Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
-
gardener
senior tag
Szeretném a firefoxot alaphelyzetbe állítani (v37.02) viszont a súgó/hibakeresési információ menü jobb felső sarkában csak frissítés gomb elérhető nálam. Ha frissítek. utána sem vált át alaphelyzetbe állítás gombra.
Mi lehet a problem? Elérhető máshonnan is a reset?
-
xenom0rph
őstag
Ahhoz ,hogy ezt lejátsszam mi kell?
-
Sziasztok!
Hogy tudom levédeni a mentett jelszóimat, egy jelszóval, hogy azt ne olvashassa senki, csak a jelszó megadás után?
Köszi
Csako: Köszi

-
cettlee
őstag
erre tud valaki valamit esetleg ?
-
mis69
tag
Ha más böngészőben(chrome) működik normálisan a html alatt a youtube(lejátssza,nem laggol,nem szaggat,60fps-t lejátsza,ki lehet tenni teljes képernyőre) akkor a firefox újraindítást javaslom letiltott kiegészítőkkel és ha úgy működik akkor valamelyik kiegészítő kavar bele. De meglehet próbálni visszaállítani hátha magától megjavul. Ha a letiltott kiegészítőkkel se működik akkor teljesen legyalulni a firefoxot(profil mappát is kézzel)és újrarakni.
-
Matthewus
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nézd meg letiltott kiegészítőkkel.
-
Kicsirics77
veterán
ff 37.0.2 egyik napról a másikra nem lehet kitenni teljes képernyőre a youtube videókat.
Semmi nem történt ami indokolná.
Ötlet vagy javaslat? -
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sikerült megcsinálnom.
Szerintem a html5 kavarhat be, mivel felraktam a youtube flash video player plug-int, majd a hd plus-t és megjavult.
-
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Egyedül az addblockplus-t használom és a youtube hd plus-t, Ez utóbbit letiltottam és nem volt változás. Előtte meg használtam és nem volt gondom vele. Tanácstalan vagyok :S
-
Steelmanus
addikt
válasz
Warpig
üzenetére
Szerintem valamelyik kiegeszito zavar be, nalam is volt ilyen problema de meg a 38.0b9 alatt is.
Ujra telepitettem a stabil 37.0.2-ot es mielott a kiegeszitoket telepitettem volna kiprobaltam es jo volt, vagyis teljes kepernyos modban nem voltak lathatoak a megnyitott lapok es a cimsor sem.
En a Status-4-Evar 2015.02.06.23-ra gyanakszom, nem tudom hogy hasznalod-e, de lehet masik kieg is a problema forrasa. Tiltsd le oket, Tégy egy probat, majd egyenkent engedelyezd oket, lehet megtalalod a hiba okat. -
Warpig
aktív tag
Erre vki?
Sziasztok!Youtube videót kirakok teljes képernyőre, viszont nem tünik el a firefox fejléce. Megmaradnak a megnyitott lapok és a menü is. Miért lehet ez?
W.
-
ledgeri
nagyúr
Én is megjöttem a saját youtube-os problémámmal: nem bírom a 60 fps-t, ezért nézelődve a configban ezt false-ra állítva : media.mediasource.mp4.enabled 720-p-m van és 30 fps.
Kérdésem az lenne, hogy van olyan kieg, ami csak ezt tudja, tudná kapcsolgatni? (hogy ne kelljen irosgatni minden 60 fps-s videó lőtt és után...)
-
ReJim
őstag
Sziasztok, én is ezzel a yt html5 hibával szenvedek.
Keresgéltem a neten, itt a fórumon, hogyan tudom az ff-et rávenni, hogy használja, működjön.
Álogattam is, és elértem, hogy mindenhol pipa legyen.
Továbbra is a csodakörök pörögnek csak a yt-n.
Minden állítgatás után újraindítottam a böngészőt.
Délelött egy notit telepítettem, a programokat ninite-el tettem fel, köztük a firefox-ot is. Azon gond nélkül működött a videólejátszás. (ugyan azt a verziót tette fel.)
Tanácstalan vagyok, van valami ötlet, hogyan lehet életre kelteni a html5 lejátszást 37.0.2 alatt?
-
mis69
tag
Valami beállítási probléma lehet nálatok mert az én 1. generációs integrált videókártyás i5-ös gépem még a 2.5K-s(2560x1440) igaz 25fps-es videót is lejátssza teljes képernyőn is. A 720p és az 1080p 60fps-es videó is folyamatosan megy igaz az FHD-nál már 90% a cpu használat.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
4K 60 fps videót viszont nem sikerül lejátszanom még Firefoxban, nem tudom kiválasztani azt a minőséget, Chrome-ban bezzeg igen

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tudomásom szerint igen.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Naná, és nekem már ez sem szaggat

39-es FF.(csak költözzek megint digi netes házba és várni sem kell a betöltésre..
) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak megoldják.
Amúgy, ugyan ez volt a probléma akkor is, amikor csak engedélyezhető volt a HTLM5-ös youtube.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Annó visszaszoktam FF-re, mert tempósabb, jobb volt. Ez a dolog számomra eléggé zavaró tényező. Minden más böngészőben jó, ebben nem, és még letiltani sem tudom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam az lett a megoldás, hogy visszaálltam Chrome-ra. Eléggé idegesítő volt, hogy egy 720p-s videót nem tudtam megnézni.
-
Matthewus
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Videokártya driver frissítés, ha a hardveres gyorsítás ki van kapcsolva a Firefox-ban, akkor kapcsold vissza.
-
Wasp91
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem csak az 1080p60 videók szaggatnak. Amúgy meg jobb a html5.
-
Bjørgersson
félisten
Úgy látom megérkezett FF-ra is a 60fps-es YouTube, viszont nekem érezhetően laggol az összes videó, nektek is ilyen?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Youtube videót kirakok teljes képernyőre, viszont nem tünik el a firefox fejléce. Megmaradnak a megnyitott lapok és a menü is. Miért lehet ez?
W.
-
Druidan
csendes tag
Sziasztok olyan problémám lenne és ebben szeretném kérni a segítségeteket hogy a youtube videokat nem jatsza le a fiefoxom ujrainditottm, plugin-t frissitettem és csak nem.... más böngésző szó nélkül lejátssza,
a kepernyöt betölti ám csak forog forog az ikon mintha töltene de semmi...... tudtok megoldást?
Segítséget előre is köszönöm. -
Froclee
őstag
sziasztok. az hogy a halálba lehet, hogy a facebook nagyon lassú nekem, de csak kizárólag a facebook. most épp m.facebook-ot kell használjak gépről....
explorerből konkrétan be sem tölt, viszont a többi routeren lógó gépen pedig gyors. gyorsítótár törlése volt, de semmi.most cmd-ből megpingeltem, de simán 23ms adatok vannak, kiesés néékül.
-
mis69
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én explorerben próbáltam amikor ugrált a kép hogy nem hardveres-e a hiba. Hogy régi a gép és nem tudná lejátszani az új html-t de ott jó volt azért keresgéltem és találtam ezt az újraindítást letiltott kiegészítőkkel hogy kiszűrjem hogy esetleg valami kiegészítő miatt van-e. Aztán hogy a kiegészítők visszaállítása után is jó maradt annak csak örültem. Amúgy próbálgathatod egyenként tiltani a kiegészítőket és úgy megnézni az eredményt. De szerintem nálam inkább az újraindítás rakta úgymond helyre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
mis69
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
Nekem is az volt a problémám hogy ugrált néha a kép html-nél és ez úgy oldódott meg hogy újraindítottam letiltott kiegészítőkkel. Akkor megszűnt az ugrálás és miután visszaállítottam a kiegészítőket utána is jó maradt. Pluszban most beállítottam a privát böngészést de őszintén szólva azt nem tudom hogy ez befolyásolt-e valamit mert ugye ezt egymás után csináltam rövid időn belül úgyhogy nem tudom kiszűrni. De a privát böngészés nekem amúgy is pozitív dolog mert fele annyi memóriát használ a böngésző és órák múlva sem lesz lassú. -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Mióta a HTML5 lett a default lejátszó, azóta szaggatnak a videók youtube-on. Minden más böngészőben jó, nincs probléma.
Le lehet tiltani valahogy? Vagy mit lehet ezzel tenni?
Épp látom, hogy van rá kieg, plusz találtam egy olyan opciót, hogy disable media.webm, de az nem jött össze.

Csak kieggel lehetne megoldani? Nemár..

-
EmptyParadox
senior tag
Nem váltott át a Youtube HTML5-re Flash-ről? Olvastam valami hasonlót, hogy 5.1 nincs html5-ös lejátszóban. Ezzel a kieggel vissza lehet állítani a flasht. Próbáld ki, hátha az megoldja.
Éppen én is ezzel szenvedek, és az istenért nem tudom kiegészítő nélkül visszaállítani. (A youtube-os html5 választó oldalról eltűnt az opció, hogy nem szeretném használni...) Kiegészítővel meg nem akarnak a userscriptek működni. A html5 nálam rosszabbul fut, mint a flash. Remek, hogy eltűnne a flash végre, és helyette egy még nagyobb erőforrás igényű hulladékot kapunk, csodás irányba fejlődik a web már évek óta...
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Ugyan az lenne a gondom mint Sspot-nak, tegnap még szólt rendesen 5.1-ben a YT de ma már nem. Tudna rá valaki megoldást?

-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Valaki használja a Synology Download kiegészítőt? Olyan gondom lenne vele, hogy pl a 1st torrentről simán tölti amit kell, de az ncore oldaláról csak torrent.php-t tölt.

-
törölt tag
Sziasztok!
Legutóbbi Firefox egyik napról a másikra nem játszik le semmit 5.1-ben, csak sztereóban. Mi lehet a gond?
-
geris197
tag
Sziasztok!
Tegnap óta a You Tube-on ha Theater Mode van beállítva,mert nekem ez szokott,akkor az egész el van csúszva ,vagyis van alul is egy állítható csúszka amivel tudom az egészet jobbra-ballra mozgatni.Ez eddig nem így volt,igazodott az ekrán mérethez.A nagyítás-kicsinyítés dolog nem jó,az magát az oldalt nagyítja-kicsinyíti,de magát a lejátszót nem hozza helyre.FF egy régebbi 34.0.5,nem is akarom frissíteni bizonyos okokból,meg emígy sem lett semmi frissítve mostanában ahhoz,hogy az egész YT így elmásszon.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudnám visszaállítani?? Mert néztem YT beállításait,de nem találok megfelelő megoldást ott. -
Morris
veterán
Üdv!
Lenne egy PDF-es kérdésem.
Ha egy weboldalon lévő PDF-et szeretnék megnyitni és rákattintok, akkor a FF felkínálja egyből, hogy hova mentse a doksit.
Korábban úgy nyíltak meg ezek a doksik, hogy nem kellett lementeni őket. (talán új ablakban vagy egyből megnyitotta a Adobe reader? - nem emlékszem már, de tuti, hogy nem így volt, ahogy most csinálja.)Mit állítottam el és hogy kell visszacsinálni?

-
Matthewus
őstag
válasz
Visormail
üzenetére
Vagy próbáld ki ezt: Linkificator
-
laszlohu
addikt
Tudja valaki, hogy Linuxra is kijött az új béta flash player, a 18 - as,
vagy csak Windowsra, meg Mac - re, mert az Adobe honlapján csak a Windows - os ,
meg a Mac - es PPAPI - t lehet letölteni? -
scope2007
addikt
válasz
anonymus89
üzenetére
Azt is kimeneti egy az egyben a konyvjelzokkel együtt, csak azt kézzel kell visszatenni utána a megfelelő helyére
-
HoTaZo
addikt
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Sziasztok!
A FEBE nem menti a könyvjelzőket?

Néhány hónapja futtatom, csinál is valamit a beállított időben, de most úgy látom, hogy nincsenek általa mentett könyvjelzők. Teljesen abban a hitben voltam, hogy automatikusan mentődnek. Újrarántottam egy mentett rendszert, ugrott is a FEBE, hogy mióta nem lett elmentve (a nem is tudom mi
), hagytam hadd fusson, de most látom, hogy ami kell az nincs. 
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Help Me!
A könyvjelző részen csak az első 5 részhez tudok behúzni egérrel oldalakat, ezt be lehet valahol állítani, hogy ne így legyen?
-
Mikiller
aktív tag
Köszönöm. Akkor megnyugodtam, hogy nem romlott el semmi

-
Mikiller
aktív tag
Nektek lejátszódnak a videók MTV oldalon?
Nekem csak hang van. IE-ben megy. -
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007
üzenetére
Reggel frissitettem a kiegeszitoimet en is manualisan, akkor meg volt signed, azota frissen telepitettem egy beta7-et, es mar vissza is vontak az alairast, a Classic Theme Restorer (Customize UI) 1.3.0 -nal biztos.
Nalam a tobbi kiegesziton nem is volt/van meg alairas. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy régebbi égp SSD-vel és arra lettünk figyelmesek, hogy win7 beöltés után ha rákattintunk a firefox-ra 2 perc kell míg megnyitja a böngészőt. Eddig a hálózati kapcsolatok ikon is csak tölt mint az atyaúristen.
Háló kari driver frissítés nincs a laphoz a gyártó hivatalos honlapján. Aztán csináltunk rendszer visszaállítást majd 1 hónapra visszamenőleg és újraindítottuk a gépet.
Betölt gyorsan a rendszer majd böngésző egyből katt és meg is nyitja azonnal. Oké akkor jelszavak, könyvjelzők vissza majd ismét újraindítás és lám a hálózati kapcsolatok ikon megint csak tölt a firefoxot meg 1,5 perc múlva nyitja meg.
Agyam eldobom, hogy a mi a búbánatnak csinálja ezt?
Jó akkor ismét rendszer visszaállítás csak már nem volt meg az a legkorábbi időpont majd restart. Szépen betölt firefox indít egyből bejön, nézzük meg hanyas verzió a firefox, talált frissítést meg is történt a csere, akkor újraindít ismét.
Azóta úgy néz ki jó (kopp 3x)Ilyet tapasztalt már valaki?
-
-
pethYeti
addikt
Nektek bejön a flash stream ezen az oldalon? Chrome alatt gond nélkül bejön, de Fox alatt még ha letiltom az összes kieget akkor se akar bejönni...

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De gondolom nem 60-on neked is viszi.

)

), hagytam hadd fusson, de most látom, hogy ami kell az nincs.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)