Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz creed33 #27322 üzenetére
Az editoet rendszergazdai jogosultsággal kell indítanod. (jobb gomb -> futtatás rendszergazdaként)
Plugin Container kilövésével nem lesz fennakadás a flash online játékok játszásakor?
Az mms.cfg file szerkesztésével Te nem a Firefox plugin containerét, hanem a Flash saját sandboxát kapcsolod ki, nem lesz semmi gond. Ha Firefoxban be van kapcsolva az OOPP, és kilövöd a plugin-container.exét, akkor természetesen lelövöd a Flash tartalmat is.
sesz: Nem hiszem, hogy ez hiba lenne, ez direkt van így.
-
WonderCSabo
félisten
válasz creed33 #28041 üzenetére
Ide beírsz bmit a névhez, a fő mezőbe a kék alapon pedig illeszt be ezt:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul"); /* set default namespace to XUL */
menuseparator {border:2px solid #440000 !important;-moz-appearance:none !important;}Ha nem tetszik a #440000 szín, válassz egy másikat.
-
DS39
nagyúr
válasz creed33 #28044 üzenetére
a másik megoldás hogy border:2px solid #440000 helyett background-color: #440000 -et írsz, így nem csak egy fekete keretes üres téglalap lesz az eredmény, hanem egy fekete színű vastag csík, ami még mindig nem olyan vonal mint az eredeti de szerintem jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz creed33 #28044 üzenetére
Próbáld így:
@namespace url("http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul");
menuseparator {
-moz-appearance:none !important;
background-color: red !important;
height: 2px !important;
padding: 0px !important;
border: 0px !important;
}Ezzel csak az a baj, hogy az összes menü elválasztóját átszínezi. Nem tudom, hogy van-e külön a könyvjelző elválasztóhoz selector, attól tartok nincs, de utánanézek.
laca000: Új profilt csináltál újratelepítéskor? Előtte a régit mentsd le.
-
darvak
senior tag
válasz creed33 #29191 üzenetére
Haaj!
Nem is igazán értettem, h mire gondolsz, amíg meg nem tapasztaltam ma én is személyesen.
Nyomj rá a képernyő jobb felső fertályában található kis fogaskerék ikonra (beállítások), majd --> internetes előzmények, ott a "A keresési tevékenység alapján történő személyre szabás kikapcsolása" linkre katt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz creed33 #29760 üzenetére
Az attól független ott van. Eltüntetéséhez kell Adblock Plus + Element Hiding Helper. Ha megvannak, akkor Shift + F3 és válaszd ki, amit el akarsz tüntetni.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Kernel
nagyúr
válasz creed33 #30527 üzenetére
Én mondjuk nem szoktam oda bejelentkezni, de más lapokon tapasztaltam már, hogy beágyazott Youtube-ablaknál néha lerohad a böngésző.
Gyors megoldásként annyit szoktam tenni, hogy a Feladatkezelővel (illetve én a Sysinternals Process Explorert használom, de mindegy), kilövöm a Flash Plugin folyamatot. Vagy régebben Plugin Container néven futott.
Ettől a videóknál kiírja, hogy a bővítmény összeomlott, de legalább a böngésző megy tovább. Sőt, oldalfrissítés után a video is működik.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Steelmanus
addikt
-
addikt
válasz creed33 #32097 üzenetére
Ezt nálam is elkezdte csinálni az utóbbi időben, bár egyáltalán nem így ahogy nálad hogy minden videó előtt hanem véletlenszerűen de elég sűrűn. Ugyanazzal a flashel amivel korábban kb soha nem láttam ilyen ablakot, ezért nem értem mit szúrtak el megint talán az FF21 hibája?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
addikt
válasz creed33 #32442 üzenetére
Volt már róla szó, nekem a c:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\Plugins\ mappába telepítette magát, én átmásoltam c:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\ mappába úgy már működik.
Ezek szerint azzal a beállítással a Plugins mappában lévőket is betölti, jó tudni.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
kispx
addikt
válasz creed33 #32787 üzenetére
A beállításokban a replace link opciót ki szoktam pipálni.
Szerk.: a működése egyszerű
a "ph" szóra rekeresve az első link egy wikipedia bejegyzés, viszont a címe nem oda szól:http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=ph&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FPH&ei=GN0RUseWMMaktAbjqYHIBQ&usg=AFQjCNFVR-NJ_bExVLR0HA9Qe4IYchYsXw&bvm=bv.50768961,d.Yms
Majd ez az oldal fog téged átirányítani a wikire. Ezt fel lehet használni arra, hogy a G megtudja, hogy mire kattintottál. Az addon ezeket a címeket szedi ki és helyettesíti az oldal eredeti linkjével.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz creed33 #32793 üzenetére
Attól függ, hogy hogyan definiálod a biztonsági szempontokat. Mint mondtam a G tudja, hogy melyik linkre kattintottál rá. Ha nem szeretnéd ezt az információt kiszivárogtatni, akkor érdemes használni.
A piros-zöld ikonokkal nem kell foglalkozni. Az egyik az eredeti (amilyen nyomon követni lehet téged [ha a beállításokban a show original opció elől a pipát kiveszed akkor eltűnik], a másik a link a meglátogatni kívánt webhelyre)
-
veterán
válasz creed33 #35659 üzenetére
Annyit azért még mondanék, hogy a kiegészítő beállításaiban be lehet kapcsolni az egyből keresést, illetve ki lehet kapcsolni a karikát + egyéb testreszabási lehetőségek is vannak.
De én is remélem, hogy elő áll valaki egy neked jobb megoldássalHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz creed33 #35662 üzenetére
Kissé másképp működik, de a hatás ugyanaz. Elvileg a keresősáv végén van egy ilyen felirat, hogy "Find in all Tabs", erre kattintva szerintem már látod a dolgokat, szépen ki lehet választani, hogy melyik fülön keresnéd és a találatra kattintva oda is ugrik.
Mellesleg, ha valamire keresel az egyik fülön, a másikon pedig nyomkodod az F3-at, akkor ugyanazt keresi, csak nem ugrik elő a keresősáv. Nekem legalább is így csinálja (kipróbáltam), Aurora 29 van fent, a kiegészítő beállításaiban csak a téged is zavaró dolgokat állítottam át.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
HZoli87
veterán
válasz creed33 #35841 üzenetére
YouTube Center Beállítások \ Hibakeresés \ Kísérleti fejlesztések (legelsőt kiválasztod)
újratöltődik az oldal, majd ezután
YouTube Center Beállítások \ Általános \ Elrendezés \ Kísérleti fejléc statikus megjelenítése (bekapcsolod).
Nálam így működik, eltűnik a fejléc, ha lejjebb görgetek.
Szerk.: elég csak a második beállítást végrehajtani hozzá, úgy is működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest