Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Faterkam
üzenetére
passz
Futtasd le ezeket: AdwCleaner, Emsisoft EK, DrWebCureITAz AdwCleaner-nél van egy "javítás futtatása" opció azt még letolhatod
Amúgy mivel nem te használtad a gépet ezért ki tudja, hogy a fiad miket csinált a gépen, a fentiek remélhetőleg kiderítik, hogy nincs semmi káros és utána mehet a móka tovább.
Telepíts egy tartalomblokkolót a gépre pl. Ublock Origin vagy AdGuard (sima böngészőkiegészítőjét)
-
Jenne
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Nálam is hasonló, pontosabban a szomszéd idős házaspár kopogtatott át nagy rémülten, hogy most mi legyen.
Más ötletem nem volt, mert én sem vagyok nagy hozzáértő, de láttam, hogy a Programfájloknál ott van minden ami FF-hoz tartozik, fogtam és letöltöttem FF-ot [link] majd elindítottam a telepítőt és rátelepítettem újra. Kiírta, hogy kis takarítás és utána jó lett minden. Csak tipp, de hátha beválik, és használható ez a megoldás. -
Matthewus
őstag
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Sajnos ötletem nincs, hogy mi lehet a gond, de most hiba nélkül feltöltöttem 112 képet, melyek a 4kb JPG-től a 23MB PNG-ig szóródtak és összesen 53MB-ot tettek ki. Felét ráhúzással, felét menün keresztül és mind jó lett. A kiterjedés és helyfoglalás alapján legkisebb és legnagyobb képeket egyesével is feltöltöttem szintén gond nélkül. Közben létrehoztam 4-5 mappát és az a funkció is működik.
-
Kékes525
félisten
válasz
Faterkam
üzenetére
Én mindkét linken ugyanazt látom. [kép] Mi a gond?
Azoknak, akik használják ezeket az addonokat:
Decentraleyes 2.0.0 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis
Linkificator 3.1.0 A Firefox 57-tel vagy újabbal kompatibilis -
DS39
nagyúr
-
Normi™
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Lesz egy tömeges adathalászat akkor fogja érdekelni.De ha egy oldal üzemeltetője ennyire cseszik az adatvédelemre 2017-ben akkor bárminemű sérelem/kár esetén tanúsított magatartásra is komoly előrejelzést ad.Ergo én nem használnám,de nyilván mindenki maga dönti el,hogy egy sima txt fájlban akarja végigfuttatni a jelszavait vagy titkosítva a neten,csak ha gáz van akkor is így kell hozzáállni.Egyébként az üzemeltetőnek is érdeke lenne átállni mert ha beüt a baj akkor rengeteg felhasználót veszít majd és jó magyar módjára lehet hisztizni,prüszkölni,köpködni mert nem volt hajlandó befektetni csak a bevételi rész hatotta meg.
-
Normi™
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Az,hogy időtlen idők óta használod nem érv az adathalászattal szemben.Egyszerűen nem volt spektrumban és szerencséd is volt,mivel elterjed egyre jobban a Https így könnyen lehet,hogy direktbe a titkosítást nem használó oldalakra fog terelődni a figyelem.Igen,ellophatták volna,de az,hogy nem tették meg nem zárja ki,hogy a közeljövőben nem teszik meg.Ez a jövő,továbbra is tartom,hogy nem rossz,alkalmazkodni kell.Nem viccből terelnek a titkosítás felé.
-
Normi™
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Egyelőre nem találok róla információt sehol sem,gyanítom,hogy van vagy lesz egy vagy több about:config bejegyzés amivel saját felelősségre kilőhető.Szerintem figyeld a topikot mert ha valaki ráakad úgyis beírja ide,én biztos.Mondjuk én személy szerint jónak tartom a dolgot,biztonsági szempontból előnyös,alapból nem szívesen használok sima http oldalakat,jó az a plusz tls vagy ssl titkosítási réteg.Nem baj ha jelzi,sokszor figyelmetlen vagyok.
-
Matthewus
őstag
válasz
Faterkam
üzenetére
Próbáld meg csökkentett módban.
-
kispx
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Ha egy linkre kattintasz, akkor a böngész a HTTP headerben elküldi annak az oldalnak a címét, amelyiken az oldal linkje van. Konkrétan ezt tiltotta le a beállítás. Minden más módszerrel történő nyomkövetésre nincs hatással. Bár ezt inkább a látogatottság elemzésére használják.
-
spammer
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
pyllyukko/user.js
The Ghacks user.js Firefox privacy and security list has been updatedSaját user.js-t ajánlott kreálni, nem pedig a prefs.js-t átírni.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Jelenleg sehogy nem mukodik a YTC a 44-es fox alatt, varni kell a javitasra.
(#45797) Jazz Csak a figyelmeztetes eltuntetesere tudok megoldast, full-screen-api.warning.timeout erteket vedd le 0-ra. Illetve ha nem akarod az animaciot latni amikor fullscreen-re valtassz,
full-screen-api.transition-duration.enter 0 0
full-screen-api.transition-duration.leave 0 0(#45801) potyi23 A regi profilodbol - C:\Users\Felhasznalonev\AppData\Roaming\Mozilla\Profiles\xxx.default - mappabol masold ki a key3.db es a logins.json fajlokat,es masold be az uj telepitesu Firefox profil mappaba ami a fentebb leirt utvonalon van, csak az xxx.default mappa xxx resze mas.
-
tgumis
tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Viruskeresés és vírusírtás végrehajtva egyszer leszedtem és visszatettem internetexplorer működik de a firefoxal valami nem okay. Folyamatosan telerakja reklámmal az oldalakat aztán ha valamit meg akarok nyitni van hogy nem reagál vagyis csak úgy tünik mert pár perc után megnyitja az oldalt de addigra már rányomtam vagy 10 szer és akkor 10 szer meg is nyitja plusz hozzá nyit 10 reklám oldalt is.segítsen valaki
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Ugyan ez volt nekem,csak internet explorer 11 alatt de aztán meg jó lett.
Más
Na próbálgattam a youtube videókat internet explorer 11 alatt,csak ezért felraktam,és ott nem igazán van küszködés a videókkal.
zka67
mindegy én most nem is erőltetem mert tényleg valami gáz lehet a frissítésel,majd ha jó lejön magától.
-
kispx
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Nekem tegnapelőtt jött elő a bétánál.
Én kikapcsolt Javascripttel szoktam netezni, úgy sosem fordult elő nálam. Bekapcsoltam a JS-t, fél óra netezés után észrevettem, hogy 43-50% között mozog a FF processzorhasználata (úgy, hogy semmit sem csinálok rajta és csak egy itcafe cikk volt megnyitva). Kiléptem de, csak az ablak záródott be, ugyanúgy pörgette a processzort és nem akart a folyamat bezáródni. -
Visormail
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Nálam nincs béta csak az utolsó stabil kiadás és nem is frissített mégis összeomlott ugyanígy. Semmilyen youtube videó nem indult el, előtte 2x is kírta hogy üdvözöl és a beállításai visszaálltak alapra. Leszedtem, de nem tudom újratenni se még.
YouTube Center for Greasemonkey - Userscripts.org
userscripts.org:8080/scripts/show/114002This website is under heavy load
We're sorry, too many people are accessing this website at the same time. We're working on this problem. Please try again later.
-
Krystal_s
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Most én is kipróbáltam...
Nem igazán nyerte el a tetszésemet, számomra sok felesleges giccses dolgot tud, ami még nem lenne gond, mert kilehet kapcsolni, de ami nagy hiányosság, hogy más oldalakra beágyazott videókra nincs hatással, videót sem tud letölteni, plusz a legfontosabb, hogy a flash mode-ot sem lehet állítani.
Bízom benne, hogy javítják a YouTube Centert.ui: Telepítésnél egy másik kiegészítőt is feltesz, valami Click akármit, ami aztán sehol nem látható, de beépül a böngészőbe és kiegészítő eltávolítás után is fent marad. Gondolom nem jó szándékkal...

-
Krystal_s
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
De néztem, csak nem találtam benne olyan funkciót, ami nekem fontos lenne (Flash WMode állítás) és számomra nem egy ismert kiegészítő. Nem telepítettem, csak videókat és leírást néztem. Azok alapján inkább a lejátszó kinézettét tudja változtatni. Persze még lehet jó. Valaki használja itt ezt a kiegészítőt ? Én még sosem hallottam róla.
HZoli87: Nálam 11.7 Flash Player van, protected mode tiltva. Ebben a notiban Intel HD vga van és csak akkor jók a yt videók, ha teljesen accelerated, azaz hardveresen gyorsítva van és nem csak félig. Teljes képernyős nézetben nincs gond, de ez már régi ismert hiba.
Matthewus: Korábban én is a scriptet használtam, nemrég váltottam át az addonra. A fejlesztői is leakel, csak egy picivel volt jobb...
-
Kékes525
félisten
-
scope2007
addikt
válasz
Faterkam
üzenetére
már régóta nem használom ... ugyanis a jelszavakat a LastPass-ra bíztam.
csak be kell lépnem az accountoba, és minden jelszót már tud
a könyvjelzőket mentem mindig el az "importálás és mentés" résznél.. mint json fileban, és html formátuban is
formázás után meg csak visszaállítom, és kész.. a kiegeket meg újrateszem, van egy listám, arról könnyen összekattingatom -
DS39
nagyúr
válasz
Faterkam
üzenetére
vagy vissza lehet állni a 24-es esr verzióra, az feature updatet nem kap, csak bugfixeket, emiatt a használata javallottabb.

és még a ctrl-shift-t bug sincs benne (gondolom).
-
HZoli87
veterán
válasz
Faterkam
üzenetére
Jó ideje nem frissült a YTC sajnos (én is használom) és az elmúlt hetekben sok módosítást végzett a google (ez is sajnos), ehhez lehet köze a hibának.
Szerk: elindítottam pár videót, nálam egyik alatt sem volt reklám.
Számomra leginkább zavaró módosítás: DASH nélkül 720p a maximális felbontás a videóknál, szintén 720p a legjobb minőség, ha a letöltést választja a felhasználó. DASH-t bekapcsolva már elérhető lejátszás közben a 1080p+ minőség, letölteni ebben az esetben is csak 720p-ig lehet.
A második változásra már van pár működő kiegészítő, de hogy legyen hang is a letöltött 1080p+ videókon, FFmpeg megléte szükséges a számítógépen.
-
-
válasz
Faterkam
üzenetére
A böngészők a hardveres gyorsítás funkciója "ugyanolyan" elven működik mint a játékok esetén, azaz DirectX-en keresztül "hajtják" a VGA kártyákat, használják a 3D karik adta grafikus teljesítmény fokozó szolgáltatásokat. Ami itt a hibát okozza, az a 2D hardveres támogatás, mert hogy a sima oldalak megjelenítése is DX-en, annak 2D szolgáltatásain keresztül zajlik már elég rég óta.(VGA-kban nem csak 3D függvények vannak támogatva...) Ha egy adott VGA nem támogatja vagy hibás/hiányos VGA driver kerül a képbe vagy maga a FF-ban van valami elkettyintve, akkor anomáliák lépnek fel.
-
válasz
Faterkam
üzenetére
Kapcsold ki a hardveres gyorsítást és indítsd újra az FF-t, olybá tűnik az mindkét gépen megoldotta a dolgot. (Lehet, hogy egy VGA driver csere is segíthet a dolgon.)
DS39
Igen, amint olvasod épp azt lőttem ki, mert az mindig gyanús, ha csak bizonyos "kategóriájú" VGA-kkal van gondja... -
válasz
Faterkam
üzenetére
Nem csak a te készülékedben van a hiba. Megnéztem több masinán is az oldalt, kettőn ugyanaz a szitu, mint nálad. Elsőre az egyetlen közös a gépekben, hogy amelyekben alaplapra integrált VGA van használva(nem CPU-ba, kicsit régebbi masinák), ott van ez a jelenség. (Nem biztos, hogy ez rád is igaz, csak itt az 5 gépből 3-ban PCIE VGA van (ezeken jó az oldal FF 24 alatt), maradék 2-n, amelyekben meg csak integrált VGA figyel, ott nem)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
passz
A corruptedet kitöröltem és elneveztem json-nak 

és stabil.

KAMI911