Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz onetwo #59488 üzenetére
Ha tényleg kb. senki nem fogad el semmit, akkor egy meglepően nagy, legalább minimálisan tájékozódó réteg a KÜF-előfizetők nagyrésze. Ennek tükrében különösen érdekes lesz, hogy a Yettel mikor fogja a csomagokat kivezetni, vagy mikor szórja ki a KÜF-előfizetőket. Egyre inkább az a gyanúm a face-csoportot és a fórumot olvasva, hogy mindenki várakozásait felülmúlja azok száma, akik ebbe utánajárást és energiát öltek és ölnek. Ha a 40k előfizetőből 30k-t nem tudnak publikusra rávenni, akkor valószínű lépni fognak, ha vége a mostani csomagoknak. Kérdés, hogy ezt bevállalja-e a Yettel. Illetve kérdés az, a KÜF tesz-e extra erőfeszítést, hogy a nem hűséges, Yettel flottásokat átcsábítsa az új szolgáltatóhoz, legyen az akár a Vodafone.
Én a magam részéről nagyon kíváncsi leszek a tömeg reakciójára.Egyébként mindenki itt a Yeti és a Vodafone hálózatot hasonlítja, nekem mostanság a magentával van problémám, amióta megy a nyári promós 5G, a dominós számomon 4G-re kényszerítve alig érnek el. Korábban ezzel nem volt gond...
üdv, adika4444
-
trec12
addikt
válasz adika4444 #59501 üzenetére
Azért jó pár ezer előfizetőnek felmondani.....hát az érdekes lenne. A kevesebbet fizető stabil ügyfélbázis lehet nem jó de még mindig jobb mint az elvándorló. De lehet csak én látom így. Most úgy néz ki szerintem, hogy mintha kicsit kontra produktív lett a Yettel lépése. Persze új előfizetők már nem lesznek nyilván lehet ez is elég már...
Azért érdekes ám; szerződtek egy flottakezelővel, szerzett egy csomó ügyfelet aztán bontottak velük - mi volt, mi nem nem tudjuk - aztán most meg jó lenne ha hirtelen mind sokkal többet fizetne kevesebbért....[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
válasz INGJOKE #59494 üzenetére
Erre én is bazi kíváncsi leszek, mert folyton gyalázták a Vodát (jogosan vagy sem, nem tudom) s egekbe magasztalták a Yetit (masszív túlzásokkal - én azért sok gyengeséget tapasztaltam a hálózatban, különösen a Balcsi környékén). Ha ezek után a Voda lesz a csúcsszuper, akkor az erősen megkérdőjelezi a hitelességüket.
Bár ugyanakkor a szolgáltatásra egy rossz szavam sem lehet. Kb háromszor volt problémám a sok-sok év alatt, és mindannyiszor azonnal segített Péter és pikkpakk megoldódott a gond, szóval szakmai szempontból részemről abszolút respekt nekik -
trec12
addikt
válasz pietrrr #59503 üzenetére
Az ár fog számítani első körben a nagy többségnek. Ha nagyságrendileg jóval olcsóbban megkapod ugyan azt mint máshol publikusban az jelentős vonzerő lesz. A könnyű flottába lépés megint csak egy komoly előny lesz. A többi szerintem másodlagos, főleg az, hogy mik voltak a hozzászólások.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz trec12 #59507 üzenetére
Nálunk Voda 1-35Mb és Yeti 70-100 Mb.
Voda katasztrófa minden tekintetben, viszont kis szépséghiba, hogy a céges flotta is Voda.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
adika4444
addikt
válasz trec12 #59502 üzenetére
Menedzsmentváltás volt a cégnél. Az előző tulajdonos (Telenor) merőben máshogy képzelte el a működést, mint az aktuális tulajdonosi kör. Illetve volt egy hálózatmodernizálás, ami hihetetlen pénzeket emésztett fel, ezt vissza akarják szedni. Az más kérdés, hogy ez mennyire fog sikerülni azzal az árérzékeny réteggel szemben, akik a flottázást választották.
#59504trec12
+ üzlet az egész, szóval pár fanatikust leszámítva senkit nem érdekel, hogy mikor hogy gyalázták a Vodafone-t. HA a szolgáltatás színvonala indokolja, majd biztos lesz aki elő fogja ezt venni, hogy 'lám, ti mondtátok', de egyébként az átlagnak fingja nincs, mi volt 5 éve, nem hogy 2016 előtt...Egyébként 2019--2021 körül a nagy modernizálás előtt azért a Yettel is rendesen kapta itt a magáét, hogy néhol csigatempóban vánszorognak a bitek a nem egész 4000 forintos korlátlan adatkártyán. Ezt remekül korrigálták, nagyon visszaesett az ilyen kommentek száma, cserébe viszont minden forintot ki akarnak sajtolni.
A Yettel-nél szerintem volt egy langyos pocsolya effektus, amivel a flottások igazán jól jártak, gombokért volt korlátlan net, sokszor QoS nélkül. Konkurencia a Telekom volt drága vezetékes és drága mobilos szolgáltatással, meg a UPC, Vodafone, DIGI és a kisebb versenyzők, akik viszont nem tudták mobilos és kábeles fronton is kötni az ügyfeleket. ennek lett vége a Vodafone általi UPC, majd a 4iG csoport általi Vodafone felvásárlással, ugyanis a DIGI-vel együtt szerintem az ország háromnegyedén elérhető az a két nagy szereplő, akik kábelen és anélkül is cégen belül tudnak szolgáltatni, így meg a felhasználók is hajlamosak oda vinni a mobilt, ahol az otthoni szolgáltatásuk van, márpedig jelenleg az a trend, hogy a TV és/vagy a net miatt, ilyen az emberek túlnyomó részének van. A Yettel-nek meg van egy kizárólagos vezeték nélküli infrája, amit jókor hihetetlen pénzért felfejlesztettek, hogy képes legyen biztosítani egy átlag felhasználású vezetékes végpontot, ezzel megtartva és bevonzva az előfizetőket. Az más kérdés, hogy ebbe embertelen pénzösszeget beleöltek és ezt vissza akarják hozni. Ráadásul a szép, új lakóparkok pont ideálisak is lehetnek nekik, egy ismerősnek van ilyen helyen albérlete, vezetékes szolgáltatásra a tulajdonos szerint nincs lehetőség, marad a Yettel 5G OtthonNet, durván magas áron, de hogy, hogy nem, 600 Mbps-os stabil letöltéssel. Valahogy ott termett egy N78-as cella a szép új lakóparkban...
Itt meg az a vicces helyzet, hogy aki jókor vett adatmegosztós korlátlan netes adatkártyát, az kb. két unlimited SIM-ért fizet 8000 forint alatt, a kicsit kevésbé szerencsések (mint pl. én) egy flottás kártyával 7000 forint alatt vagyok és használhatom kb. ugyanazt a szolgáltatást (mínusz az 5G SA amíg nem engedélyezik az ígéretük szerint a flottás adatkártyákra), amiért ez az ismerős fizet kb. 10000 forintot.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
arkone
aktív tag
Sziasztok!
flottatelefon.hu -nal adatmegoszto sim-t lehet kerni? Amennyiben igen, mennyiert?
-
Baltazár123
senior tag
válasz adika4444 #59513 üzenetére
Nekem a vonalas korlátlan mellé nincs szükségem most vezetékes korlátlanra. Sokan vannak egyébként így, akik pl tartják a korábbi korlátlan + megosztóst. Leadni nem akarják, mert többet nem lesz olyan, de kihasználni se tudják. A kérdés, hogy az évek alatt mennyi pénzt égettek el rá feleslegesen. Aki használja vezetékes net helyett is, ott megéri természetesen.
Ismerősnek küfös korlátlan adat sim van, de már ő is szívja a fogát, hogy 7e-hez közelít, mert az infláció miatt muszáj volt átnéznie minden költekezést és hát rájött, hogy vonalas net mellé elég lett volna neki is 24gb, mint ami nekem van. Csak addig gondolkodott, hogy a küf megszűnése felülírta a terveit, meg nem akarta elengedni, mert mondjuk azt jól érezte, hogy korlátlan net nem lesz ennyiért még egyszer. hogy aztán a végén jól jár-e ezzel, hát nem tudom.
-
adika4444
addikt
válasz Baltazár123 #59516 üzenetére
Igen, jelenleg jó befektetésnek tűnik kb. 4k per SIM áron a korlátlan és megosztó páros, de persze ez azt nem vigasztalja, akinek nem fér bele a havi költségvetésbe... Nekem egy korlátlan SIM-em van, ha anno kötöttem volna dupla KÜF-öset, nem mondanám le én sem, de nem valószínű, hogy agyon lenne használva. Az egy korlátlant sem igazán használom, de mivel a telómban domino SIM van, ezért mindenképp megtartom, mobildumáért és adatkorlátos netért havonta nem vagyok hajlandó fizetni, viszont ez így jó utazáshoz, vagy backupnak, ha elmegy a vezetékes net.
üdv, adika4444
-
arkone
aktív tag
unitasflotta.hu most kerult bele a tablazatba, vagy figyelmetlen voltam?
a kozepso csomagjuk eleg jo!
vajon yettel lejart elofizus csomagbol lehet oda menni?
[ Szerkesztve ]
-
Stema
tag
Csak adatforgalmi csomag lenne valahol olcsón? Garázsba kéne IP kamerához (van sim-es router). Kedvező flottában volt 4gb-os, de most ugye ők szünetelnek.
-
zzola
titán
HA nyomtok egy CTRL+F5-öt akkor már csak a Voda tölt be, Yettel eltűnt...
-
goop
őstag
Kb. 1 hónapja írtam az unitasnak, válasz: fizessem be a 3k, majd a 1270 hívjam és ott elmondják milyen csomagok vannak. Oké, köszi
Azóta is fizetem. Szóval szerintem felejtős. -
vargalex
félisten
válasz snooze #59529 üzenetére
Szerintem frissíts az oldalra, mert valóban két lehetőség látszik az oldal forrásában (2 div), de az első üres, a másodikban pedig ott a Vodafone radio button:
<div class="make-space row" id="custom1">
<p class="col-md-12" style="opacity: 0.9;">Kérjük válasszon melyik igazolást kéri</p>
<div class="col-md-6">
</div>
<div class="col-md-6">
<p><input style=" width: auto;height: auto;" type="radio" id="Vodafone" name="compney" value="Vodafone">
Vodafone</p>
</div>
</div>Alex
-
zzola
titán
Unitas-nak a Vodafone-nál az alábbi csomagjai elérhetőek:
-Flotta Net / 4250 Ft. / korlátlan Voda / 100 perc majd utána 10 Ft. / 5GB
-Flotta Premium Special / 6695 Ft. / korlátlan hívás / 5GB
-Flotta Premium Unlimited / 10965 Ft. / korlátlan hívás és adat 10 Mbit/sec. / 80GB roamingNemzetközi hívás nincsen az árban, SMS: 19 Ft.
Szóval, ezért senki ne fizessen 3000 forintot évenként...
[ Szerkesztve ]
-
CP111
tag
Bármilyen Yetteles saját néven lévő számú flottát fenntartásokkal kezelnék! Nem biztos h.nem szántják be őket!
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
válasz arkone #59540 üzenetére
Tuti nrm! Mint ahogy eddig sem lehetett egyik yeti flottából közvetldn a másik yeti flottába menni.
Korlátlan nethez nincs adatmegosztó.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
RoSSo3
senior tag
NET-Egyesület update: úgy tűnik, aktívak! (Kaptam választ.)
-
arkone
aktív tag
ITservice nekem azt valaszolta vissza, hogy kufbol mehetek hozzajuk, nincs gond azzal. Nem kell trukkozni.
Ha athordozom yettel feltoltosbe?
vagy ha athordozom masik szolgaltato feltoltosebe?Ez mukodik meg? Vagy szigoritottak mar valami minimum eltoltott idovel a szolgaltatok?
[ Szerkesztve ]
-
CP111
tag
-
tamikomac
senior tag
válasz arkone #59545 üzenetére
Itt írta valaki, hogy nekik ez év végén jár le a szerződés a Yettellel, és nem tudni, hogy lesz-e hosszabbítás. Ha nem (nagyon úgy néz), akkor ebből is "KÜF" lesz, és mennek majd a "szerelmes" hívások és e-mailek a Yetitől ügyfél felé, hogy gyere váltsunk együtt publikusra.
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
-
webshark
csendes tag
erről kinek mj a véleménye?
https://www.bestfleet.hu/vegtelen-flotta-csomagwebshark-=a net cápája=-
-
ubbconfig
aktív tag
Nem emailezni kell velük, hanem a weboldalon regisztrálni, kérni az igazolást. 2 napon belül - elsőbbségi levélben - a postaládámban volt a boríték. Ma Yetiben a csomagváltás is megtörtént rendben, 2 számot vittem be, amik amúgy most is Yeti nem publikus flottában vannak. 3 perc volt a teljes ügyintézés, fordulónappal már az új csomag (15Gb netes) ketyeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest