárolásra, akkor kilépéskor nem törlődik az inbox fájl tartalma, hiába van beállítva... (bár lehet hogy ez csak linuxos bug, egy red hat bugreportot találtam, de nem zeng a net ettől a hibától, ugyhogy win alatt lehet, hogy működik jól, ezt ellenőrizd) szoval ha nálad sem megy rendesen a clean up (inbox fájl tartalma nem ürül kilépéskor), akkor töröld az inbox fájlt, és tiltsd le a helyben tárolást. (bár elvileg a helyben tárolás nálad már tiltott, igy csak az inbox fájlt töröld)

2. ezen felül a beállításoknál kapcsold ki a gyorsítótárat (vedd 0MB-ra), mert ujra indulás után onnan is lopkod vissza leveleket, mert azt nem törli kilépéskor...

(#3610) nolika


nolika
aktív tag

segítsetek!

adott a thunderbird.
Ezt a rózaszálat felfrissítettem, és most minden meghalt(3.0.x-ról 3.1.2).
Gondolok itt a jelszavakra és a gépen lévő levelekre.
pl most a gmail fiókokat nem tudom beállítani, mert azt írja h a felhasználónév és jelszó nem jó, holott a webes felületre be tudok lépni(és persze helyesen írom be)!a protokollokat is elvileg jól olvassa be.
A másik hogy most kapott az egész egy ismeretlen mesterjelszót(előtte se ment a gmail).
Ezt nem tudom valahogy törölni?

[ Szerkesztve ]

(#3611) nolika válasza nolika (#3610) üzenetére


nolika
aktív tag

itt a kép...

egy éjszakám ment oda ez miatt... :o

[ Szerkesztve ]

(#3612) nolika válasza nolika (#3611) üzenetére


nolika
aktív tag

megoldódott

van egy ilyen recaptcha, amit meg kell csinálni a gmailnél.
anélkül nem megy a pop és az imap

(#3613) Digger


Digger
senior tag

Sziasztok!

Sürgős segítségre lenne szükségem!
A TB indításkor azt üzeni, hogy sajnálja, de a rendszer összeomlott. Segítsek az ok diagnosztizálásában, küldjem el a jelentést a fejlesztőknek. Ezt el is küldtem, de én szeretném használni, mert jó néhány fiók van beállítva, és állandóan szükségem van rá!
Legalább valami segítséget adna, hogy mi a teendő!
Telepítsem újra?
Keresek stabilabb, jobb programot?

(#3614) Atapi válasza Digger (#3613) üzenetére


Atapi
senior tag

használsz valamilyen kiegészítőt? leggyakrabban valamilyen kiegészítő okoz összeomlást. próbáld meg -safe-mode opcióval indítani, és tiltsd le a kiegészítőket.

(#3615) Digger válasza Atapi (#3614) üzenetére


Digger
senior tag

Köszi a választ!

Próbáltam indítani, el is indult safe módban, de a fiókbeállítások eltűntek! :(
A munkakönyvtár összmérete 1,9 G. A könyvtárakból visszalehet nyerni a leveleket, esetleg a beállításokat?

(#3616) Digger válasza Digger (#3615) üzenetére


Digger
senior tag

Közben rájöttem a hiba okára!

A hibát én okoztam! :(
A TB munkakönyvtára egy Asus routeren van. Így több rendszerről, több gépről is elérem. A router sokféle kiszolgálót futtat, Sambát és torrentet is. A Samba megosztáson van a TB munkakönyvtár. A többi már kitalálható! A torrent töltögetett és lassan elfogyott a hely!

Azért még maradtak kérdéseim!
Most egy 1 hónappal ezelőtti lementett munkakönyvtárat állítottam vissza. A mostani friss levelek le is jöttek, de a közben kapott, nagyon fontos levelek a másik könyvtárban vannak. Nagyon szeretném kinyerni onnan. Van rá esély?
Az a könyvtár át van most nevezve. (Profiles) Ha visszanevezem és elindítom a TB-t, akkor hiányoznak a fiókok, szeretné felvenni az elsőt.
A belső könyvtárakba nézelődve, látom a leveleket az inbox-ban.
Lehet innen kimásolni leveleket?

Van rá mód, hogy a TB-ből időnként kimentsünk fontos leveleket?
Olvastam valahol az iktatás funkciót. Ez alkalmas arra, hogy a levelekről egy másik meghajtóra mentést készítsünk, úgy, hogy a TB-ben is elő tudjam keresni?

[ Szerkesztve ]

(#3617) Atapi válasza Digger (#3616) üzenetére


Atapi
senior tag

ha csak a postafiok beállítások tüntek el, akkor állitsd be őket ujra, majd ird felül csak a levelezést a "régivel" (pl inbox és inbox.msf fájlt azzal, amit vissza szeretnél nyerni).

(#3618) ra^ven


ra^ven
senior tag

Sziasztok!

Próbáltam több helyen utánanézni, de nem volt egyértelmű válasz.
Van olyanra lehetőség a TB esetében, hogy amikor elindítod a klienst kérjen egy hozzáférési jelszót, tehát ha más ül a gép elé, akkor nemhogy új levelet ne tudjon letölteni a serverről, hanem a már korábban letöltött levelekhez se férjen hozzá jelszó megadása nélkül?
Esetleg ha TB nem tudja van e olyan levelező ahol már indításnál kér kódot?

Előre is köszi.

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#3619) Atapi válasza ra^ven (#3618) üzenetére


Atapi
senior tag

pedig elég egyértelműen le van irva a téma töviről hegyire TB kb-ben.

(#3620) ra^ven válasza Atapi (#3619) üzenetére


ra^ven
senior tag

Tegnap feltelepítettem én nem találtam meg, azt a védelmet ami a programindításnál kér jelszót.
:(

Lehet hogy megvan ha ezaz, én progin belül kerestem de mint kiderült lehet plugin kell hozza, mégpedig a profilepassword? De nem vagyok benne biztos.

[ Szerkesztve ]

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#3621) ra^ven válasza Atapi (#3619) üzenetére


ra^ven
senior tag

A profilepassword progit csak maxos-ra találtam.
Hogy működne végülis, kezdetleges angollal rendelkezem. :)

Másik probléma, egy szolgáltatónál van 2 fiókom, de TB-ben nem hajlandó megcsinálni a 2. fiókot mert azt írja már van bejövő fiók azt hiszem.

Mi lenne a megoldás?

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#3622) Atapi válasza ra^ven (#3621) üzenetére


Atapi
senior tag

no. ennél a jelszavazgatásos dolognál az a lényeg, hogy maga a program nem rendelkezik ilyen funkcióval (mivel nem is kell neki, mert az összes modern operációs rendszer biztosít lehetőséget arra, hogy felhasználónként szabályozhatóak legyenek az indítható alkalmazások és a hozzáférhető fájlok, akár titkosított formában is), így csak külső megoldásokkal oldható meg, ami kisebb-nagyobb macerával jár, cserébe kevesebb-több biztonságot nyújt.
A legegyszerűbb lehetőség, amit meg is találtál, a profilepassword kiegészítő. elvileg platformfüggetlenül működik, letöltöd a kiegészítőt, majd az xpi fájlt kitallózod az eszközök/kiterjesztések/telepítés...-nél, és települ. a kiterjesztés tulajdonságainál meg megtudod adni a jelszót, amit szeretnél. viszont hogy ne legyen teljes az öröm, ez a megoldás csak egy nagyon alap védelmet nyujt, az 1.0-ás felhasználók ellen véd, de még egy okosabb 8 éves gyerek is kiguglizza 10perc alatt, hogy miként cselezhető ez ki:
1. safe-mode indítás esetén a kiterjesztések nem töltődnek be, ergo volt védelem, nincs védelem.
2. a thunderbird egyszerű szöveges állományként tárolja a levelezést, ugyhogy egy szövegszerkesztővel bárki belenézhet.
ha erős védelmet szeretnél, akkor csak és kizárólag a profil titkosított tárolása kerülhet szóba. pl truecrypt lehetőséget biztosít arra, hogy egy titkosított állományt virtuális meghajtóként csatolj a rendszeredre. nincs más dolgod, minthogy létrehozol egy megfelelő méretű titkosított tárolót, és áthelyezed ebbe a teljes levelezést. így a levelezéshez csak akkor lehet hozzáférni, ha fel van csatolva a titkosított tároló, melynek kulcsát/jelszavát nyílván csak te fogod tudni. ennek a megoldásnak csak annyi a hátulütője, hogy a levelező indítása előtt fel kell csatolni a tárolót, ami plusz egy program elindításával jár, illetve a program bezárása után le kell csatolni a tárolót, hogy más ne férjen hozzá.

a második kérdésedre messziről nehéz bármit is mondani. van olyan kiszolgáló, aminél 3 mailcímem van, szóval a program biztosan képes több postafiók kezelésére azonos kiszolgálón. lehet, hogy bugzik az intelligens postafiók beállítóka. próbáld meg tesztelésnél leállítani, és a kézi beállítást választani, vagy ha így sem megy, akkor a kiszolgáló címét másként megadni a kezdésnél (pl xyz.hu --> xyz1.hu), és utólag átírni a postafiók tulajdonságainál.

[ Szerkesztve ]

(#3623) aDM|RaL^


aDM|RaL^
őstag

Hol találom 3.1.4-ben hogy defaultban a levelek nézegetésénél megjelenjen a "from" tehát a küldő is, és ne kelljen minden külön mappában ezt belőni?

http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k

(#3624) ra^ven válasza Atapi (#3622) üzenetére


ra^ven
senior tag

Köszi, időközben sikerült megoldani, telepíteni nem tudtam utána, mert az *xpi formátumra mindig a firefox jött be, de működik, valahogy megoldottam a postafiókokat is, és a profilepassword is megfelelően működik, programindításkor bekéri a kódot.
Ha újratelepítésről lenne szó, van valamilyen spéci mappa ahol tárolja a levelezésemet? Mentés céljából.

Köszi.

ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7

(#3625) Atapi válasza ra^ven (#3624) üzenetére


Atapi
senior tag

default ott tárolja a profilinformációkat a prog, ahol az oprendszerre ez jellemző. szóval pl win xp alatt:
c:\documents&settings\felhasználó\application data\thunderbird\profiles, de ha ms rendszert használsz, akkor mozbackup megcsinálja neked a mentést/visszaállítást (persze biztos ami biztos, mellette időnként sima mentést is csinálgathatsz, ártani nem árt).

[ Szerkesztve ]

(#3626) !wannabe


!wannabe
tag

Használ valaki Spicebird-t?

(#3627) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Üzenetszűrőknél lehet valahogy keresni?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#3628) GazRic


GazRic
senior tag

Kérdés:
Thunderbird-be ha letörlök egy levelet, akkor is visszanézhető a "Trash" fileból akár egy sima nézegetővel. Ez igy elég gáz, a tömörítés se oldja meg ezt a problémát!
Létezik erre valami plugin?

Nem jó megoldás a törölt elemek mappa törlés, mert fizikailag a trash fileban mint txt - benne marad. Sima worpad-dal olvasható.

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3629) cellpeti


cellpeti
veterán

üdv!

érdeklődnék,hogy TB-be hogy lehet új jelszót megadni a kiválasztott postafióknak???

Tigris, tigris, csóvafény...

(#3630) Atapi válasza cellpeti (#3629) üzenetére


Atapi
senior tag

amikor nem tud bejelentkezni valami miatt adott postafiokba, akkor megkérdezi a jelszót. ha átírod és mented, akkor készen is vagy. külön szerintem nem lehet átírni.

(#3631) cellpeti válasza Atapi (#3630) üzenetére


cellpeti
veterán

Az a baj,hogy mióta frissítette a TB-t,nem kap leveleket és nem is tud írni,ez a legnagyobb gond. Hogy tudom a TB-ből az összes levelet lementeni? :U

Tigris, tigris, csóvafény...

(#3632) Atapi válasza cellpeti (#3631) üzenetére


Atapi
senior tag

microsoft oprendszerek alatt pl mozbackup, vagy valamilyen ehhez való kiterjesztés, nemrég volt erről szó ha jól emlékszem. vagy megkeresed a tárolómappát az oprendszernek megfelelő programbeállításokat tartalmazó helyen.

(#3633) katona.t


katona.t
tag

Üdv Mindenki!

Thunderbird 3.1.3 verziót használok és az a gondom, hogy mivel a családban többen is használjuk levelezésre, több postafiókkal, ezért elfogyott a hely a "C:" meghajtómon. Át tudom helyezni a fájljait az "E:"-re valahogy? Az appdata/roaming/thunderbird mappa 4 gigát foglal.

Köszi.

(#3634) Atapi válasza katona.t (#3633) üzenetére


Atapi
senior tag

próbáld meg tömöríteni a postafiók mappáit, lehet, hogy sok helyet takaríthatsz meg ezzel is. át is helyezheted a tárolómappát, a postafiók tulajdonságainál a kiszolgáló beállításai között tudod megadni, hogy helyben melyik mappában tárolódjon a levelezés. (szóval levelezés átmásol, tároló átír, ha rendben működik, akkor eredeti töröl)

@#3628 GazRic: nálam rendesen működik a tömörítés...

(#3635) GazRic válasza Atapi (#3634) üzenetére


GazRic
senior tag

A tömörítés az tökéletesen lefut nálam is. Viszont:
legalább 10 gépen néztem meg a trash filet tömörítés után notepad++-al és vannak benne olyan levelek és el is olvashatók amiknek nem szabadna ott lennie.
Ez így üzleti céloknál elég gáz ...

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3636) Atapi válasza GazRic (#3635) üzenetére


Atapi
senior tag

milyen verzió? nálam 3.0.8 trash fájlt is tömöríti, ahogy azt kell. lehet, hogy valamelyik verzió bugzik...
egyébként ezzel az "üzleti cél" dologgal felesleges előhozakodni, mert akinek bizalmas adatai vannak, és fontos számára a biztonság, az ugyis meg kell hogy oldja, hogy más ne férhessen hozzá a dokumentumaihoz. ha meg ez megoldott, akkor a levelezés is védve lesz.

(#3637) katona.t válasza Atapi (#3634) üzenetére


katona.t
tag

Köszi a tippet, áthelyeztem.
Azóta viszont 100% a cpu használat! A thunderbird terheli ennyire. A process memória használata pedig hullámzik folyamatosan, 76 megáról szépen felkúszik 107-re majd visszaesik hirtelen. Lemezművelet nincs.
Mit baltáztam el?

(#3638) localhost válasza katona.t (#3637) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Ha az indexelés be van kapcsolva, akkor nem bénáztál el semmit, várd meg, amíg befejeződik. Előbb-utóbb abbamarad! :))

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#3639) katona.t válasza localhost (#3638) üzenetére


katona.t
tag

Köszi mindkettőtöknek, most már minden pöpec.

(#3640) GazRic válasza Atapi (#3634) üzenetére


GazRic
senior tag

Lehet automatizálni? Hogy pl minden kilépéskor minden mappát letömörítsen?

PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+

(#3641) aleister


aleister
veterán

Sziasztok!

3 postafiókom van MT alatt. Az első a létrehozáskor automatikusan bekerült a helyi mappák alá. A 2. fióknál konkrétan semmi mappát nem hozott létre a progi, nekem kellett üzenetszabályokkal pakolgatni a beérkezett leveleket.
No aztán a 3. fiók kívül került a helyi mappákon. Minden almappa létrejött magától (beérkezett, elküldött, törölt elemek, stb).

A kérdésem az, hogy miképp lehetne megoldani azt, hogy a 2. fiók se a helyi mappákon belül jelenjen meg, hanem 'kint'?

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#3642) Atapi válasza GazRic (#3640) üzenetére


Atapi
senior tag

ilyen opciót nem találtam (hogy minden kilépéskor tömörítsen), de Xpunge kiegészítő tud időzítve tömörítgetni.

(#3643) aleister


aleister
veterán

Na felraktam egy képet, hogy kicsit jobban érthető legyen.

Tehát a Helyi mappákon belül lévő Madcat-es mappákat mind én hoztam létre kézzel. Ellenben a 3.-ként felvett blauteches fióknál ez automatikusan létrejött fent.

Mi annak az oka, hogy egyszer a helyi mappákon belül jön létre, mappák létrehozása nélkül az új fiók, egyszer pedig normálisan? Illetve a már működő Madcat-es fiókot tudom e úgy módosítani, hogy a helyi mappákon kívül kerüljenek, saját elküldött, törölt, stb elemekkel?

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#3644) csferke válasza aleister (#3643) üzenetére


csferke
senior tag

Nem tudom, hogy jól látom-e (gondolom-e) de a Madcat (Helyi mappák) előtt lévő ikon egy monitor a blautech előtt pedig egy boríték van.
Nálam a monitor POP3-as kiszolgálókat míg a boríték IMAP kiszolgálókat jelez.
A POP3-asok a Helyi mappák alatt vannak míg az IMAP-osok külön-külön.

Arra gondoltam, hogy itt lehet titok a elásva.

[ Szerkesztve ]

(#3645) aleister válasza csferke (#3644) üzenetére


aleister
veterán

Köszi a választ!
Sajna nem ez lesz a megoldás, mindhárom pop3-as. Délután újra felveszem a Medkettest, hátha ez megoldja.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#3646) aleister válasza csferke (#3644) üzenetére


aleister
veterán

Újra felvettem a fiókot. Az megoldotta.
Mondjuk az okát továbbra sem értem a jelenségnek. :F

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#3647) MEDDOG


MEDDOG
csendes tag

Sziasztok .
A problémám a következő T. 3.0.5 használok Win 7 alatt WLAN -al összeköttetéssel amit egy Linksys Wag160n biztosit.Szolgáltatom az ENTERNET
Nem tudok levelet küldeni csak a gmailos fül aloll , A leveleket letölti mint az enternet mint a freemailrol szerveréről de küldeni sehogy sem tudok , bármit állítottam az smpt beállítási fül alatt . :F :O

(#3648) cellpeti


cellpeti
veterán

Sziasztok!

Miért van az, hogy ha valaki ír nekem levelet én csak azzal a betűtípussal tudok visszaírni?

Tigris, tigris, csóvafény...

(#3649) Tosee válasza cellpeti (#3648) üzenetére


Tosee
őstag

Szia!

Azért mert Proporcinálisra van állítva a betűtípus!
Tehát mikor válaszolsz, akkor a tárgy mező alatt található "Proporcinális" -t állítsd át a kívánt betűtípusra!

A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

(#3650) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Üzenetszűrőknél lehet valahogy keresni?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Thunderbird (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.