Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz zoli62 #16811 üzenetére
Kipróbáltam egy üres profillal, és tényleg nem úgy működik, ahogy kellene neki (én azért nem tapasztaltam ezt, mert használok lapkezelő kiterjeszést). Ezt finoman szólva elrontották...
De kitaláltam a lehetséges megoldást, nálam bevált, próbáld ki Te is:
A címsorba írd be, hogy about:config, majd a browser.link.open_newwindow.restriction kulcs értékét írd át 0-ra.[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Brutforsz
senior tag
válasz zoli62 #16820 üzenetére
Nem a Tab Mix Plust használom, hanem régóta a Tab Utilitiest, ez az idén is frissült, megy a 4-sel is.
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
laszlohu
addikt
válasz zoli62 #18572 üzenetére
A DNS előretöltést csak registry ből lehet kikapcsolni, az viszont csak akkor használ, ha a processzorterheltség miatt crash - el. Lehet, hogy valamelyik reklám okozza, vagy Javascript.
Próbáldd meg felrakni a Noscript add-ont, valamint tiltsd le a Google translatort, ha egyáltalán fönn van.Tiltsd le az ADblock add-ont és rakd fel az Adban - t?Utóirat: mi a flash playered verziószáma?
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz zoli62 #18956 üzenetére
Sziasztok!
Most irhatnam hogy 1.hsz. diagnoztika, de erzesem szerint a Flasht is ugy fejlesztik hogy az modernebb bongeszokhoz igazitjak, ez nem allitas allitas csupan az en gondolatom.
Ki kellene probalnod legalabb egy FF 4.0 portable valtozattal esetleg megjavul.
Amugy is kellene mar - szerintem - valtani hiszen a 4-es joval gyorsabb es egy kiegeszitovel Nightly Tester Tools a regebbi kiegeszitoidet is tudod hasznalni ha nagyon ragaszkodsz hozza.
Esetleg adhatnal egy linket ahol nem megy a flash. -
Steelmanus
addikt
válasz zoli62 #18958 üzenetére
Torold a sutiket es proba.
En a Ctrl + Shift + Del kombinacioval szoktam, van amikor a Webhely beallitasait is bepipalom, ha minden kotel szakad. Az alapbol nincs bepipalva ezert probald ki ugy hogy nem pipalod be, ha jo lesz akkor a sutikkel voltak a gondok.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz zoli62 #18960 üzenetére
Probaltad hogy kikapcsolod a hardveres gyorsitast a flash-ben?
Milyen gepen hasznalod mert az adatlapodon nem latszik.(#18962) kranazoli Most is X86-rol irok es valoban a 4.0-nal volt olyan hogy lassan lotte le az OS a process-t ez ugy latszot hogy bezartam az FireFox-ot, majd rogton a Talcarol ujbol inditottam, es kaptam egy figyelmezteto ablakot miszerint a FireFox mar fut. ( x86 - x64 ) alatt is. Frissitettem 4.01-re meg ott is volt ilyen de mondom ez azert volt mert kb 1 masodpercen belul ahogy kikapcsoltam mar kapcsoltam is vissza. Gyanus volt ezert kiprobaltam a Restartless Resart 6 kiterjesztessel ujrainditani, es akarhanyszor restartoltam sosem jott elo a hiba. Erre meguntam a 4-est es feltettem az 5.x Aurora-t azzal nincs ilyen gondom. Most direkt megneztem hogy elinditottam 5 fulet + egy 1080-as videot a 6-dik fulon es neztem a Feladatkezeloben hogy mikent csukodik be az FF 5.
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:5.0a2) Gecko/20110504 Firefox/5.0a2
Elobb a plugin-container.exe zarodik be, es utanna az FF.
CCC 10.4 + Adobe Flash Player 10.2.159.1 de csak az alternativ bongeszokhoz valo van felrakva az IE ala nem telepitettem. Hasznalom a Grease Monkey-t + Youtube Embed HD fixed 1.4a-t ahol be van kapcsolva a GPU mod vagyis a lejatszasba besegit a 4670-es karim. -
Steelmanus
addikt
válasz zoli62 #19027 üzenetére
Sziasztok!
Megneztem a laptopod specifikaciojat amennyiben errol a laptoprol van szo, ennek siman vinnie kellene a flash-t. Ha jot linkeltem akkor abban Intel GMA 4500MHD videochip dolgozik.
Gondolom a kapott Vista-t hasznalod csak arra gondolotam hogy rendszeresen frissited-e a meghajtoprogramokat, vagy csak az van feltelepitve amit a Vista feltett?
Itt neztem az illesztoprogramokat mondjuk a video az 2008-as hat nem tudom, raadasul a Vista kimaradt az eletembol csupan csak kiprobaltam. -
Steelmanus
addikt
válasz zoli62 #19044 üzenetére
Elfelejtettem megkerdezni miota mukodik hibasan a flashplayer. Gondolom valamelyik regebbi verzioval meg mukodott. Nem kizart hogy a flash fejlesztesekor mar figyelembe veszik a friss drivereket is. Vissza kerestem az elso hsz.t es olvastam hogy a 10.1-el nem volt semmilyen problemad, megkellene keresned az flash arhivumban 10.1 es azzal is kiprobalni megint. Link.
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #25187 üzenetére
a "Háttérben futó szolgáltatás intézze a frissítést" mellől kiveszed a pipát, a többit úgy hagyod akkor úgy fog működni mint eddig az FF auto-update-je.
egyébként nem fut a háttérben, a Windows indítással sem indul, és FF indítással sem. (a Win szolgáltatások között kézi indításra van állítva)
(bocs, az előbb asszem elküldtem neked privátba, sorry)
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #25189 üzenetére
igen, azokat én sem szeretem hogy mindig auto indulnak (le is vannak tiltva).
igazából ez az Mozilla-nak nem is azért kellett hogy ráerőltesse a felhasználóra a legfrissebb verziókat, hanem ha Win7 alatt vki UAC használatával akarná frissíteni, nem engedi elvileg csak rendszergazdai jogokkal. így hogy van ez a szolgáltatás, amikor érkezik egy auto frissítés és a felhasználónak nem lenne joga telepíteni, ez a szolgáltatás akkor is megcsinálja. -
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #25192 üzenetére
nem tudom néztétek-e, de nálam gyorsabb lett az a 3d-s weblap nézet ebben a 12-es. (még mindig nagyon vagány az a cucc)
egyébként a tegnapi nappal vége a 3.6-os széria támogatásának, ahhoz több frissítés nem lesz. jelenleg a 12-es mellett a 10-es ESR verzió van támogatva.
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #35057 üzenetére
a flash bővítmény. nem kell hogy jelezze. a kiegészítőid frissességét ellenőrzi.
egyébként elég hülye megfogalmazás ez a kiterjesztés, mert kiegészítőkezelő amit megnyitsz, kiegészítők letöltése menüpont van, és amit telepítesz, azt kiegészítőnek hívják, még is kiterjesztések menüpont alá kerül.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #35939 üzenetére
az sem tökéletes, a flash playert is csak a verziószáma alapján ítéli sebezhetőnek holott nálam az Adobe 11.7 ESR verziója van fent, és hiába abból a legújabb, akkor is sebezhetőnek írja.
a Java esetében meg mindegyiket veszélyesnek ítéli, ki tudja miért.
mondjuk ez utóbbi kevéssé érdekes, sok mindenhez nem kell szerencsére a böngészés során.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #36907 üzenetére
nem biztonsági szempontból, hanem mert nem otthoni userek miatt tartják azt a régi verziót támogatva, hanem cégek miatt, ahogy neked is írták. ez bassza a csőrüket, mint az MS-éknek amikor kiderült hogy az új termék nem kell a kutyának se és csomóan XP-znek (vagy most már 7-eznek).. nyilván ha a Mozilla fejlesztői csapatához tartoznék, én is azt mondanám, használd az újat.
de mindenki azt a verziót használja ami tetszik, viszont az biztos hogy a 28-as, letiltott update-tel sokkal több kockázatot jelent 3 hónap múlva, mint ha valaki ezt a régebbi (24-esre épülő), de a biztonsági javításokkal ellátott verziót használja.előbb-utóbb a fejlesztőknek le kell nyelniük a békát, ahogy MS-éknél, és visszacsempészni pár régi funkciót, különben lehúzhatják a rolót. sz.rt senki nem fog használni, akkor már inkább a Chrome. nem sokat tud, de azt stabilan, gyorsan. (vagy a Maxthon ami még intelligens is - bár itt felmerül az emberben mennyire bízunk egy tisztán kínai szoftverben)
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #43854 üzenetére
én még mindig értetlenül állok a Chrome térnyerése előtt. manapság semmivel nem mondanám jobbnak mint a Firefoxot. (jó, nyers HTML5 test adatokban az, de az átlag user nem az alapján dönt)
gidalight: értek hozzá ilyen szinten, de ha a kiegészítők nagy része nem lesz megújítva és/vagy nem fog úgy működni ahogy most, az tényleg eléggé a Firefox végét jelentheti.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz zoli62 #43864 üzenetére
jaja, főleg a 64 bites. lehet a Mozilla ezért nem meri élesbe tolni jó ideje a 64 bitesét, mert nem tudnák kordában tartani a memóriafoglalását. (sok tab esetén, flash-sel, képekkel, sok kiegészítővel el tudna szállni)
közben nézem, hogy amit korábban írtam gidalight-nak, ott kimaradt egy NEM szócska az elejéről
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest