- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hestiana
tag
Sziasztok!
Ebben esetleg valaki tudna segíteni? Az Eszközök -> Beállítások -> Alkalmazások menüpontban próbáltam.
-
ph2012
senior tag
Rendszeresen lefagy a firefoxom és ilyen hibaüzenetet kapok: [link].
Mi lehet ez? Ki lehet javítani?Köszi a választ!
-
Nxn908xxx
őstag
Heló!
Lehet nagyon béna vagyok, a beágyazott videók és GIF-ek nem jelennek meg sehogy, pedig a flash playert telepítettem. Csak a link van a helyén. Erre mi a megoldás?
Előre is köszönöm! -
Vakegérke
félisten
válasz
EmptyParadox #42492 üzenetére
Aztamindenségét, köszönöm szépen. Egész más így zenét hallgatni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Végre! Köszönöm szépen!
(#42493) Matthewus
Azt vágesz, olvastam is, de fényévekkel jobb így zenét hallgatni. Egyéb megoldást tudsz javasolni? Vevő vagyok mindenre.
-
Matthewus
őstag
válasz
Nem HTML5 probléma, a Flash Player upmixeli a sztereót 5.1-re.
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Egy ideje Firefoxot használtam arra, hogy a zenét halgassak,mert itt volt térhangzás. Nos most valamiért már itt sincs. Valakinek van erre valami ötlete.
Egyszerűen bosszantó mert eddig ment, most már nem. Firefoxot is újrahúztam egyszer, de semmi. -
válasz
ubyegon2 #42489 üzenetére
Egy kis compiz bemutató lemaradt az előbb. compiz arch linux
Fedora se rossz -
Azt a verziót, ami a képen van Debian 8 Jessie- ben ez az alap, de Linux Mint Cinnamonon is ugyanezt ,de ott ténylegesen is Firefox néven fut. Semmi bug nem volt még ezekkel, míg a nem ESR verziókkal azért van szívás rendesen. Igaz, hogy Ubuntu Gnome- on a rendes verzió van fenn, azzal sincs gond, a betűket manuálisan kell ugyan átállítani az about:config- ban, de ennyi. Más kérdés, hogy mennyit optimalizálnak ezeken a Linux disztró fejlesztői!?
Próbálj ki egy live Linuxot pendrive- ról kíváncsiságképpen. ha még nem használtál, eldobod az agyad tőle! Linux Mint bemutatásaItt egy könnyed live bemutatója, Voyager 14.04 LTS
-
Az nem tudjátok mitől lehet, hogy gyakran az egér középső gombja csak második megnyomásra működik?
Azaz
> rányomok egy linkre
> semmi
> várok
> semmi
> rányomok megint
> bejön az oldal, új fülön, ahogy kell. -
Steelmanus
addikt
válasz
EmptyParadox #42484 üzenetére
Köszönöm a segítséged, azért jó kis kiegészitő az amit ajánlottál.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42478 üzenetére
Kaptam választ! Egyelőre nem tervezi implementálni sajnos.
-
Visormail
addikt
Hali, csak nálam csinálja a YouTube High Definition, hogy sokszor elsőre nem állítja be amiket kell? Ha utána ráfrissítek az oldalra akkor már úgy tölti be, hogy érvényesülnek a beállítások.
-
Nyilvánvaló, hogy az ESR- t.
Akkor tértem át rá, amikor egy frissítés után nem tudtam beállítani a fontokat és kipróbáltam az ESR- t, azon működött. Stabilabb és csak a biztonsági frissítéseket kapja meg. Nem lehet különben észrevenni a különbséget használat során, ha a bugokat nem számítjuk ide! Egyszer kipróbáltam az összehasonlítást két külön oprendszeren, pedig ezek kicsit formálnak is rajta, úgy rakják fel a csomagok közé! Az új Debian 8 is ESR- t használ, mivel biztonságosabb szerintük is. igaz, náluk nem Firefoxnak hívják! -
adsl
aktív tag
Szerintetek a normál FF-et érdemesebb használni vagy az ESR-t?
-
Steelmanus
addikt
válasz
EmptyParadox #42475 üzenetére
Igen arra a beallitasra gondolok, de - szamomra - eleg lenne csak a Quality is. Jo latni a felbontast mert ha nagyon alacsony akkor meg sem nezem, keresek magasabb felbontasut a YT-on.
Elnezest hogy kicsit keson reagaltam. -
Hestiana
tag
Sziasztok!
Mi lehet a megoldás arra, ha valamiért a 'Mostantól minden hasonló fájllal tegyen ugyanígy.' opció szürke/inaktív marad például .mkv fájlok letöltésekor a legújabb Firefox-al, friss, ropogós profillal. Eddig gond nélkül működött, nem tudom mi lehet a gond.
A segítséget előre is nagyon köszönöm, mert igen zavaró a jelenség.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42472 üzenetére
Erre a beállításra célzol?
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Van-e olyan kiegészítő / megoldás, hogy az összes YouTube videó (beleértve a beágyazott videókat is) HTML5 helyett a flasht használja? Én még nem találtam ilyet.
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Nekem a normál Firefox van fen 38.0.1/Ez mellé feltudom tenni az ESR legfrissebbet?Vagy akkor törli a mostani FF-ot?
-
Steelmanus
addikt
válasz
EmptyParadox #42471 üzenetére
Koszi a linket, de nekem nem megy az angol, ha venned a faradsagot megtenned helyettem, megkoszonnem.
A linken lattam hogy mar Te is tettel fel kerdest, forditot hasznalok. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
Steelmanus #42470 üzenetére
Itt a Reddit thread hozzá a fejlesztőtől. Szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy bele akarja-e rakni a funkciót, válaszolni fog.
-
Steelmanus
addikt
válasz
EmptyParadox #42469 üzenetére
Valoban igeretesnek tunik, nekem nagyon hianyzik a felbontas kijelzes az elonezeti kepeken.
De meg nagyon az elejen jar a fejleszto, figyelemmel lesz kiserve.
Köszönet a linkert. -
EmptyParadox
senior tag
YouTube Plus.
Youtube Center alternatíva, ha valakit érdekelne esetleg. Egészen ígéretesnek tűnik. -
Krystal_s
addikt
Még mindig olyan "jól" frissít, hogy fent hagyja a régi verziókat és csak halmozza őket?
A jelszókezelőjét javították már (azon kívül, hogy normálisan nem lehet kimenteni és visszaállítani), hogy egyes ismert oldalakon is rákérdezzen és megjegyezze?
Amikor én próbáltam kb 1 éve azt használni, akkor ezek az alap dolgok folyamatosan problémát okoztak és több hónap után sem változott. Rákérdeztem akkor a Chrome fórumbon is és nem egyedi eset volt. -
Vesa
veterán
Ha valaki hasonló hibát tapasztalt mint én, akkor jelzem, hogy megvan a hiba. Az új frissítéssel elszarták a privát browsing módot...Ha a privacy-ban az van beéllítva, hogy mindíg privát módban fusson a firefox -és ezzel párhuzamosan az van megadva, hogy ne új tabot, hanem új ablakban nyissa meg a címet-, akkor a linkekre kattintva hibásan nyitja meg az új lapokat.
Remélem javítják, mert rendkívül idegesítő, ráadásul a fél napom ráment mire erre rájöttem...
-
DS39
nagyúr
válasz
Vakegérke #42452 üzenetére
én még a 31-est használom, amíg kap frissítést. (bár már nem sokáig, talán az utolsó volt ez a 31.7-es)
őszintén szólva ha támogatnák még, én a 24-es ESR-t használnám, az teljesen jó verzió volt, gyorsabb is volt, nem timeshiftelt a letöltésnél az OK gomb, és nem kellett CTR-t sem telepíteni, hogy normális kinézete legyen. -
brugo
aktív tag
válasz
Đobostorta #42462 üzenetére
El tudom képzelni milyen értékes adataid vannak .
-
Đobostorta
tag
válasz
EmptyParadox #42461 üzenetére
Sokan szeretik megosztani az adataikat a Google-lal.
-
brugo
aktív tag
válasz
SunMount3r #42454 üzenetére
Nekem is úgy tűnik azonkivül el-el tünik az egérmutató a képen belül . flowplayer -be meg nem tünik el az egérmutató ha kinagyitom a képet . de ez már nagyon rég igy van csak mind reménykedem de az újabb verziokba sincs semmi változás csodálkozom, hogy egyáltalán van aki firefoxozik amikor van olyan böngésző mint a chrome .
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Csak nekem tűnik úgy, hogy a Chrome alatt sokkal szebb a YouTube videók képminősége mint Firefox alatt?
És mintha kicsit többet akadna is...
-
Rasiel
senior tag
válasz
Wasp91 #42451 üzenetére
Chrome-ról jöttem át Firefox-ra, elsősorban azért, mert ezen normálisan működik a hardveres gyorsítás youtube alatt, illetve teljesen color managelt, nem utolsó sorban pedig jobban testreszabható. Chrome vs. Firefox flash között nem éreztem különbséget, hogy őszinte legyek, mindkettőt valamilyen szinten darabosnak éreztem. Ez leginkább pl. focimeccs összefoglalóknál látszik, ahol gyorsabb a mozgás a videóban. Viszont itt, ami idegesítő, hogy néha crash-el a flash, de csak youtube alatt, más weboldalon szerencsére nem tapasztaltam semmi problémát. Egyébként a crash-t csak úgy tudom előhozni, ha videólejátszás esetén kilépek full screen-ből, leállítom a videót és pár másodperc múlva rákattintok a bal felső sarokban lévő youtube jelre, ami a főoldalra visz. Ilyenkor mindig hibázik a flash, máskor szerencsére nem jön elő. Ha nem állítom meg a videót és úgy kattintok rá a jelre, akkor minden megy tovább normálisan, semmi crash. De ez már "ősidők óta" így van, kb. 1 évvel ezelőtt is próbálkoztam már a Firefox-al, akkor is jelen volt sajna a flash crash, úgyhogy nem hinném, hogy valaha is javítva lesz a dolog.
Pedig nem alapértelmezett Firefox-ot használok, sokmindent átállítottam benne, pl. about:config-ban, illetve a flash player-be is beleturkáltam kicsit.
A html5-öt meg elsősorban azért nem használom, mert abban az esetben, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás érezhetően fakóbbak lesznek a színek a videókban. Ezt leszámítva más képminőségbeli eltérést nem tapasztaltam html5 és flash között, tehát egyik sem részletesebb a másiknál.
-
Vakegérke
félisten
Letölthető a Firefox 38.0.1esr.
-
Vesa
veterán
Na jó, srácok, hogy lehet downgradelni? Mert kivágom a p*csába ezt az egészet, annyira idegesítő ez a jelenség a linkekből megnyíló ablakokkal. Közel járok hozzá, hogy 15év utén törlöm a gépemről a Firefoxot...
-
Rasiel
senior tag
válasz
bozont #42444 üzenetére
Nem véletlenül használok már régóta flash-t a youtube-hoz. Így sem hibátlan persze, vannak negatívumok, de ezekkel sokkal jobban együtt tudok élni, mint a html5 gyengeségeivel, ami már az elejétől kezdve tudva levő volt, hogy sajnos nem lesz megváltás.
(#42439) Wasp91: Linkelnél egy ilyen videót? Egyébként szaggatást nem tapasztaltam youtube videóknál. Tény, hogy flash-el valamivel darabosabb a lejátszás (nem érzem olyan folyamatosnak), mint html5-el, de ez mindig is így volt sajnos.
-
Vesa
veterán
Az utolsó frissítés óta szét vet az ideg a Firefox miatt.
A jelenség az, hogy ha pl. itt a PH-n egy hsz.-ben linkre kattintok, akkor a megnyíló új ablakabn:
1. Nincs fejléc
2. Nincsenek ikonok
3. Nincs toolbar, csak a webcím mező
4. Nem lehet görgetni az egérrel, csak a billentyűzettelMi okozza ezt? Beállításokban nem láttam új opciót ezzel kapcsolatban
-
Jenne
őstag
Szia!
Nézd meg, hogy az Eszközök/ Beállítások/Speciális alatt a 'Hardveres gyorsítás használata' előtt ott van-e a pipa? Ha igen akkor vedd ki előle és OKÉzd le. Próbáld meg így. Lehet, hogy ez kavar be.
Nálam sincs engedélyezve mert amíg engedélyezve volt, addig a legváratlanabb helyzetekben egyszer csak kék ablak, benne a windows hibát észlelt majd újraindul volt napirenden és naponta többször is. Mióta nincs engedélyezve a Hardveres gyorsítás azóta nem indul újra a win. Ennek már több hónapja.
Win8.1/64bit. -
Pajoz
őstag
Üdv!
Miért van az, hogy ha a firefox-ban meg van nyitva egy oldal és alvó módba rakom a gépet, akkor azonnal újraindul? Ha viszont csak a kezdő oldal van nyitva, akkor elmegy aludni a gép.
Random módon csinálja. -
SkyS1gn
félisten
Miért felejti el a témát amit beállítok? Visszaugrik az alapra ha restartolom a böngészőt.
-
Rimuru
veterán
válasz
hackeeeee #42432 üzenetére
Nem hiszem, mivel lehet hogy mással még szeretnéd szinkronizálni. Ha törli szeretnéd és kellenek a jelszavak akkor mentsd le őket, utána sync mellett töröld ki őket majd sync kikapcsolása és állítsd vissza.
Iscariah: Másik gépen működik a sync? Gondolom olyan triviális hibába nem esel hogy esetleg nincs bepipálva.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha sync-be mentettem a jelszavaim, és most kivettem a szinkronizálást, akkor törlődnek, vagy csak nem szinkronizálja?
-
Apollyon
Korrektor
Van egy problémám a sync-kel androidon. A desktop kliens tök jól szinkronizál, viszont a tab-ok nem töltődnek át telefonra (könyvjelzők stb. igen). Van erre megoldás?
-
Matthewus
őstag
-
DS39
nagyúr
válasz
csferke #42422 üzenetére
én a Google (alap-kereső szolgáltatáson kívüli) szolgáltatásokért sosem voltam oda, főleg az Android utáltatta meg velem őket, de PC-n ezekkel régebben sosem volt bajon: Mail, Maps, Youtube, Fordító. a két M-betűset már elb.szták. (számomra)
amúgy a többi térkép szolgáltatás sem jobb, a Bing Maps, Here Maps páros sem mondható gyorsabbnak, a műholdkép nézet csúnyább, és egyikben sincs (nálunk használható) Street View.
egyébként tesztelgettem azt amit írtál, nálam 31.7.0 ESR Firefoxban nem tapasztalom ezt a hibát.
-
Apaxp
senior tag
Ha lassú lenne akkor még nem is lenne gondom de a 40a2 alatt a sok reklámablakot engedi megnyílni, igaz üres ablak mindegyik. A 39a2 alatt ilyen nem volt.
Itt olvasom hogy ha jól értem a stabil és béta verzióba nem is fog engedni aláíratlan kiegészítőt telepíteni.
Lesz itt rostálás rendesen akkor. Azok akik használnak pl, egy régóta nem frissített tökéletesen működő, kiegészítőt kezdhetnek csodálkozni hogy már nem működik. Természetesen a készítő által nem frissítettre gondolok. -
csferke
senior tag
...az új Gmaps egy rakás... Kiegészítés, NAGY rakás...
Felraktam a Chrome-ot. Nem lettem boldogabb
A Chrome-ban nem a ~8. hanem a ~10. lépés után ugyanúgy fekete/fehér "sakktábla" az egész
A Google is kezd megalomániás, erőszakos, önkényű "hadúr" lenni a Microsoft-ot utánozva
-
Rimuru
veterán
válasz
Matthewus #42419 üzenetére
Jó s sötét téma.
Amúgy ahogy csako írja, stabilitásban kb ott van ahol a stabil verzió. Telefonon már nagyon régóta aurora az elsődleges browser, nincs is más fent. Most már az e10s is alapból engedélyezve van, na én ezt még kikapcsoltam a legfontosabb kiegészítőm miatt, de egyébként várom.
-
Még nem tűnt fel az adblock lassúsága, de ha megint otthon leszek figyelni fogom. Nem biztos, hogy közvetlenül az aláírásnak van köze a hibákhoz, szimplán csak változott valami még a firefoxban és ez nem tetszik a kiegészítőknek... Ha van újabb verziója ezeknek, esetleg béta, akkor érdemes frissíteni.
(#42419) Matthewus: én pl. azért használom, mert szinte olyan stabil, mint a "stabil", nagyon ritkán van vele gond és 12 hét előnyben vagyok
-
Apaxp
senior tag
Hát nem teljesen ugyanúgy. Az adblock+ is késéssel állítja meg a reklámokat, a képen a jobb felső sarokban a piros T egy fordító plugin és abban bizonyos beállítási lehetőség nem használható. Remélem hamar lépnek a kieg készítők. Vagy ha valaki tudja hogy az about:configban hol lehet kikapcsolni ezt a ficsört azt megköszönném.
-
FrezeR
senior tag
válasz
Steelmanus #42410 üzenetére
Nekem is így van alapból, próbáltam állítani rajta, de nem változott a helyzet. Viszont minden böngészőnél ez van, úgy hogy máshol lehet a gond. Köszi a tippet amúgy.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
A 38.0.1-es verzió van a gépemen.
Újra tettem a Windows 7-et. Feltelepítettem a Firefoxot, gondoltam belépek a Sync-be és minden beállításomat visszanyerem. Igaz jelszót elfelejtettem, de emailcímemmel visszajött. Na szóval beléptem és semmi beállításom nincs meg, azt írta frissül a sync, de semmi. Az új beállítások menübe sincs semmi az adatok visszahozására.Ilyenkor mi van, bukta mindennek? Még úgy ahogy Chrome-ban megvan pár dolog, onnan visszamenthetem firefoxra is? Vagy mit csináljak, lehet hülye vagyok hozzá, de talán annyira nem, de nem értem mi történt, vagy mi nem...
-
BullZeye
veterán
Régen volt valami program ami automatikusan váltott az angol és a magyar spellchecker között. De valahogy nem találom most. Van manapság ilyen kiegészítő ami megbízhatóan működik?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Van egy olyan problémám a letöltésekkel amit még nem sikerült megfejteni mitől lehet. A lényeg az, hogy ha valamelyik oldalról szeretnék letölteni egy fájlt, akkor miután rányomtam a letöltésre nem ugrik fel a kis ablak a mentés funkcióval.
Helyette az oldal szépen tölt a háttérben, és csak akkor ugrik fel a mentés lehetősége ha a háttérben letöltötte azt a fájlt. Nem telepítettem fel semmit ez egyik napról a másikra jött elő. A legfrissebb verzió van fent. Ami feltűnt, hogy ha pl egy mp3-at töltök akkor nem csinálja ezt, viszont tömörített fájlokkal igen. Van valakinek ötlete rá mi állíthatta el? -
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42405 üzenetére
Remek, mondjuk más szoftveres módosítás nem történt a gépemen, mint a fox frissítése szal másra nem tudok gyanakodni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Bjørgersson #42402 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest