Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIV
tag
Ha újra telepítem a gépem, melyik file-okat kell kimásolnom, hogy a kedvencek (könyvjelzők) és a jelszavak ne vesszenek el. Szinkronizálást nem akarok csinálni.
-
Andie
őstag
-
pibácsi
senior tag
Sziasztok Blogtársak!
Kérnék tanácsot: az árúkeresőt ha megnyitom, akkor a baloldalon lévő képet nem jól adja be, le van csúszva az eredeti kép alá, de a felette lévő részt üresen hagyja. Így a kép az ott lévő sorokkal takarásban van. Hogy lehet ezt helyreigazítani? Ez pár napja van így, korábban rendesen adta elő a képeket.
Várnám a segítségeteket.
Üdv. Pibácsi -
Andie
őstag
Sziasztok!
Pár napja az a bajom, hogy a googléban és a gmailben nagyon apró mütyür betűim vannak. De nem mindenhol, csak bizonyos helyeken.
Pl: googléban simán rákeresve valamire kijönnek a találatok, alattuk egy 2 soros betekintő szöveg a weblap tartalmába. A találatok kék főcim betűje tökéletes méretű, de alattuk a kis betekintő sorok nagyon aprók.
A gmailben még tragikusabb a helyzet. Minden brutál apró betűs, kivéve ha új levelet írok. Az új levél ablak tökéletes méretű.

Természetesen próbáltam a CTRL+0 -t, meg mindent, semmi nem segít. Ha CTRL + egérgörgő fel -el (vagy + jellel) nagyítok, akkor minden megnagyul, tehát az amúgy jó méretű karakterek meg böhöm nagyok lesznek (levélírás, vagy a google találatok főcíme). Ez tehát nem megoldás. Valami lecsapta egy bizonyos betűtipus vagy paragrafus, vagy nemtom minek a méretét, míg másokat érintetlenül hagyott. De mi lehet??

-
berivik
újonc
válasz
maxika2004
üzenetére
-
ccH2SO4
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Ma reggel böngészés közben lefagyott a firefox, és valamit nagyon elcsesztem, mert ezt írja ki:"Hiányzó profil A(z) Firefox profil nem tölthető be. Hiányzik vagy nem érhető el."
Próbáltam a gépet újraindítani, leszedtem a firefoxot, töbször újra telepítettem de semmi.
Valakinek lenne ötlete? Már azt sem bánom, ha a könyvjelzők eltűnnek, csak a firefoxot tudnám megnyitni. -
Ablakos
addikt
Hogyan tudom az elválasztó vonalakat szerkeszteni? A képen az AiOS-n, de más eszköztáron sem látszik, ha szerkesztésre kapcsolok. (FF34.0)

-
Bjørgersson
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Profil nélkül próbáltam, édesanyám munkahelyén az egyik irodai gép csinálja ezt, nem akartam beleturkálni.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Üres/új profillal működik rendesen?

-
Rimuru
veterán
válasz
Zsoltisan
üzenetére
Szia!
Nekem létrehozott egy új profilt (dev-edition taggal), vagy migrálod a régit az újra vagy egyszerűen használod a régit, profil managerből kiválasztod alapértelmezettnek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Vótmá, nem lett jó.
csako érdekes.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A facebooknál nem, de a OneDrive-nál igen (FF 37.0a1, Win8.1), egyelőre még nem oldottam meg
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ctrl+F5?
-
Bjørgersson
félisten
Találkoztatok már olyannal, hogy a Facebook csak privát ablakban hajlandó bejönni, különben ilyen ablakot dob? Windows XP SP3 + 34.0.5 FF.
-
qwertly
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
-
Zsoltisan
újonc
Sziasztok! Tegnap frissítettem az aurora böngészőmet a legújabb verzióra (Firefox Developer Edition) és ma reggel amikor ismét bekapcsoltam a számítógépem, azt tapasztaltam, hogy elveszett minden beállításom, a kedvencek törlődtek, nincsenek előzmények se...
Találtam egy olyan file-t, hogy "startupCache.4.little" ami elvileg ugye a megnyitott és induláskor visszaállítandó weblapokat tartalmazná. Próbáltam felülírni a maival (mert hogy ez még a tegnap esti verzió), de sajnos sikertelenül.
A kérdésem az volna, hogy van-e v.mi lehetőség visszaállítani ezeket (pl ideiglenes mappából), vagy csinál-e v.mi biztonsági mentést az újabb verzió telepítésekor?
Köszönöm előre is a segítséget! -
qwertly
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Sajnos újra telepítettem a win7 és nem jegyeztem meg ezt a bővítményt.Most meg újra kellene de nem tudom a nevét

-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Volt régen egy kiterjesztés amellyel a you tube csatornákat tudtam tömegesen letölteni kiválasztva,hogy csak HD videókat jelölje ki.Valahogy úgy-hogy generált egy letöltési listát és én azt IDM szépen egyesével letöltötte. -
Vakegérke
félisten
-
adika4444
addikt
Hali!
Nincs véletlenül valakinek Firefox 34-ből hordozható és magyar? Angolt találtam portableapps.com oldalon.
-
RIV
tag
Sziasztok!
A firefoxom mostanában a szöveges részben aláhúz és kiemel szavakat, melyekre ha ráviszem az egeret egy kis reklámablak jelenik meg. Gondolom valami vírusféle okozza. Eddig ráuszítottam egy avas-ot és a Malwarebytes-ot. de nem szűnt meg.
Segítsetek mi a megoldás? -
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Az F7 nevű billentyűt simogasd meg egy kicsit és aztán nyomd le

-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet egy oldallal újra megjegyeztetni a jelszavamat?
Véletlenül rosszra kattintottam.THX
-
DrojDtroll
veterán
Miért van az hogy olyan helyeken is a gépelős kurzus jelenik meg ahol nem kellene?
Pl belekattintok egy szövegbe és ott az I alakú kurvázol villogni kezd mintha gépelhetnék oda.
-
lck
senior tag
-
törölt tag
-
Rimuru
veterán
Linux alatt használtál terminált (és abból csomagkezelőt)? Mert akkor ajánlom a Chocolatey-t. Elég sokminden megtalálható az adatbázisában és nem pakol fel sok szemetet (én még nem találkoztam ilyennel).
-
pedig tuti nem.
A Flash a McAfee-t próbálta rámsózni, a Java pedig az Ask-kal próbálkozott.
meg volt egy oldal, aminél egy programot egy downloader programon keresztül tudtam leszedni, aminél be volt pipálva, hogy valami Search nevű kereső legyen a kezdőlapom, aminél én természetesen kivettem a pipát, de a jelek szerint a telepítő nem igazán vette a lapot. (vagy csak a választási lehetőség látszatát akarták kelteni.)
Illetve ennél a 3.-nál totál nem volt sehova írva, hogy az Operát is telepíteni fogja. Na most ilyenkor hogy védjem ki azt, hogy telepítse az Operát?
(#40347) colomb2: ez az eset Win10 alatt történt.

-
törölt tag
-
lck
senior tag
Pedig hidd el hogy te vagy figyelmetlen. De mankónak felrakhatod az Unchecky-t Plusz pl. NOD-ot "Veszélyes alkalmazások keresése" opció bekapcsolásával. Igy szinte semmi nem települ amiben ilyen "kiegészítő" program van.
-
Az miért van, hogy az összes plugin telepítésénél direkt odafigyelek arra, hogy ne telepítsen semmi lószart, és ne is állítson át semmit, ennek ellenére valamelyik mégis átállította a kezdőlapom valami noname keresőre?

Vagy pl. volt egy másik, ami szó nélkül felrakta az Operát, én meg csak néztem, hogy ez meg honnét jött?
Most komolyan azt gondolják, hogy ennek hatására majd elkezdek Operázni?
(miután pont Operáról váltottam, közvetlen azután, hogy dobták a Presto motort)Meg a legjobb, amikor nem a telepítőbe kell kijelölni, hanem a weboldalon, és még arra is külön figyelnem kell.

-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Lehet, hogy kell egy másik szűrőlista és/vagy kapcsold ki a "Néhány nem tolakodó hirdetés engedélyezése"-ét. Ha nem jó térj át az Adguard AdBlocker Nálam nagyon bevált.
-
törölt tag
Firefox 34.0.5 , Flash: 16.0.0.235
Az 1080p felbontású videók akadoznak . ( a hang gyorsabb a képnél )

-
Kékes525
félisten
válasz
Rimuru
üzenetére
De igen, mert a bővítmények frissítésének ellenőrzése ezen a linken van: https://www.mozilla.org/hu/plugincheck/?utm_source=firefox-browser&utm_medium=firefox-browser&utm_campaign=plugincheck-update Ez pedig a Mozilla oldalára mutat.
-
Kékes525
félisten
Feltettem a 16-ost, most már minden OK!
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
A 34.05 csak FTP-ről tölthető le: Firefox Setup 34.0.5.exe
Mindenkori legújabb: Index of /pub/mozilla.org/firefox/releases/latest/win32/hu
-
törölt tag
Hogy a túróba lehet visszaállítani az előző megoldásra a keresősávot? Semmi hangulatom feszt a menüben turkálni, ha a környezeti menüből nem az elsődleges keresőszolgáltatást akarom használni. (Az új megoldás kb használhatatlan.)
-
törölt tag
válasz
pibácsi
üzenetére
No és az nem zavar, hogy a Firefox 22-ben rengeteg olyan sebezhetőség van - a stabilitási frissítésekről nem is beszélve -, amelyek már régen be lettek foltozva? Persze ha a kép legfelső részét nézzük amit beraktál, abból látszik, hogy még mindig Windows XP-t használsz, innentől meg ugye meg is van válaszolva. Nem!
Ennyi erővel a Firefox 4.0 is lehetne

-
vaakuum
addikt
válasz
üzenetére
Nekem ez az elmúlt napokig tökéletesen működött. A felbukkanó ablakok blokkolása hiába volt bekapcsolva (vagy mi a neve), rendszeresen dobált fel két-3 új ablakot néhány esetben. Ráadásul olyanokat, amik engem nem érdekelnek, meg még zenélnek is, vagy valaki dumál rajta, tehát mindenképpen ki kellett kapcsolnom, mert zavart.
De az elmúlt napokban az egész firefox megőrült. Vannak dolgok, amiket nem játszik le, és megint jönnek az idióta kéretlen ablakok.
-
ledgeri
nagyúr
Mennyire lehet kiherélni egy profilt FF-ban hogy a lehető legkevesebb működési memóriát használja, de ne zavarjon be egy másik profilba ami viszont teljes értékű, és Hogyan?
-
pibácsi
senior tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Szia Matthewus!
Köszi a tanácsokat. A fekete csíkot közben már megoldottam az utánolvasással. Ezt a lakatot megfogom nézni. Nyitottam egy google kezdőlapot, de azon is rajta van csak kicsiben, ikonként. Frissíteni nem szeretek mindíg, ki tudja mit nyomnak át az új frissítésekben és azután ott lesz a gépen valami és figyel. Hát én addig, amíg nem muszály nem frissítek. Na meg általában terjedelmesebbek az újak. Hát ez van.
Minden esetre köszi a hozzászólásodat.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
Helló Blogtársak!
Segítséget szeretnék kérni. A mai nap megjelent egy érdekes címzés a Mozilla Firefox nyitóoldali keresőjében és ezzel együtt be is jön egy ablak, amiben figyelmeztet a frissítésre. Én nem akarom. De ezt hiába űzöm el, ez minden nyitáskor megjelenik és nem tudok vele mit kezdeni, de idegesít. Ha bezárom, akkor jó addig, amíg megint nulláról nem indítom. A korábbi start lapot sem tudom behozni, ahol fekete csíkon volt többek között a fordító is. Az most nem lehetséges csak külön.
Mit lehet tenni, frissíteni nem akarom, mert ez nagyon jól működik. v22.0 verzió.
Várnám a segítségeteket.Üdv. Pibácsi
-
Rimuru
veterán
Régen Opera urlfiltert használtam, csak hát váltani "kellett" már Operáról, így jöttek az alternatívák rövid Chromium használatom során szerintem Adblock volt fent, dwb és luakit esetében az ott elérhető scripteket használtam, majd végül Firefox-nál kötöttem ki ott Bluhell Firewall volt fent sokáig, most meg privoxy-t használok pár hónapja valamelyik topicban szóba került és végül rávettem magam a beállítására (régóta tervben volt a váltás csak lusta voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)

, mert igen ígéretesnek hangzik a számomra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Talán 1-2 olyan dolog volt ami számomra Windows alatt is fontos és nem volt elérhető (