- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
BullZeye #42795 üzenetére
Jobban szeretem így, 2,5 éve teljesen bevált az adott célokra. Google-térképhez pedig elővettem a Chrome-ot, azon meg tudtam nézni, amit kell.
Ha engedélyezem a lapozófájlt, korábban jött a HDD-darálás, lassulás, későbbiekben pedig az SSD-t sem akartam ezzel nyírni.
Az is kiderült, hogy 4 GB RAM-ra jobb nekem a 32 bites Windows, mert hiába kevesebbet lát belőle, mint a 64 bites, viszont kevesebb RAM-ot foglal maga a rendszer. Így be lett bizonyítva (Process Explorer), hogy végeredményben több szabad RAM marad, egyéb célokra.
Még a Firefox is úgy van beállítva, hogy nem cache-el az SSD/HDD-re. Ennek van egy olyan mellékhatása, hogy a Youtube videók elkezdik feltölteni a RAM-ot, majd egy ponton figyelmeztet a Windows, hogy tele van, zárjak be programokat.
És akkor mi van, bezárom, ennyi... kezelhető a dolog.
(#42796) ceia
Elképzelhető az is,1920 x 1200 a monitor.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kernel #42770 üzenetére
Később tesztelgettem még, következő a lényeg. A térkép használata közben 600 MB fölé megy a grafikus memóriahasználat.
Ha az UEFI-ben 256 vagy 512 MB-ot adok neki, az kevés, mert hiába lenne még virtuális tartalék, az nem jó neki. Lehet, ebben az is szerepet játszik, hogy a lapozófájl is le van tiltva, vagyis minden szabad helyet elfoglal a rendszer a fizikai RAM-ban, ami itt összesen csak 4 GB (Windows eleve csak 32 bites).
Ahol a görbe letörik, ott lerohadt a Firefox:
Itt egy másik ábra, 1 GB dedikált GPU-memória dacára kevesebb tartalék jelenik meg (magasabban van a görbe), mégsem tudtam lerohasztani:
Tehát úgy néz ki, a zavartalan működéshez (ezen a hardveren) 1 GB dedikált memória szükséges, 512 MB kevés:
-
Man0gatya
aktív tag
Üdv!
Adva van egy oldalon több letéltési link. Hogy lehet azt megcsinálni hogy letöltse az összes linkről a tartalmat? És ne kelljen egyenként kattintgatni? több ezer ilyen linkről van szó. Nem egy oldalon, de összesen. konkrétan pl egy ilyen oldal
-
mekker
őstag
válasz
Voice24 #42788 üzenetére
CCleanerben nézd meg a startup programoknál a Firefox fülön. Valamikor elrejtik magukat ezek a adwarek, de itt talán mutatja. Meg szedd le a 15 napos próbaverziós Malwarebyte's-ot, és keresésnél mindenre pipa. Ez általában elég jól kiszűri az ilyesmiket.
@HoTaZo
Igen, mintha Nightlyt tennél fel.
%APPDATA%
Ezt beírod a sajátgépbe, Light néven van neki saját profilos mappája, a FF-nak meg Mozilla/Firefox név alatt. -
-
Voice24
őstag
Hali!
Két oldalnyit visszaolvastam, de nem leltem megoldást, ezért megkérdem (bocsi, ha korábban már volt ilyen téma):
Az lenne a gondom, hogy meglátogattam két napja egy olyan oldalt, amit (mint kiderült) nem kellett volna (live streamek). Rossz helyre böktem, és elkezdtek jönni ezerrel a felugró ablakok, szinte behalt a FF. Mivel mást nem tudtam hirtelen csinálni, egy rendszer-visszaállítással próbálkoztam. Részben megoldotta, de a FF továbbra is tele volt reklámablakokkal (holott addig mentes voltam tőlük). Néztem, a kiegészítők között le volt tiltva (pedig én nem nyúltam hozzá) az ADBlock.
A lényeg, hogy lefuttattam kétszer is az ADW Cleanert, most már aktív az ADBlock Plusz és az ADBlock Plusz Popup Addon is. Mégis több oldalnál alul állandóan feljön három ablak, bár igaz, tartalom nincs bennük, üresek, de zavaróak. Csak a Mozilla csinálja ezt, az Explorernél nincs ilyen. Mit tudok tenni ez ellen? -
törölt tag
Sziasztok,
Egy ideje nem megy a spell check. Ennek van vmi köze az új verzióhoz? Be van kapcsolva, de semmilyen textboxban nem jelenik meg a piros vonal, ha elírok vmit.
-
mekker
őstag
Felraktam a Lightot, Hát alapjáraton nem rossz, de miután átmásoltam a profilest elég fostalicska lett.
-
netpeti98
addikt
válasz
sz.balazs.95 #42783 üzenetére
Az FTPn fent van az összes megjelent build, próbálgatni kell. Emlékeim szerint én is a 28-32 között próbáltam ki valahol.
Szerk.: esetleg a 35-ös Aurora verziók lehetnek az utolsóak.
-
válasz
netpeti98 #42782 üzenetére
valahol utána lehet nézni, hogy pontosan hol szedték ki?
korábban már kerestem, de nem jutottam eredményre.Egyébként van esély arra, hogy később megint belefogjanak hasonlóba?
Vagy hogy külsős projektként tovább menjen?
Én személy szerint nagyon örülnék neki, bármelyik verziónak. -
netpeti98
addikt
válasz
sz.balazs.95 #42780 üzenetére
Talán a 30-as Bétákban és Aurorákban volt még benne, a hírek dátumai alapján.
-
Melyik volt az utolsó olyan Firefox build, ami még tartalmazta a metro UI felületet?
-
Blue Thunder
senior tag
Na csak nem hagyott nyugodni és rá is jöttem mi volt a bibi....már azon voltam hogy...naa
Szóval letöröltem már mindent...FF, amd driver stb...még semmi...aztán mondom megnézek egy visszaállítási pontot, okés kb 3-4 nappal ezelőttit...tuti, mert akkor jó volt minden...kb akkor jelentkezett az új win hogy gyün', az új firefox....na a lényeg a lényeg hogy írja nekem a kicsikém hogy visszaállítom erre az időre, mert úgy gondolom hogy a ROG game firstIII okozza a hibát ( hát gondoltam bakker lehet), akkor mégse...manuál letöröl progi és mit lát isten helyregyütt' a gépem...oszt mekkora kő esett le a szívemről -
hackeeeee
Jómunkásember
Egyszerűen nem tudok megnézni egy 4K-s videót FF-fel..Megakad, kiskarika, megy, megint megakad, kiskarika, megint megy pár mp-t..
Explorer alatt ugyan ez a videó tökéletesen működik...
Ezzel, flash-el tökletesen megy..
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #42774 üzenetére
Na azt próbálnám de mingyá' eldurran az agyam ettől a fostól....
-
válasz
Blue Thunder #42773 üzenetére
Egy driver újrarakást mindenképpen megpróbálnék.
#42775: relax.
-
Blue Thunder
senior tag
na én most kiiibacctam vele...
Letöröltem ezt a marhajó 38.0.5-ös verziót...letöltöttem 37.0.2-őt, pencsiről felnyomtam, net kihúz, oszt letiltottam hogy frissítés még csak ne is keressen....majd figyuzok aztán ha lesz jó/stabil verzió akkor ráengedemNa bakker ezt nem hiszem el...ez is ugyanazt csinálja
-
Kernel
nagyúr
válasz
csferke #42730 üzenetére
Szerintem rossz nyomon jársz (bővítményekhez nincs köze), egyébként a Firefoxot lehet indítani csökkentett módban is, de akkor a hardveres gyorsítás teljes hiánya miatt a térkép szinte használhatatlan lassúságú.
Van lehetőség új profilt is készíteni, ami alapértelmezett "szűz" beállításokkal fog futni. Ezt mondjuk én azért csináltam, mert akarok majd egy teljesen új Firefoxot konfigurálni, tiszta lapról indulva:
Profiles.ini:
[General]
StartWithLastProfile=0[Profile0]
Name=Régi
IsRelative=1
Path=Profiles/jjjtgfps.default
Default=1[Profile1]
Name=Új
IsRelative=1
Path=Profiles/ydkki1bc.new---------
Az általad tapasztalt jelenség, a feketedés nálam mindig is fennállt, mióta egy Intel iGPU alaplapot használok. Chrome jobban tűrte, ezért a térkép használatához mindig azt vettem elő.Most azt csináltam, hogy a BIOS-ban (UEFI) a GPU Shared RAM értékét Auto-ról felnyomtam 1GB-ra, a próba kedvéért. (De nekem összesen csak 4 GB RAM van.)
Elkezdtem tesztelni az utcanézetet. Néha ugyan beugrott fekete rész is, de rögtön fel is töltődött képtartalommal, nem halt le. Úgy tűnik, most jól bírja.
Process Explorer:
Mindent összevetve, szerintem itt a GPU-memóriaigény növekedett, azért fekteti ki géped.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sz.balazs.95 #42766 üzenetére
Az jobb, viszont megvannak a megszokott csatornák, a megszokott sorrendekkel, sc-n ez kicsit másképp működik.
Plusz jó pár csatornára hamarabb kerül fel bizonyos track mint sc-n.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sz.balazs.95 #42764 üzenetére
Ha letiltom a flash-t, akkor eltűnik a kis ikon, értelemszerűen. Ez mondjuk jó ötlet, hogy szól a böngésző, hogy mégis milyen bővítmény fut.
Viszont azt nem értem, hogy youtube alatt miért van ott.
Azonos track-eknél próbálgattam, és feltűnt, hogy flash-el hangosabbak a videók, mint html5-tel.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sz.balazs.95 #42761 üzenetére
Néha szoktam.
A lényeg az, hogy halkabb html5 alatt a youtube, mint flash-el.
Nem tudom, most mindenhol, ahol van flash tartalom, látom ezt a kis elemet a címsor elején, eddig nem láttam.
Ha rábökök, hogy engedélyezés folytatása, akkor sem tűnik el, ott marad. Ez egy ilyen állandó értesítés lesz mostmár, ha jól sejtem.
-
Ciccuka
veterán
Pluginokat hogy kelet véglet eltávolítani?
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sz.balazs.95 #42759 üzenetére
Értem, csak eddig nem tűnt fel a kis ikon.
Na ezaz, van adblock, plusz a ff saját opciója is aktív, nem is látok reklámot, de mégis aktívnak írja yt-n is, legalábbis a főoldalon. Ha belépek egy csatornára, ott nem.
Használtam "flash to youtube" kiterjesztést is, de már eltávolítottam. Pedig valszeg csak visszateszem, mert a hangminőség rosszabb html5 alatt.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
most vettem ezt észre, eddig mintha nem lett volna. Ez normális?
Megjelent a kis pajzs mellett egy másik ikon, arra kattintva jelenik ez meg.
A vicces az, hogy írja a youtube-on is, pedig ott html5 van jelenleg.
-
Vakegérke
félisten
-
-
spammer
veterán
Ja, egy "light" verzió jó lenne. Nem is értem, ha egyszer valami moduláris, akkor mi a francnak erőltetnek bele mindent alapból, hogy utána csak pucolgatni kelljen. Jó lenne, ha észhez térnének már. Bár ez nem csak a Mozillára vonatkozik, más fejlesztők/gyártók is gyakran beleesnek ebbe a hibába.
-
DS39
nagyúr
válasz
spammer #42751 üzenetére
hát igen, egy jó ideje már rossz irányba mennek a fejlesztések a Mozillánál. minden sz.rt beleintegrálnak, ettől meg gyorsabb biztos nem lesz. az utolsó igazán jó, gyors verzió 24 ESR volt. bár úgysem fognak, de kellene egy light verziót csinálniuk, amiben nincsen ennyi szírszar, webfejlesztő cuccoktól mentes (mely jó és hasznos szakembereknek, de az 1.0-s usereknek, akik a legtöbben vannak, nincs rá szüksége).
szóval kellene egy ilyen "szűz" fox, amihez ha kell extra feature telepít magának a user a storeból, illetve arra mehetnének rá, hogy a HTML5, CSS3 technológiát minél jobban kezelje a böngésző, továbbá a betűk renderelésével is kezdhetnének vmit, egyes gépeken, videokártyák mellett elég érdekes. -
mekker
őstag
válasz
SkyS1gn #42750 üzenetére
Tiltsad le a HTML5-öt valami addonnal, hogy Flashről fusson. Szerintem nincs rendes GPU-s gyorsítás a gyakorlatban. GPU-Z ír ki Nvidia kártyáknál külön adatot, "Video Englone Load" néven. Ez elvileg azt mutatja, hogy a kártyán a direkt videolejátszásra, dekódolásra való huzalozott részét mennyire terheli. Flash Playernél megy rendesen, HTML5-nél viszont 0%-on "pörög" végig. A VGA-t is alig terheli (kb. mintha húzogatnám a Windows ablakokat).
Flash addon, vagy talán Youtube Center is megteszi -
-
spammer
veterán
válasz
spammer #42749 üzenetére
Kikapcsoltam a userstyle-t, alaphelyzetbe állítottam a toolbarokat, és ugyan nem volt ott sem az ikonja (már), de mégis eltűnt végre a könyvjelzők közül is. Amúgy a toolbar ikonok közül kell törölni elvileg (jobb klikk) és csak utána tűnik el a könyvjelzők közül. Zseniális. Igyekszik a Mozilla szétcseszni a böngészőt úgy látom, remélem, hogy legközelebb valami gagyi keresős toolbart integrálnak, mint amik régen az IE böngészőkbe kerültek be. Inkább foglalkoznának a fontosabb/hasznosabb dolgokkal az ilyen hülyeségek helyett.
-
spammer
veterán
válasz
EmptyParadox #42746 üzenetére
A parse-on-load nem volt false, minden más igen. Hiába állítottam mindent false-ra, írtam át, működni már ugyan nem működik, de a könyvjelzők listájában ott a "View Pocket List" ikon, illetve gyakorlatilag könyvjelző, ami nem tűnik el. No mindegy, azt majd kigyomlálom a css-ben.
Baromira nem szeretem az ilyet, remélem ebből nem lesz tendencia, mert akkor kukázom ezt a böngészőt is. Azért vannak a rohadt addonok, hogy ha valakinek kell valami, akkor feltegye magának. Nekem alapból ne integráljanak bele minden szart.
-
mekker
őstag
válasz
SkyS1gn #42738 üzenetére
Mert fos a Youtube HTML5-ös támogatása. Ez Gugel projekt, de még Chrome-on is befosik 4K-ban.
Nálam a Firefox ezt tudja jelenleg képmegállások nélkül stabilan:
-1080p, 720p@60fps, (az 1080p@60fps pedig videófüggő).
Az 1080p megy egy ideje rendesen. Talán a 40 valahányas verzióra végre lesz kifogástalan támogatás és hardveres gyorsítás. -
spammer
veterán
Gratulálok a Mozillának, hogy muszáj volt nekik ezt a szar Pocketet integrálni a böngészőbe. Most gyomlálhatom ki a könyvjelzők közül, mert természetesen hiába kapcsolom ki about:config-ban, cseszik onnan kipucolni az ikonját. *sóhaj*
-
SkyS1gn
félisten
válasz
sz.balazs.95 #42739 üzenetére
Tegnap frissült de azelött is csinálta... viszont régebben nem.
-
csferke
senior tag
Megőrjít a Google ÚJ térképe
Meglehet, hogy nem is az új térképpel van baj. Kipróbáltam Chrome és Internet Explorer alatt is.
És láss csodátA Chrome-ban is befagy az Explorer-ben viszont nem tudtam lefagyasztani
-
-
SkyS1gn
félisten
Miért van az hogy Firefox alatt szaggat a fHD videó Crome-al meg nem, egy 4700HQ HD4600 integrált kártyával?
-
mekker
őstag
Bookmark Favicon Changer
Régebben használtam, most is működik ahogy látom, csak valamiért levették az Addons listáról. -
farkas-j
őstag
Sziasztok!
Megőrjít a Firefox 38.0.5. a cégnél. Tegnap óta ha megnyitok egy https oldalt, állandóan hitelesítési problémái vannak. Kézzel kell jóváhagynom:Van viszont egy csomó oldal, ahol ezt a lehetőséget fel sem kínálja. Lásd a saját támogatási oldalát:
Mit lehet ezzel kezdeni? Az Internet Explorernek kutya baja, és az otthoni gépem is normálisan működik.
-
válasz
Blue Thunder #42733 üzenetére
Nekem ilyen jellegű problémák nincsenek, csak szimplán érezhetően döcögősebb lett, illeve nekem a fülek szoktak beragadni.
Win10-en viszont nagyon instabil, bár lehet, hogy ezt az új Win10 build okozza.
Valamin nagyon dolgozhatnak a háttérben, mert pl. a 32 óta elég gyors tempóban jöttek a frissítések is.
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #42732 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy valami nem kóser......olyan lassan tölti be a lapokat is, szétesik, van hogy tartalomkódolási hiba, aztán F5 és betölt...de akkor is lassan...pedig komoly gépem meg 50-es netem van...úgy hoy nyakamat rá hogy náluk van a problematika
-
válasz
Blue Thunder #42731 üzenetére
Én a tabletemen vettem észre teljesítménybeli visszaesést.
-
Blue Thunder
senior tag
Mondom én hogy valami nem tiszta..egyre többen jönnek a hibákkal...érdekes idáig évekig használtam soha semmi gond nem volt, most meg az újjal minden sz@r (és hozzáteszem használtam korábban több bővítményt semmi baj nem volt, most meg full üresen is szarakodik)
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Megőrjít a Google ÚJ térképe
Állandóan "befagy" pár nagyítás/mozgatás után. Ugyanez a helyzet amikor utca nézetre váltok, pár kattintás a kívánt útirányba és befagy.
Ekkor így néz kiIlyen sakktábla lesz akkor is ha csak magán a térképen nagyítok/mozgatok. Ekkor szinte mindig a Róka 38.0.1 is befagy. Az előző kiadásoknál nem tapasztaltam ezt a jelenséget. Sem a régi sem az új térképpel. A kiterjesztések/bővítmények maradtak ugyanazok. Igaz, nem tudom frissült-e időközben valamelyik.
Ezek a kiterjesztések és bővítmények vannak telepítve
Másnál is előjön hasonló jelenség??
Mit gondoltok, mitől lehet ez??
Kijavítás??köszi
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
ReezerAble #42723 üzenetére
Nincs mit!
De nálam megint elkezdte csinálni...megint alapba helyeztem de sokszor csak másodjára tölti be az adott oldalt illetve szétcsúsznak a képek
-
spammer
veterán
válasz
sz.balazs.95 #42727 üzenetére
és (#42725) adsl
Userstyle-lal lehet cserélni. Stylish addon + a userstyles.org oldalán kell keresgélni. Talán még addon is tudja cserélni, de ilyet nem használtam, szóval passz. Aki ügyes, az megcsinálja magának a userstyle-t/ikont hozzá.
-
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.A könyvjelző eszköztárba külön mappába tettem a könyvjelzőket.Azt szeretném megkérdezni hogy a mappa ikonját meglehet-e változtatni?
-
Fandango
veterán
Nem tudom masnak van e ilyen baja, de nalam nem megy a Sync mar eleg regota, es nem tudom mi baja lehet.
-
ReezerAble
csendes tag
válasz
Blue Thunder #42722 üzenetére
Végre sikerült, köszönöm.
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
ReezerAble #42721 üzenetére
Úgy ahogy Matthewus kolléga írta?
Menüsorban Sugó fül - Hibakeresési információ - jobb oldalt firefox frissítése
-
ReezerAble
csendes tag
válasz
Blue Thunder #42720 üzenetére
Frissítettem mindent de még mindig ugyan az a probléma. :/
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
ReezerAble #42719 üzenetére
Felfrissítés (alaphelyzetbe állítás) után letöltötte az új verziót...valószínűleg az adb plus kavart be...jéé és új lett a beállítási felülete
-
ReezerAble
csendes tag
válasz
Blue Thunder #42718 üzenetére
Valami letiltogatta a java-t és az adobet is, most feltelepítem a legújabbakat hátha segít.
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
ReezerAble #42717 üzenetére
IE is csinálta...de csináltam egy felfrissítést és úgy néz ki jó lett
-
ReezerAble
csendes tag
válasz
Blue Thunder #42715 üzenetére
Nálam a chrome és nagy eséllyel minden más böngésző is ezt csinálja.
Nem hiszem hogy a frissítés lenne a probléma + nekem már több mint 1 hete tart. -
Matthewus
őstag
válasz
Blue Thunder #42715 üzenetére
Ha a Mozilla-nál lenne a probléma, akkor nem csak nálad lenne gond a frissítéssel. Ha valami probléma van akkor első körbe kiegészítők letiltása, stb, végső esetben about:support - Firefox frissítése... funkció vagy tiszta telepítés.
-
Matthewus
őstag
válasz
Blue Thunder #42713 üzenetére
A gond nálad van, nálam rendesen frissített.
-
Blue Thunder
senior tag
válasz
spammer #42711 üzenetére
Nem ott lesz a gond hanem firefoxéknál
Nálam is elkezdett ma össze vissza betölteni, tegnap még semmi nem volt...elkezdtem utánajárni a dolognak és van új frissítés csak épp nem engedi letölteni (pedig alapból ha megjelenik új verzió azt jelzi lent jobb oldalt), 38.0.5 verzió van csak szerintem valami gáz van vele és azért szarakszik a mostani stabil is... -
spammer
veterán
válasz
ReezerAble #42710 üzenetére
A monitornak nem lehet hozzá köze, szóval router vagy AVG lesz a probléma szerintem. Próbáld ki másik gépről is, ha tudod. Ha másik gépen működik, akkor a routert ki lehet zárni. Esetleg kapcsold ki teljesen az AVG-t, indítsd is újra a gépet és próba úgy.
-
spammer
veterán
válasz
ReezerAble #42708 üzenetére
Antivírus, esetleg tűzfal? Router van? Volt újraindítva (esetleg áramtalanítva mondjuk 1 percre)?
-
ReezerAble
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy valamiért nem tölt be egy oldalt sem rendesen a böngésző.
A mozilla, és a chrome is ugyan úgy problémás.
A lényeg: Az oldal bejön, de sok részt nem képes betölteni pl youtubenál a további videókat lenyitni, a hozzászólások sem töltenek be de a videó normálisan nézhető, és még sorolhatnám az oldalakat.Eddig 2 oldalt találtam aminél nem jelent meg ez a probléma: Facebook, Twitch.
Kép:
A többre rányomva sem csinál semmit, a képek sem töltenek be.Ui: Nem tudtam hova írjak, ezért ez tűnt a legjobbnak.
Konfig:
Intel I5 4590
8Gb RAM
HD5450 (ideiglenes)
A többi szerintem lényegtelen ebben az ügyben. -
netpeti98
addikt
Megjött a 38.0.5. Végre van olvasó nézet!
-
mekker
őstag
Youtube értesítés működik másnál? Nálam valamiért csak Chrome alatt.
-
fcrhs30
csendes tag
válasz
EmptyParadox #42704 üzenetére
ez az, köszi!!!
nem gondoltam volna, hogy ennyire egyszerű oka van... -
fcrhs30
csendes tag
válasz
EmptyParadox #42702 üzenetére
ha azt kikapcsolom, akkor egy fokkal jobb (van gördítősáv). viszont nem véletlenül van neki úgy beállítva, hogy ne jegyezze meg az előzményeket
szóval azt úgy kéne hagyni.
valami más gebasz van itt, mert az én gépemen is úgy van beállítva a ff, hogy ne jegyezze meg az előzményeket, és semmi probléma nincs vele. (verzió mindkét gépen 38.0.1, és mindkettőn win7 van). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest