Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester99
aktív tag
hallo
küf-ben vagyok jelenleg és 8 hónapig még hűségben, készülék vásárlás miatt, ilykor is fognak keresni vagy beken hagynak?
-
zzola
titán
válasz Baltazár123 #59104 üzenetére
Igen, ezért is nem lehet törölni.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok yettel flottás korlátlan mobilnetem van amit küfnél kötöttem tavaly(6900 ft os csomag) euba nincs netem egyàltalàn létezik hogy tiltva lenne a roaming telefonon minden engedélyezve volt.ez csak net kàrtya amúgy szlovàkiàban akartam használni de nemvolt térerő.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Szupercsirke #59114 üzenetére
igen, így jártam én is, valami ingyenes dolgot be kellett állítani, engedélyeztetni kellett, de már nem emlékszem mit. a 1220 megmondja vagy megcsinálja
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Szupercsirke #59114 üzenetére
Lehet, a GPRS roaming van tiltva a számon.
Hívd a 1220-at, segítenek a kollégák.Xiaomi 13T
-
MC Pite
veterán
válasz yoee74 #59084 üzenetére
Értem, de nézted mennyi a prime csoport minimum díja?
Prime csoportban azonos ügyfélszámon lévő legalább 2 Prime előfizetés lehetAzaz minimum 11000Ft/szám(!) kettőnk esetén! Ebből mindegy mennyi kedvezményt adnak, mocsok sok!
Durva...
Ezer éve elvagyunk havi 3000Ft-os díjjal /szám.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
yoee74
csendes újonc
válasz MC Pite #59117 üzenetére
Nem, azt nem néztem, hogy csak ilyen mértékű havidijaknál lehet ilyet választani
Amit most néztem, az a Telekom ÁSzF. A Magenta1 kedvezménye már nem automatikusan 30%, hanem csak 12,5% vonalas szolgáltatásokra. 12,5 mobilra is, kivéve ha a baromi drága korlátlan nektek közül választasz - azokra - és csak azokra- 30%.
Ugy tűnik, irtózatos kartellezés kezdődött.
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, flottatelefon.hu tarifa-4, most nézem az első havi számlán ott a netpajzs szolgáltatás is díjmentes időszak kedvezménnyel. Ez gondolom a következő hónaptól már fizetős lesz, ezt ugye nyugodtan lemondhatom a netes felületen (mobilos appban ennél a menüpontnál ügyfél vagy kártya szintű jelszót kér, olyanom még nincs)? Vagy ez valami tarifába épített kedvezmény, hogy hűség felmondása esetén több kedvezményt kelljen visszafizetni?
-
MODERÁTOR
-
goop
őstag
válasz hodostamas #59124 üzenetére
A hálózat védelme érdekében jogosult a yettel bla bla bla, ez lefed mindent. Ma is néztem, másik helyen, itt most nem volt limit, annyit vitt mint a feltöltős korlátlan net. Ezek után passz, de kb. már jobban védik a hálózatot mint a voda. De mint már írtam is, ezek a korlátok nem érintik a netflix, youtube stb. dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
JEEMBO
aktív tag
Sziasztok!
Errol tudtok valamit?:
https://olcsomobilflottak.hu/szerzodes-kozvetlenul-a-szolgaltatoval/tv-elofizetes-csomagok/
Mert irtam nekik mult heten, de nem valaszoltak.
Bedolt? Mukodik? ...STB?"Jó pap is holtig butul"
-
MODERÁTOR
-
CP111
tag
válasz JEEMBO #59127 üzenetére
2 hete írtam nekik. Akkor nekem másnap válaszoltak.
Páromnak náluk van korlátlan csomagja. Nem szóltak neki hogy bedőlés lenne vagy egyéb változás.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Beszéltem ma a Yettel flottás ügyfélszolgálattal, és megerősítették, hogy a jelenlegi KÜF számot be lehet vinni az Auchan flottába.
Annyi a megkötés, hogy maximum 1db meglévő Yetteles számot lehet bevinni, többet nem, a többi csak új előfizetés lehet.
Viszont családtagok bevitelére is van "trükk": Mindenki nevére kell csinálni egy online bizalomkártyát, és a regisztráció után már le is tölthető az igazolás.Ami még érdekesség, hogy az online űrlap kitöltése és beküldése után 20 perccel már csörgött is a telefonom
-
ittakary
nagyúr
válasz Viktor0610 #59128 üzenetére
köszönöm szépen a segítségedet és a válaszodat, azonban a kérdésem nem ez volt
-
veterán
Elég csak, hogy van egy Auchan kártyád és nincs semmi feltétele annak, hogy tag legyél? Ez miben más akkor mint pl egy KÜF, amit beszántottak? HA lesz törvény ez is ugyan úgy megy a levesbe.
Nyilván én addig nem megyek sehova a KÜF-ből, amíg erővel ki nem raknak, aztán majd az akkor aktuális dolgokból kell választani. -
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
azt lehet tudni,hogy a flotta 1100,1400 stb elnevezésű csomagokat használja más flotta is,vagy csak ez egyedi a küf-é volt?
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
tome0001
senior tag
válasz snooze #59131 üzenetére
https://www.yettel.hu/flotta/online-ugyintezes/flotta-belepes
Ezt az űrlapot töltöttem ki, és rá 20 percre hívtak is. -
axioma
veterán
Na most megint uj valtozat. Azzal hivtak egyik flottatarsamat, hogy _minden_marad_ (flottan beluli ingyen hivasok), de a netjet megemelnek 10G-rol 50G-ra, csak fizessen 4500 helyett 7000-et. Es nem hajlandoak irasban elkuldeni, hogy mi konkretan az ajanlat. Persze nem kell neki a tobb net es nem akar tobbet fizetni, igy passzolta (lezart, nem kuf flotta)
Nem gondolnam hogy felremagyarazza, tudja a flotta koruli mizeriat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest