Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem 38.0.1-gyel már nem játssza le a 1080p feletti YT videókat, de van hogy az 1080p-t sem.
[link]Lehet downgradelni 38.0-ra valahogy?
-
Bjørgersson
félisten
38.0.1-gyel nekem még mindig be-belaggolnak a 60fps videók.

-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Megőrjít az FF vagy a Google, amikor az új térképen a megtervezett útvonalon szeretnék "utcakép" módban bejárni egy hosszabb (5-6 utcahossz) szakaszt. Pár kattintás/előrelépés után előbb csak részlegesen (mint a sakktábla) feketedik el a képernyő majd teljesen és lefagy a róka.
A régi Google térképen ilyen sohasem fordult elő.Ti is tapasztaltok ilyet? Esetleg valakinek ötlete a megoldásra?
köszi
-
chungee
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Sz_Imre
üzenetére
Most újraindítottam a gépet, most jónak tűnik, de ugye meddig?
Csak az ABP-t, a Silverlightot, Adobe FlashPlayert és a Java-t használom (kell az MSZT online szabványkönyvtárához), más kiegészítőt nem. Eddig soha nem hülyéskedett az FF, csak most a frissülése óta. Sőt, az időképen kívül más weblapokkal sincs gondom.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ezzel próbálkozhatsz.
Nálam rendesen működik. 38.0.1 verzió -
potyi23
senior tag
ujrainditottam a gepet,es megjavult.Biztosan azis hozzatesz,h minig alvasba teszem a gepet,es mar 1,5 honapja nemvolt ujrainditva,es lehet megfogyatkozott a 8Gb ramom

-
-
zoli62
addikt
Automatikus frissítés Firefox 38-ra péntekig felfüggesztve.
-
Đobostorta
tag
Változott valami a 38-asban a megjelenítés terén? Windows 10 alatt használom, és most valahogy sokkal élesebb lett minden, és most ez nagyon bejön.

-
CJ4567
nagyúr
Megtértem... Elegem volt hogy milyen lassan indul a Chrome Adblockkal, és még gyorsabb is, meg van rá szép fekete téma

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tegyél oda pipát, "Az oldalak a saját..." részhez, más ötletem hirtelen nincs.
Vagy felül válaszd ki a latint a kódolásnál, ha lehet. Annyiban más nálam.(#42373) kovy29: Ja tényleg, nem tudok olvasni, bocsi

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjatok mán valamit, e!

-
Vakegérke
félisten
válasz
shaggy
üzenetére
Spybot - Search & Destroy, AdwCleaner.
Ha ezek sem segítenek, akkor nem tudom. -
BalaNce87
addikt
Sziasztok, egy jó ideje az a problémám, hogy egy pár oldalt csak akkor nyit meg gyorsan és normálisan ha ráfrissítek, ez mitől lehet? újra is raktam, letiltottam a kiegészítőket és változatlan. Egyszerűen ritka hogy elsőre megnyitja az oldalt, vagy várnom kell 1 percet mire betölt, de ha sikerül is neki akkor se tölti be rendesen, hiányoznak elemek vagy csak a szöveget jeleníti meg.
-
shaggy
aktív tag
a Kérdésem a következő lenne a delta homes nevű vírus hogy tudom eltávolítani?
Nekem a google a kezdőoldalam, de állandóan ez a delta homes jön be és nem tudom hogy tudnám eltüntetni.
-
szugabor
csendes tag
Most tulajdonképpen mi a helyzet a (hivatalos) 64 bites Firefox verzióval?
Létezik egyáltalán?
Nekem rosszak az emlékeim hogy ezzel, a 38-as verzióval kellett volna megjelennie? -
Az alábbi problémám van egy ideje:
Ha küldök linket, vagy más küld linket Facebook chat-en, akkor a beágyazott doboz egyszerűen nem jelenik meg nekem. :/
kikapcsoltam mindenféle blokkolót, és az sem javított a helyzeten.
-
netpeti98
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezzel visszatettem a flash-t youtube alá, mert még a hangminőség is sokkal rosszabb html5-tel.

-
xgbcx
tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem el újra használni a FF-ot. a régi verziót frissítettem, azzal nem volt semmi gondom, amikor régen használtam. Most az új verzió elég csúnyán összeakad az adobe shockwave-vel . Frissítettem, hátha megjavul, de a régi verzió mellé rakta az újat és az istenért se lehet letörölni a régit FF-ből. Próbáltam letörölni (minden létező helyről letöröltem, a rejtett-mentett profil dolgokat is), de minden egyes visszarakásnál ott vigyorog rám a shockwave és crashelteti a youtube-t és más hasonló honlapot. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogyan tudnám eltüntetni?
-
Krystal_s
addikt
válasz
zeusz55
üzenetére
Szia, én is hasonlóan használom.
Sajnos FF22 óta átvette a rendszer nagyítását, ezért egy kis kiegészítő szükséges, amivel vissza lehet állítani "alapra".
Theme Font & Size Changer
(elég csak a Size részt állítani, nálam most 15)(ui: about:configban a layout.css.devPixelsPerPx értéket is lehet próbálgatni, de nálam úgy nem volt megfelelő)
-
vlevi
nagyúr
Windows 10 alatt, Internetexplorerben sokkal gördülékenyebb a google streetview, mint Firefoxban.
i5 proci, 8G RAM, AMD 7850 videókártya, nem kéne, hogy erőlködjék, de mégis
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én már annak is örülök hogy viszi a 60fps-t, még ha kissé döcögősen.

-
törölt tag
Sziasztok!!!
6hónapja vettem egy fullos gépet.
2 hónapig jó volt a facebook, és hasonló weboldalak!Utána nem töltötte be a dolgokat.Lassan töltötte csak, de leginkább a facet! Tudom le sem szarjátok a facet, de idegesít.
Szóval Firefoxot használok. Tegnap előtt lett újratelepítve a gépem.Firefoxot raktam rá ismét. Egy napig jó volt minden. És rá másnapra megint lassan töltötte be, illetve csak akkor látom az üzeneteimet, amikor f5-ót nyomkodok!Letöltöttem a legújabb adobe flash playert is. Internet explorer alatt is rossz..
És most már nem csak a face, hanem más oldalak is lassan jönnek be, illetve összeomlanak
Kép is alig jön be, illetve nem értem ezt, hogy egy napig jó, egy napig nem.. szóval mit lehetne tenni?
30 megás netem van. És semmi program a gépen. Operát is megpróbáltam, de azzal sem jó...
És nagyon idegesít már!

-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a mozzillát TVn használom, ebből kifolyólag a Win7em 150%os nagyitással van. Ami miatt a legujjabb firefox is felnagyul 150%ra. Ám a 17.0ás verzió megmaradt az oldalon kisebb felbontásba igy nem volt olyan csunya... cserébe az egy elég régi verzio és idegesitően rosszul müködött.. namost ennek meg a kinézete az. Szerintetek hogy tudom normál méreteben látni a legujjabb firefoxot ugy ahogy a 17es verziót a win7 150%os nagyitása melett! Hálás köszönetem!

-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Teszteltem, FF34-ben is jó, és megtaláltam a bug-ot is hozzá bugzillán. Simán szánalmas, hogy fél év nem volt elég kijavítani ezt.
Ha valakinek van rá ötlete, várom nagyon
-
BullZeye
veterán
válasz
EmptyParadox
üzenetére
ctr-t használom, de nem találok benne semmilyen erre utaló beállítást.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Nem vagyok teljesen biztos benne, de szerintem Classic Theme Restorerrel el tudod érni azt, amit szeretnél.
Meg régebben használtam a Hide Caption Titlebar Plus nevű kiegészítőt, próbáld ki ezt is, hátha tud olyat, amit szeretnél. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Másik meg, hogy kulcsszavakat használok könyvjelzőkhöz, hogy egy oldalnál ne a főoldal jöjjön be, hanem egy aloldal.
Pl előző verzióban ha beírom, hogy "googl", akkor kiegészítette már a "g" betűnél "google.hu"-ra, és ahogy beírtam az utolsó "e" betűt "google" akkor eltűnt a .hu a végén, és kulcsszóként tekintett rá, és bejött az a keresés amit mentettem.
37.02-ben ha beírom, hogy "google", már az elejétől kiírja hogy "google.hu", és ha entert nyomok akkor bejön a google.hu, és nem a kulcsszó amit mentettem.
Egyrészt fogalmam sincs ezt miért volt jó piszkálni, de biztos nagyon fontos volt, de szeretném visszaállítani.
-
BullZeye
veterán
válasz
Matthewus
üzenetére
Gyakorlatilag viszont nincs ott elég hely erre, és bal oldalon a legelső tabot fogja meg helyette. :\ Pedig nagyon szeretném elhagyni a title bart.
Amúgy igen, windows+bal/jobb gomb-al elrakja, de lustaságból jobb szeretném egérrel, nem esik kézre a windows+nyíl gombok.
-
Rimuru
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Szabadulj meg a wintól és akkor nem lesz ilyen problémád.
Amúgy azt hiszem super+nyilak segítségével winen tudod "mozgatni" (inkább pakolgatni) az ablakot, az nem elég? Vagy nem tudod alt/super és balgomb segítségével simán megfogni? (nincs előttem Windows azért kérdezem) -
BullZeye
veterán
Full Screenből szeretem W7en a képernyő jobb és bal oldalára húzni és így 2 ablakot használni FF-ből. Szeretnék a title bar-tól megválni, viszont anélkül ha belekattintok az üres részre ahol nincs tab, nem lehet húzni az ablakot, csak ha fullscreenből (nem az F11es FullScreen) átteszem ablakba előbb, akkor előjön title bar.
Van valami kieg amitől nem lesz title bar, és az üres területet húzom akkor ablak módra vált FF, és tudom húzni jobb és bal oldalra a képernyőnek? És csak hogy nehezítsem, teszem mindezt úgy, hogy ha középső gombbal kattintok ide, akkor megmaradjon a bezárt tab újranyitása?
-
efi99
őstag
Üdv.
Van-e olyan kiegészítő vagy beépített opció, ami azt tudja, hogy bizonyos általam megadott oldalakat általam kiválasztott rögzített méretben (kicsinyítve/nagyítva) jelenítsen meg mindig, de minden mást a normál 100%-on? -
dances
tag
Üdv!
Óriáslevél küldése megoldható valahogy?
-
creed33
aktív tag
Szia csako!
Sokat variáltam,végül ami használt hogy alapértelmezettről átállítottam flash-re.
Igaz hogy megoldódott a felbontás (480p),de alul a tálca aminek az elején a play gomb van összezsugorodott.
lassú kapcsolatra állításnál a max felbontás 360p sajnos,ami nekem kevés.
yousabletubefix script-et próbáltam még letölteni,de nem sikerült.
kipróbáltam a magic actions for yt-ot is,az sem vált be
Más, YouTube-ra vonatkozó kiegészítő nincs felrakva
507-es verzió development verziót használom
Végülis megoldódótt a problémám kis kompromisszummal
Köszönöm szépen a segítséget!

-
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Nekem nem dobta fel a találati listában és nem talált rá frissítést sem.

Király vagy, köszönöm szépen!
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Panthera
üzenetére
Én használom már régóta. Google változtatott egy kicsit a service elérésén, és jó ideig csak egy kis trükkel lehetett használni. De a legújabb frissítés már orvosolta, csak update-eld!
-
Üdv!
Valaki használta még rajtam kívül a gtranslate fordítót? Egyszerű és gyors volt, de sajnos egy ideje nem működik.

Olyan keresek, ami nem nyit meg külön ablakot egy fordításért. Találtam párat, de azok nem túl gyorsak.
-
válasz
creed33
üzenetére
Elvileg csak ezt kell állítanod, semmi mást (nekem működik. leteszteltem). Próbáld meg html5 lejátszóval, ha flashre lenne állítva. Ja és ha nem az 507-es verzió van, akkor frissítsd (kicsi a betű és nem tudom kivenni a képeden).
Más, YouTube-ra vonatkozó kiegészítő nincs felrakva véletlen?Illetve itt válaszd ki, hogy lassú kapcsolatod van, hátha még az is bekavar.
-
creed33
aktív tag
Szisztok!
youtube centerrel kapcsolatban van egy bosszantó problémám.
hiába állítom be hogy minden videót 480p-n játsszon le,mindig felugrik HD-re a minőség
Pontosan mit hol állítsak be,hogy megoldódjon a problémám?
Külső playeren is állítottam,de semmi változás

-
Fandango
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Hasonlót munkahelyi gépen tapasztaltam, ha pl. sokáig mászkálok google streetview nézetben, akkor megfagy egy időre a böngésző, és fekete lesz a kép, de ha kicsit hagyom, akkor észhez szokott térni. De ott szerintem a memória fogy el, és az a baja. Nálad mennyi memória van a gépbe, illetve meddig megy fel az FF memória igénye?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Firefox mostanában elhalálozik memory leak miatt (felhízik 700+ MB-osra) és fekete lesz a képe, csak kilőni tudom.
Mi ez a jelenség? Sok kép nézés után jelentkezik ez egy oldalon.Eddig nem tapasztaltam ilyet. Bug?
Szerk: megtaláltam ezt a linket Memory_Leak
nem volt ilyen kulcs, hozzáadtam about:config-ben:
image.mem.min_discard_timeout_ms;10000Várom az eredményt.

-
Fandango
veterán
Ajánlom figyelmedbe: NoScript Lite
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Már mindegy a flash
HTML5-re váltott a YT, olvass vissza pár hozzászólást! 
-
galervin93
addikt
Olyan problémám van, hogy a youtube-on nem tudok felbontást váltani, csak 360p és auto van a listában. Legfrissebb flash fenn van, böngészőt is újraraktam. Olvastam valamilyen fórumon, hogy about:config-ban media.mediasource.enabled értéke true legyen, hát nekem így néz ki. [link] Mit kellene még megnéznem?
-
EmptyParadox
senior tag
Hmm, talán NoScripttel lehet ilyeneket megoldani.
-
Arra van lehetőség, hogy hasonlóan a Flash playerhez, a JavaSctiptet is úgy lehessen engedélyezni, hogy amikor egy oldal kéri, akkor lehetssen arra a folyamatra engedélyezni idővel?
Tehát hogy rákérdezésre induljon, és ne jegyezze meg a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Win7 64bit-FFox 37.0.2

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Amúgy azt hiszem super+nyilak segítségével winen tudod "mozgatni" (inkább pakolgatni) az ablakot, az nem elég? Vagy nem tudod alt/super és balgomb segítségével simán megfogni? (nincs előttem Windows azért kérdezem)