- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnék a könyvjelzők közül csak egy mappát ki exportálni?
Van egy mappa a könyvjelzők amiben nagyon sok könyvjelző van, ezt a mappát szeretném elküldeni ismerősnek, de nem akarom az összes többi könyvjelzőt is elküldeni. -
Songo
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Hónapok óta küzdök ezzel.
Most éppen 35.0..1-es verzió de korábban az előzővel is gond volt.
Néha elkezd tölteni mint az őrült. befagy a kép az oldalak teteje elcsúszik tölt tölt tölt majd rendben lesz minden.
Ez csak zavar mert megakasztj a munkámat.
VISZONT
van egy olyan verziója amikor a kijelzőn egyszerűen befagy a firefox.
működik tökéletesen csak hiába kattintok nem változik. De tudok üzenni levelezni akármit. a videók mennek tovább a zene szól. de befagy a kép. ilyenkor bezár újraindít megint jó.Valakinek valami ötlete?
Köszönöm szépen
-
Leki78
tag
-
wopi
aktív tag
válasz
spammer #41393 üzenetére
Köszi a választ!
Korábban írtam, hogy mit keresek, de nem érkezett válasz. Gondolom nem egy elterjedt dolog, amit keresek. Send to XBMC-t használok, viszont szeretném, hogy ne csak start now opció legyen (ami kilöki az épp játszott videót), hanem lehessen következőként is hozzáadni egy-egy YT videót. Esetleg hogy legyen egy next, previous gomb, hogy a gépről léptetni lehessen az előzőekben kialakított playlist-ben... Kb ezt keresem. Ilyesmi pl ez a Chrome extension.
Hátha...
De keresem már rég, de nem találom.
-
wopi
aktív tag
Van arra bármi esélyem, hogy Chrome-ban használt kiegészítőt tudjak használni Firefox alatt? Lehet valahogyan esetleg portolni?
Köszönöm!
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Tegnap befészkelte magát a firefox-ba egy spyware http://bizigames.org/ és nem tudom eltávolítani,minden rendszerindításnál elindítja a firefoxot és ez az oldal jön be. Spyhunter és ccleaner nem távolította el... ,programok telepítésnél és a rendszerindítási programoknál nem található. Van ötletetek? -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Home szerveremen fut Kodi (XBMC), amit korábban Chromeból tudtam irányítani. Áttértem Firefoxra. Sajnos elég gyenge tudású Firefox plugint találtam csak az irányítására. Fő célom Youtube videók küldése, playlisthez adása, esetleg távirányítóként irányítani a Kodit.
Létezik ilyen? Nem találok...
Köszönöm!
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok! Nem igazán firefoxos kérdés, de hátha tudtok ebben segíteni. Köszi előre is!
-
Predator2
addikt
Helló
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy amikor valaki telefonról küld egy linket, akkor a asztali mozilla ne a mobilos verziót nyissa meg, hanem a normál weblapot? Vagy marad a szokásos tákolás?
THX
-
DS39
nagyúr
válasz
Oliverda #41376 üzenetére
about:config -> extensions.blocklist.enabled -> false
bár ezen a lapon amit mutatsz, jelezni fogja hogy régi, viszont más oldalakon simán betölt majd az ilyen tartalom. és így tudod a bővítményeknél a régi plugint is mindig aktiválja opcióra rakni.
(a Java balhésabb, ott olyan tartalmaknál amelyek nem rendelkeznek megfelelő hitelesítéssel, fel kell venni a kivételekhez az adott oldalt - a Vezérlőpult/Java menüben) -
kispx
addikt
válasz
gyulank #41370 üzenetére
Ha jól látom, az időkép előrejelzését láthatjuk a képen, amin nincs aláhúzások. Előttem jól mondta spammer, ez adware.
Szokásos: MBAM, ad-adware, AdwCleaner. -
gyulank
addikt
Ilyen linkesedés mitől lehet? -
divot
veterán
válasz
Matthewus #41365 üzenetére
Ha elindítom a Facebookot, akkor elakad a folyamat ott, hogy "adatátvitel a következő helyről: fbstatic-a.akamahid.net" és kész, ennyi volt, nem megy tovább. Ha netalán mégis, akkor fél óra, mire betölti a Facebook elemeit.
Na most ez a akamahid nem hinném, hogy a Facebook része - inkább a kéretlen reklámokat meg mindenféle toolbarokat erőltető szarságnak tűnik a leírások alapján. Vagy tévednék?
-
divot
veterán
fbstatic-a.akamaihd.net nevű szarsággal nem küzdött még meg sikeresen itt valaki? Baromira lassítja a Firefox-ot, és se az Eset, se a SuperAntySpyware nem tud vele mit kezdeni.
Hogy lehet ezt a ratyit kiszedni a Firefoxból?
-
Pityke78
őstag
Srácok, az mitől lehet, hogy néha a firefox teljesen belassul?
Értem itt az alatt, hogy mondjuk folyamatos gépelés mellett csak mondjuk 5-6 karaktert jelenít meg, aztán 1-2 másodperces szünet (mialatt folyamatosan megy a gépelés) és utána jeleníti meg a többi karaktert.
Olyan mintha szaggatva gépelnék, de ez csak a megjelenítés.Illetve például görgetésnél, vagy kijelölésnél is megvan ez az akadás, szinte minden firefox tevékenységnél.
Például most is ez áll fel, miközben írom a hozzászólást és csak két firefox ablak van megnyitva.
A CPU használat 23%, a memória pedig 280 MB a firefox számára (amúgy 8GB RAM van és windows7).Mitől lehet ez? És nem mindig fordul elő, csak időnként jön elé, de nem tudom semmihez sem kötni.
Amúgy a firefox 35.0.1.
Vélemény? Köszi
-
válasz
Kicsirics77 #41356 üzenetére
Van ilyen is, nem hivatalos, de van.[link]
-
rii
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #41358 üzenetére
köszönöm .-)
-
rii
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #41356 üzenetére
köszönöm
még egy utolsó OFF kérdést had'tegyek már fel itt, utána megyek a Linux topikba .-)
de ezek közül melyiket kellene letöltenem?
Linux Mint 17.1 Rebecca (LTS verzió)
Cinnamon DVD (Main Edition) [32bit] [64bit]
Cinnamon DVD (kodekek nélkül) [32bit] [64bit]
Cinnamon OEM DVD [64bit]
Mate DVD (Main Edition) [32bit] [64bit]
Mate DVD (kodekek nélkül) [32bit] [64bit]
Mate OEM DVD [64bit]
KDE DVD: [32bit] [64bit]
Xfce DVD: [32bit] [64bit]asszem mindenképp 32 bit-es kell persze ...
.-) -
adsl
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy létezik e valami Firefox gyorsító program?Win 7 az opredszerem.Firefox Preloader-t próbáltam de nem vettem észre gyorsulást.
-
rii
nagyúr
sziasztok
telepíteném újra hacvercsaj gépét, és nem találom firefox-ban, hogy hol kell kiexportálni a bookmark-okat, jelszavak egybe, hogy aztán visszaimportálhassam az újrahúzott gépen
-
bgabi1
aktív tag
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
A Mozilla Firefoxban el van szürkülve és nem tudom a Beállításokban bepipálni azt, hogy megjegyezze a jelszavakat a büngésző.
Tudnátok légyszíves segíteni, hogy mi lehet a gond ?
köszi szépen.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #41336 üzenetére
A jogosultságokat már megnéztem és mindenre jogosult vagyok, kivéve alul a speciális kocka, de az még a rendszergazdánál sincs kipipálva, amúgy inaktív a kocka, ki sem lehet pipálni.
Már rég nincs a gépen az exe, mert napokkal ezelőtt letöröltem.
Törlésnél lemegy az 50 százalék, majd kiírja, hogy kérjek engedélyt a rendszergazdától, rányomok a továbbra-folytatja a törlést, majd kiírja, hogy ez a művelet nem fejezhető be, de most nem a rendszergazdát írja, hanem, hogy saját magamtól kérjek engedélyt. Akkor most ki a főnök? Én vagy a rendszergazda?
Nem akarnám feladni.
Most belenéztem mélyebben és a törlés is engedélyezve van nekem is, ennek ellenére kérjek azért mégis engedélyt magamtól. Megpróbálok letérdelni a gép elé. -
bgabi1
aktív tag
UAC ki van kapcsolva, ki is volt és mégis kérdez.
Total commandert rendszergazdaként futtatva-profil mappa törlése fatal error, majd a total commander lefagyása. Lassan közeledem ahhoz a ponthoz, hogy feladom.
Már letöltöttem az újat, amit belinkeltetek és registry tisztítást is meg mindenféle pucolást csináltam, de a profil mappa le van hegesztve! Valakinek egy flex esetleg?????
Amúgy teljes hozzáférésem van és mégis engedély kell a rendszergazdától.
Ha egyszer ezt a rendszergazdát elkapom, elteszem lábalól az tuti. -
mekker
őstag
válasz
SkyS1gn #41330 üzenetére
Próbáld ki ezt:
http://www.ghacks.net/2014/07/25/enable-mse-h2-64-support-youtube-firefox-right-now/Így lehet tetszőleges felbontást állítani, persze bugolhat. Kapcsold be Youtubeon a player grafikonját, ott mutatja, hogy váltott-e felbontást (amikor próbáltam volt amikor nem váltott, vagy csak késéssel).
-
bgabi1
aktív tag
-
SkyS1gn
félisten
Még mindíg semmi megoldás hogy 60FPS videó 720pnél nagyobb felbontásban menjen?
-
spammer
veterán
válasz
bgabi1 #41326 üzenetére
Uninstall + Profil mappa törlése. Esetleg registry pucolót még eressz rá. Aztán friss telepítés.
-
Vakegérke
félisten
-
bgabi1
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
10 éve használom a Mozillát, de most uninstall neki, mert nem jutok vele dűlőre. Már kétszer újratelepítettem, de egyszerűen olyan lassú, hogy egy freemailt kb másfél perc alatt tölt be. Operát feltettem, mint a villám, bár ott is akadt egyéb gond. Laptopom konfig-ja szinte fullos, Win 8.1 fut rajta. Minden weboldalt csiga lassúsággal tölt be. Nem tudom, hogy jó verziót használok-e. A mozilla magyarország oldalról szedem le.
Valaki esetleg valami ötlettel???
Köszönöm előre is. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Bjørgersson #41322 üzenetére
Kicsit olvass vissza
Valakinek volt ilyen problémája, és kapott rá megoldást
-
Kelvin
őstag
válasz
Bjørgersson #41322 üzenetére
Nálam kb. minden 5.-nél, attól függ milyen kedve van :d
-
Bjørgersson
félisten
Hiába van bepipálva a 'Mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy.' opció, minden egyes torrent fájl megnyitásakor feldobja ezt a kis ablakot a BitTorrent indítása helyett. Van erre valami megoldás?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Van megoldás arra, hogy 2 vagy több munkamenetet egybefésüljek (a manuális kiírosgatásnál gyorsabban...) [egy ember által használt többfelhasználósított gép]?
-
mekker
őstag
Rengetegszer van, hogy megnyomom a középső gombot, elkezdek autogörgetéssel lefele menni, aztán beragad, amíg az oldal aljára nem ér.
Valami ötlet mi okozhatja ezt? (nem a finom görgetés ) -
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben sajnos elég sokszor összeomlik a firefoxom. Jelenleg a 35.0.1-es verzió van fent.
Hogy tudom megnézni, hogy mi lehet a gondja, vagy tudok rajt változtatni, hogy megfelelően működjön?Köszi
-
DS39
nagyúr
válasz
Zola007 #41316 üzenetére
protected mode kikapcsolása lehet segít rajta.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Zola007 #41316 üzenetére
Próbálj meg átváltani html5-re. yt.com/html5 azt hiszem.
-
Zola007
veterán
Srácok, másnak is akad a youtube mostanság?
Elindítok egy számot és kb a felénél megáll, elkezdi tölteni és játszani is, majd a szokásos hibaüzenettel (error occured, trájögén ...) elszáll.
Chrome alatt okéSzaggatni is szokott néha, 50mbites net, 6mb/s-et tudja, szóval nem ez a gond
legújabb flash -
csferke
senior tag
Aki eddig használta a Forecastfox-ot de nem működik az FF 35-el, itt a megoldás!!
-
lck
senior tag
Frissült a µBlock 0.8.7.0-ra belekerült a helyes hufilter lista.
-
Rimuru
veterán
válasz
Fandango #41299 üzenetére
Akármit használ egyszer így is, úgy is fel fogja venni, az már csak részletkérdés hogy milyen metódussal. Nekem pl könyvjelzők vannak úgy hogy kulcsszavakat társítottam hozzájuk csak így nem jelenik meg a többi kereső között (pedig ez lenne a legegyszerűbb). Amiért a vita felesleges mert a linkelt kiegészítő ugyan azt csinálja amit én linkeltem (most megnéztem) látható hogy mennyire egyszerű automatizálni a folyamatot (nézd meg a forrást nem hosszú).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest