Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Közben rájöttem a hiba okára!
A hibát én okoztam!

A TB munkakönyvtára egy Asus routeren van. Így több rendszerről, több gépről is elérem. A router sokféle kiszolgálót futtat, Sambát és torrentet is. A Samba megosztáson van a TB munkakönyvtár. A többi már kitalálható! A torrent töltögetett és lassan elfogyott a hely!Azért még maradtak kérdéseim!
Most egy 1 hónappal ezelőtti lementett munkakönyvtárat állítottam vissza. A mostani friss levelek le is jöttek, de a közben kapott, nagyon fontos levelek a másik könyvtárban vannak. Nagyon szeretném kinyerni onnan. Van rá esély?
Az a könyvtár át van most nevezve. (Profiles) Ha visszanevezem és elindítom a TB-t, akkor hiányoznak a fiókok, szeretné felvenni az elsőt.
A belső könyvtárakba nézelődve, látom a leveleket az inbox-ban.
Lehet innen kimásolni leveleket?Van rá mód, hogy a TB-ből időnként kimentsünk fontos leveleket?
Olvastam valahol az iktatás funkciót. Ez alkalmas arra, hogy a levelekről egy másik meghajtóra mentést készítsünk, úgy, hogy a TB-ben is elő tudjam keresni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest