- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Miért csinálja ezt folyton a flash? És csak firefox alatt, minden más böngésző esetén kordában tudja tartani magát. -
Rainman05
tag
Ki próbáltam ezt a profilos dolgot is de nem segített.lehet letörlök mindent hátha.
-
Pityu.
nagyúr
Miért van az hogy nem tudok belépni facebook ra firefox 35.0
-
netpeti98
addikt
-
lsc
nagyúr
Üdv
Ha új lapot nyitok valami trovi weboldalra akar menni meg egy keresőoldalt ad be. Újratelepítettem, így is ez van. Hogy lehetne eltüntetni? -
Rainman05
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra eltűnt a Youtube videókból a 480 és 1080 felbontás beállítás lehetőségem!
240,360,720 felbontás van a többi lehetőség eltűnt. 35.0 Firefoxom van.
Friss java és adobe flash player fent van.
Valaki nem tudja mi okozhatja ezt? -
Jenne
őstag
Sziasztok.
Lehet, hogy nagyon buta a kérdésem, de ez kell a FF-hoz? Mintha régebben ez nem lett volna nála a Bővítmények között. Vagy csak rosszul emlékszem? -
jozsi252
veterán
válasz
Matthewus #40981 üzenetére
Legújabb, és minden be van állítva rendesen. Vírusírtónak Kaspersky Internet Security van fent, illetve kémprogram irtónak pedig Malwarebytes Anti Malware. De ha ezek okoznák a tiltást, akkor feldobnának ablakot.
Ja és az Internet Explorer illetve Chrome alól hibátlanul el lehet érni a PayPal.com-ot. Ezért sem értem.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Kezdek ettől a Firefoxtól agyf@szt kapni. Bármit csinálok, nem tudom megoldani hogy bejöjjön a PayPal.com. De ha esetleg vásárolni akarok PayPal-al, és az adott webshop átirányít a PayPal-ra, akkor ugyanúgy nem jön be az oldal. És a kivételek közé sem tudom hozzáadni. És csak azt dobja hogy "Ez a kapcsolat nem megbízható" Mégis mi a fenét tudnák csinálni?
Köszönöm!
-
Jenne
őstag
Sziasztok.
Újratelepítettem a FF-ot és most amikor megnyitom az Időképet ezt látom mert hiányzik egy bővítmény. Melyiket kell letöltenem hozzá ami miatt nem láthatóak? -
utas666
tag
Olyan extensiont keresnék, ami az adott oldalt amolyan egy kattintásos módon szétrobbantja iframekre és mindet új fülön nyitja meg. Elvileg nem olyna nehéz, hiszen csak az <iframe> elemeket kell listázni és kivenni belőlük a src vagy srcdoc attribútomot új lapra. Hátha létezik már ilyesmi, mert nekem biztos sokáig tartana megírni, mivel még sohasem készítettem böngésző kiterjesztést.
-
rii
nagyúr
asszem sikerült
-
rii
nagyúr
sziasztok
Firefox 31.04 ESR-re tudnátok lécci mutatni olyan tab kit-et ami jobb-ra balra berendezi a TAB-okat?
ami nekem fent volt, az meghülyült ... és inkább nem próbálkoznék megint, hogy valami nem működőt tennél fel ... )-.
-
Krystal_s
addikt
válasz
pethYeti #40944 üzenetére
Megnéztem én is az itt ajánlott uBlock-ot. Hát nem győzött meg. Nem tudom mit "rontottam el", de ugyanazokkal a filterekkel + még pár alappal egy sima online filmes oldalon, ahol AdblockPlus-al tiszta marad az oldal, semmi felugró, háttérben dolgozó folyamat nem indul el, ott ilyen. Még szerencse, hogy rákérdezett arra a letöltésre, ami magától indult el.
Comodo Dragonban néztem (Chrome alap)
filterek (EasyList, Hufilter stb) -
-
net91
senior tag
Próbáld meg a helyesírás-ellenőrzés kikapcsolását.
Beállítások-speciális-általános -
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Frissítettem a Mozilla Firefoxot és most mindent aláhúz, amikor magyarul írok valamit, akár Facebook on írok, akár Gmail levelezésben, akárhol, ahol gépelek, ott aláhúz mindent.
Tudnátok segíteni, hogy ezen hogyan lehet javítani ? Milyen beállítás ?, mert a Chrome sehol nem csinálja ezt.
köszi szépen
-
tévelygő
aktív tag
Üdv!
Másnál is van olyan jelenség,hogy Mozilla Firefox böngészővel nem lehet bejelentkezni a modembe? Pirelli modem. Ez a hiba már jó ideje fenn áll, korábban nem volt ilyen probléma, de nem tudom melyik verziónál változott meg. Próbáltam letiltott kiegészítőkkel is , úgy sem sikerült.
Más böngészővel működik. Sőt ha másik böngészővel belépek, akkor egy ideig mozilla-val is betudok lépni,amíg nem kéri újra a felh.név jelszó párost. Minden esetben helyesen írom be a belépéshez szükséges adatokat,mégsem jó. Egy kép ami fogad: -
Pityu.
nagyúr
Na ki próbáltam egy új reklám blokkolót ami állítólag negyed annyit eszik mint az adblock plus,már tudom miért eszik negyed annyit első oldalnál megbukott ,rögtön két reklám ugrott fel,na ez is kuka "Bluhell Firewall 2.5.0"
-
mekker
őstag
válasz
Rimuru #40939 üzenetére
Hát hülyeséget nem akarok mondani, de talán már több mint 2 éve (valószínűleg a jó kis felületváltozáshoz köthetően raktam fel).
Eddig azért nem volt ilyen, hogy betöltöttem 15 videót, és benne maradt bezárás után is 2 giga a memóriában. Tehát kb. minden, amit bebufferol, ott marad.
Írtam reportot a készítőnek, talán kapok valami választ. (írt is valaki, ideiglenes megoldásnak a Firemin nevű progit javasolta. Elég durva, 5-10Mb körülinek mutatja a firefox.exét, bár azt mondta, hogy lehetnek teljesítménybeli problémák, majd még meglátom.) -
mekker
őstag
Olyan memory leakes hányás nálam ez a Youtube Center, most megnéztem mi a baja. Megnyitok mondjuk 5 videót, bebufferolja, ~+500 mega. Bezárom őket, megint +6-8 videót bebufferolok, bezárom, 1 giga feletti szemét benn marad a memóriában. Ha tovább próbálkozom (mondjuk 3-4x ez), akkor kicrashel a Firefox.
Régebben azért nem csinált ilyen látványos baromságokat a YTC, pedig nem tegnap óta van fent. -
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #40936 üzenetére
szép, de 31-ről 35-re frissítésnél ismét csak elszállnak a jelszavak, mert ugye, már egyből a 35-re frissít, és ott már nincs megcsinálva a jelszómenedzser konvertálása...
úgyhogy max úgy tudom elképzelni, hogy jó legyen, hogy vissza a 31, majd rátelepít 32, majd azt frissít 35-re. de asszem hamarabb visszaírom kézzel. nevetséges. -
HZoli87
veterán
Szép is lenne, ha egy új frissítés után (31->32) mindenkinél elszállt volna az összes mentett jelszó.
Viszont friss telepítésnél (32+) kell a fent említett 2 fájl, a key3.db önmagában már semmit sem ér.
NEW - View historical use information for logins stored in password manager
CHANGED - Performance improvements to Password Manager and Add-on Manager -
mekker
őstag
Sajna ez sem működik. Pedig letiltottam minden olyat, ami üthetné, meg próbáltam ezzel együtt már 3 változatot. (most új Win, új Firefoxról próbálom, így sem megy)
A Greasemonkeys szkript az megy. Az erőforrásigényesebb lehet? Mert elég lassú volt mostanában, de lehet csak az átméretezés, illetve a buffer miatt. -
DS39
nagyúr
válasz
HZoli87 #40933 üzenetére
szerintem régebben is, csak én a bejelentkezésnél sose mentettem el az adatokat, ezért logins.json-om nem volt, csak a FireFTP-hez, illetve az Xnotifier-hez voltak tárolva login/password párosok, ezek meg a key3.db-ban vannak elvileg. na mindegy, csak gratulálni tudok a készítőknek, legalább egy összes mentése gombot tolhatnának a jelszókezelőbe, mert törölni azt bezzeg lehet.
nem mondod? tehát felraknám a sima 31-est, ami tud upgradelni 35-ig, akkor jó. lehet már csak poénból is kipróbálom
-
HZoli87
veterán
-
DS39
nagyúr
kipróbálásképp felültelepítettem a FF31.4 ESR-t, a FF 35-tel, minden frankó, erre nézem, hogy kitörölte az összes elmentett jelszavamat a jelszókezelőből. kissé morcos lettem, de mondom megvan ez máshol is, átmásolom a key3.db-t másik gépről, de le sem tojja, ugyanúgy üres a jelszókezelő. ez így most mi? a legalapvetőbb működési dolgokat is el tudja a Mozilla b.szni.
-
mekker
őstag
Vajon miért nem működik a Youtube Center már nem is tudom mióta? A 2.1.7-es bővítmény van most fent, de nem mutatja a beállításokat. A Greasemonkeys script érdekes módon működik.
-
Puma K
nagyúr
Köszi az infókat!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Puma K #40925 üzenetére
Asszem, az utóbbi időben ez az egyetlen FF újítás, ami teccik nekem. Ha be van kapcsolva az automatikus kiegészítés, akkor az alapértelmezett keresésen kívül, az alsó keresőgombokra kattintva azzal fog keresni (pl. youtube, ebay,...), de nem állítja át az alapértelmezett keresőt.
Ja, a megosztás gomb se rossz. Be lehet állítani rá pl. a gmailt, és akkor rögtön lehet küldeni az oldal hivatkozását.
-
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Frissített ma és azóta el sem indul. Egyből az összeomlás bejelentő jön elő. Próbáltam újratelepíteni is de ugyan az. Nálatok működik rendesen?
-
mekker
őstag
Nekem 35-tel a görgetés nem valami jó. Lassú is, meg valamikor beragad, és a lap aljáig görget lassan.
-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru #40914 üzenetére
Mert speciálisan használom a keresőt. Allmusic.com-ot alapértelmezetten beállítva a helyzetérzékeny menüben megjelenik az allmusic keresője és a kiválasztott (kijelölt) albumra azonnal rákereshetek az allmusic-on. De így bármelyik keresőt használhatom. Kijelölöm a kérdéses szót és a helyzetérzékeny menüben az alapértelmezett keresőre klikkelve azon fog keresni. Például a wikin, vagy a youtube-n. Ezzel: Add to Search Bar
-
utas666
tag
válasz
utas666 #40911 üzenetére
Megint előjött a hiba, nem segített semmi DNS kiszolgáló / flush / interface játék. Viszont ha olyan helyet nézek ahol nincs tiltva a dirket IP-s csatlakozás (elég ritka az ilyen), akkor minden rendben van. Szóval valami a DNS és a kapcsoalt nyitás környékén van elcsesződve, valószinűleg a rókában, menrt minden más működik közben és Alt+F4 után megjavul. Talán valamelyik extension, de mivel alkalmi a jelenség, ezért elég nehéz lenne megtalálni, ha meg mindet kilövöm, akkor meg használhatatlanná degrtadálom a böngit. Kutatgattam kicsit a motorház alatt about:config DNS, de semmi relevánsat nem találtam. Na nézek egy 35.0-át.
-
Gézengúz
addikt
Már nagyon régen nem kellett visszafelé váltanom, most igen...Nem lett frankó ez a 35.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Az új 35.0-ás Firefoxnál nekem nem jön be a keresőszolgáltatás váltása. Régebben csak ráklikkeltem a nagyító szimbólumra és a legördülő menüből választhattam ki, hogy melyiket használjam. Most viszont több klikk után tudom alapértelmezetté tenni valamelyik keresőszolgáltatást. Így nekem ez körülményesebb.
Visszalehet e állítani a régi módszert, vagy tudtok e valami jobbat, egyszerűben váltani az alapértelmezett kereső szolgáltatások között?
-
utas666
tag
válasz
ledgeri #40910 üzenetére
Nem volt DNS csere, mert mint írtam párhuzamosan másik böngészővel minden működött (mindenféle pingek, tracert is volt). De köszi, azért majd megpróbálok még az ilyesmivel is játszani, hátha.. (+ interface disable-enable). mint mondtam, csak időnként jön elő (talán inkább hoszabb böngészések végén).
-
utas666
tag
Érdekes jelenségbe futottam: időnként behal az ff (34.0) és nem hajlandó új oldalt nyitni, mintha csak ki lenne húzva a net (nincs!, tűzfal se) és csak az újraindítása segít. Megfigyeltem Wiresharkkal is és más böngészőben, vele párhuzamosan próbálva minden rendben. Ha beírok egy url-t a címmezőbe akkor semmi forgalmazás, "server not found" azonnal. Ha az IP-jét, akkor felépül a kapcsolat, kimegy a http GET, de mivel a http host részében ilyenkor csak az IP szerepel, 301 a válasz, itt rendben csinál egy reverse DNS-t, cím mezőben is korrektül átírja, de aztán vége, nem próbál ismételni és új kapcsolatot nyitni a már feloldott host-tal, mint ahogy azt normálisan tenné. Mindennel próbálkoztam már, ctrl+shift+del, ctrl+F5, ? az url végére, csak az újra indítás segített.
Próbálhatnám addonok nélkül is de ahhoz nem elég gyakori jelenség. -
Panthera
őstag
Ennek a beállításnak manapság van még létjogosultsága? (Általánosságban lehet gyorsítani az FF-t, vagy csak speciális esetekben fontos?)
-
törölt tag
Néha eljátssza, hogy a fülek teteje le van vágva. Már a 34-es is csinálta. Böngésző bezárás / újraindítás megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest