- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
szugabor
csendes tag
Megint nem sikerült valami... Az Erste Netbank betöltése unknown error-ral leáll... Természetesen a Chrome család vígan megjeleníti az oldalt.
Vagy csak nálam..? -
szugabor
csendes tag
Minden verzió frissülésnél letesztelem az aktuális FF verziót a player.hu-n a "napi csaj" szekciót. Eddig mindig az volt, hogy a csaj neve mellett nincs kép, csak üres terület. Nincs ez másként az 57-nél sem, ez még mindig nem megy.
Minden más böngésző viszi az én személyes tesztfelületemet, csak a FF nem. (letiltott kiegészítőkkel sem)
Már kezdek kételkedni, hogy nálam van gond
Megnézné valaki, hogy ott mi a helyzet? Köszi![ Szerkesztve ]
-
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a 42.0 x64-es verzióját (végre), de minden https oldalra "ez a kapcsolat nem megbízható" figyelmeztetést kapok.
Még továbblépni sem tudok.
Tudja valaki a megoldást? -
szugabor
csendes tag
Ha SoundCloud-on egy hosszabb trackbe vagy DJ mixbe beletekerek, akkor erős szaggatásba kezd a FF, egyszerűen nem tudja onnan folytatni a zenét probléma mentesen.
Chromenál nincs ilyen gond, katt a mix közepébe 1-2 mp load, majd onnan folytatja szépen.
Valakinek van hasonló tapasztalata? -
szugabor
csendes tag
Aki az oldalbetöltés sebességénél nem csak az érzetre szeretne hagyatkozni, az mérhet itt egyet a beállítás előtt-után, más böngészővel stb. :
[link] -
szugabor
csendes tag
Most tulajdonképpen mi a helyzet a (hivatalos) 64 bites Firefox verzióval?
Létezik egyáltalán?
Nekem rosszak az emlékeim hogy ezzel, a 38-as verzióval kellett volna megjelennie? -
szugabor
csendes tag
válasz
Steelmanus #39146 üzenetére
Ez lesz az!
Köszönöm, köszönöm! -
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Hetente törlöm a böngészőim előzményeit, gyorsítótárát és egyéb adatait.
Ezzel nincs is gond más böngészőknél, csak a Firefoxnál akadok bele mindig abba, hogy újra felteszi a Silverlight-ra vonatkozó kérdését, és így nekem kb. minden oldalon el kell játszanom, az "Engedélyezés és megjegyzés" kattintós játékot újra és újra (hetente).
Nincs erre valami tartós beállítás vagy megoldás? -
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
Nem találom a választ a következőre:
Megoldható-e a Firefoxban az, hogy úgy működjön a kereső/cím-sáv mint a Chrome-ban, vagyis hogy, ahogy elkezdem írni az általam keresett szót, már dobálja a lehetséges találatokat, egy ponttal kiegészítve meg a konkrét oldalt ajánlja fel (..és Entert ütve rá odaugrik), és nem a Google találati oldalára visz.
Valamit be kell-e ehhez kapcsolni a config-ban, vagy kell-e hozzá valami kiegészítő?
Köszönöm a válaszokat! -
szugabor
csendes tag
válasz
WonderCSabo #28060 üzenetére
Köszi, de ez sem segít.
még a kiegészítő kezelőben a "kiegészítők letöltése"-t sem jeleníti meg, ott is "Ez a kapcsolat nem megbízható".....
Ha átjelentkezek a gépen a másik userre, akkor is ugyanez a gond.
Kár érte, pedig használnám a FF-t, de így marad a másik hibátlanul működő böngésző. -
szugabor
csendes tag
Sziasztok!
A 14-es verzió óta a gépemen nem működik megfelelően a FF.
Ha HTTPS kapcsolattal rendelkező oldalt nyitok meg, akkor "Ez a kapcsolat nem megbízható" figyelmeztetést kapok.
Alternatív megoldásként "megértettem a kockázatot" és továbblépek, így viszont általában hibásan nyitja meg az oldalakat (Gmail: nincs Google logó, és ikonok; Outlook.com: meg sem nyílik, csak fehér üres oldal).
Tud valaki valamilyen hasznos infót a megoldásra?
Ja és hát igen, most raktam fel a 15-ös verziót, de semmi változás... -
szugabor
csendes tag
válasz
WonderCSabo #25946 üzenetére
Próbáltam, továbbra sem jó
Technikai részlet viszont most nézem:
"A(z) www.google.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.A tanúsítvány nem megbízható, mert nincs megadva a kibocsátó lánca.
(Hibakód: sec_error_unknown_issuer)"
Telepítéskor a Chrome-ból importáltam a könyjelzőket, ez lehet a gond?
-
szugabor
csendes tag
Az miért van, hogy a Gmail-t nem nyitja meg, hanem "Ez a kapcsolat nem megbízható" figyelmeztetést dob?!
Ha Google-ön keresztül kattintok a Gmail-re akkor is.
Töröltem az előzményeket, sütiket, akkor is.
Nem frissítettem, hanem telepítéssel raktam fel a 13-ast. -
szugabor
csendes tag
Felraktam a 13-ast, csak úgy próbaképpen, mert türelmetlen és mazochista vagyok.
Az első oldal a Gmail lett; "ez a kapcsolat nem megbízható" mondja ő, mikor 5 perccel korábban a 12-es verzió még megbízott benne.
Mik vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- Politikai mémek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!