Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Vállalkozás számára keresek egy jó flottát.
Megbízható legyen, magán emberkés partizánkodók nem érdekelnek (belépési díj, havi-, éves tagdíj), nem akarok úgy járni, mint pl. a V&A flotta tagjai.
Lényeges, hogy ne szűnhessen meg a flotta egyik pillanatról a másikra, a számlát saját címre küldje a szolgáltató. -
Jabby
őstag
Köszi a választ Robb202 és pancelos!
Saját flotta nem játszik, 3-4 telefonnal nem áll velem szóba a szolgáltató.Önkormányzati flottában vagyok rendkívül kedvező feltételekkel (vállalkozás nem lehet tag, csak magánszemélyszemély, ezért keresgélek), barátnőm a kapcsolattartó, tudom mivel-, milyen/mennyi munkával jár egy flotta fenntartása (évente leül tárgyalni a tarifákról, szolgáltatások aktívvá tétele). Anyagi vonzata nincs.
Minél nagyobb létszámú a flotta, annál kedvezőbb díjakat kínál a szolgáltató, ezért nem értem amit pancelos ír, hogy a flotta fenntartója kínálja a "szolgáltatást". Itt kettőn áll a vásár, ha van sok tag akkor van csak nagyobb kedvezmény, amit a szolgáltató biztosít, ne ma flotta üzemeltetője."A számlafizetői státusz nem nagy kihívás, ettől még kiszolgáltatott vagy, mert a szerződő rendelkezik a SIM kártyád, így a hívószámod felett. Ha nem akarsz úgy járni, mint a V&A, légy Te a szerződő."
Nálunk ha valaki nem fizet, akkor csak az ő telefonját korlátozzák, természetesen csak ilyen feltételekkel érdemes bárhová is belépni.
De nézhetjük a vállalkozói oldalt, a flotta üzemeltetésének anyagi vonzatát. Mit szól ehhez az APEH, a mobil társaság? Jelenleg működik, de ki tudja mi lesz fél év múlva?
Tehát ezekért neveztem partizánkodásoknak, egy bejáratott, széles körben ismert telefonszámot nem szívesen vinnék ilyen flottába.
csemberlen:
Jelenleg 3-4 telefon lenne céges.[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz pancelos #1395 üzenetére
Mea culpa!
Megkérdeztem barátnőmet, s itt is kikapcsolhatják nem fizető tagok miatt a flotta összes telefonját nem fizetés miatt. Mivel évek óta Telenorosok vagyunk, személyes a viszony a kiemelt ügyfél kapcsolattartójával ezért toleránsak velünk, de előfordult már, hogy volt dolgozó egy éves elmaradott ki nem fizetett számláját az önkormányzatnak kellett rendeznie. -
Jabby
őstag
válasz csemberlen #1400 üzenetére
Körülnéztem a 3 szolgáltató üzleti tarifája között, s osztom a tapasztalatodat, az itt olvasható flották minimálisan kedvezőbbek, a 2-3 forintos plusz percdíj fejében pozitívum a biztonság.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Flottában vagyok, s szeretném a számomat egy másik szolgáltatóhoz átvinni.
Gondolom ez nem egyszerű dolog, mivel a telefonszám nem a nevemen van.
Ilyenkor mi a megoldás? Van valami nyomtatvány...? -
Jabby
őstag
A kérdéseidet a KÜF FB csoportjába tedd fel, ott a flottakezelők szinte azonnal válaszolnak.
De ha ott a bejegyzések között visszakeresel, akkor egyértelműen 6 hónapot említenek. -
Jabby
őstag
válasz SztiviVander #56603 üzenetére
"...vagyis inkább ezt olvastad a független-objektív-igazmondó-mindentisjobbantudó portálokon "
Idézek:
"Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter 2014. október 21-én bejelentette, hogy a kormány minden megkezdett gigabyte-nyi elektronikus adatforgalom után 150 forint mértékű adó kivetését indítványozza 2015-től. Az adót az internetszolgáltatókra vetnék ki, de közvetve a megrendelők fizetnék." -
Jabby
őstag
Akik Yetis számot szeretne hordozni a KÜF-be talált már valami jó flottát/előfizetést hűség nélkül arra a 6 hónapra?
-
Jabby
őstag
válasz mucsgyver70 #57040 üzenetére
"Az nem számhordozás, ha a yettelnél maradsz! Aktív csomagot választhatsz."
Egy Yetteles önkormányzati csomagban vagyok jelenleg.
Ezt a számot is vihetem KÜF Aktív csomagba? -
Jabby
őstag
válasz 4Grider #57783 üzenetére
"Semmilyen olyan flotta nem ajánlott, ahol a számod át kell iratnod a flottakezelő nevére, így nincs jogod ügyet intézni a szolgáltató ügyfélszolgálatain."
Idézek az oldalukról:
"A hívószám tulajdonjoga a Tiéd, így mindig a Te kezedben van az irányítás! Te kötöd a szerződést közvetlenül a szolgáltatóval, Te fizeted a számlát, és a készüléket is Te vásárolhatod meg amennyiben All In, vagy Flexi csomagot választasz." -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Olcsó mobilflottákról (olcsomobilflottak.hu) mi a vélemény?
Yetis, de ami nekem unszimpatikus, hogy havi flottadíjat szednek be (1 000 HUF/hó).Ellenben ezt írják:
"Amennyiben Ön jelenleg Yettel előfizetéssel vagy Yettel feltöltő kártyával rendelkezik és szeretne csatlakozni a flottához, akkor
előtte a telefonszámot át kell vinni egy másik – nem Yettel - szolgáltatóhoz 1-2 napig (feltöltőkártya vagy hűségidő nélküli előfizetés).
Utána tud csatlakozni számhordozással a flottába." -
Jabby
őstag
válasz RoyalAirForc #58346 üzenetére
Egymondatos ÁFSZ módosítással megszüntetheti az adott csomagot, s aki nem fogadja el a felkináltat azzal szerződést bontott egyoldalúan.
Ezt eljátszhatja a hozzá láncoltakkal is, ekkor bukják a kötbért. -
Jabby
őstag
Biztos, hogy a kormány okozza ezt a mizériát?
Mert szerintem a Yeti kezdett gyomlálásba, a többi telkonál nincs semmilyen para flottásoknál.
A Yetihez új vezér érkezett, meg akarja állítani a csökkenő nyereséget (gondolom ezért nevezték ki), s rászáll az olcsó flottákra, hogy kompenzálja ezt az adót. -
Jabby
őstag
válasz MolnárPéter #60702 üzenetére
"Ha lépni kell, továbbra is két opciót látok. Auchan flotta, vagy Vodafone Tuti100+."
Auchan flottát értem, idáig én is abban gondolkodom, de a Tuti 100+ talány számomra, hogy azzal hogyan járhatnék jól?
-
Jabby
őstag
válasz Baltazár123 #60799 üzenetére
"Ennyi emberrel számol, de lesz meglepetés szerintem, hogy akik most nagy szájjal ígérgetik, hogy mennek azonnal, tényleg mennek-e"
A jelenlegi KÜF-nél biztosan nem lesz jobb ajánlat, + a legtöbb helyen a Voda minősége össze sem hasonlítható a Yetiével (T-ből sztem nem lesz semmi!), így hülyék lennének követni Petikét.
-
Jabby
őstag
válasz Baltazár123 #61292 üzenetére
A korlátlan 9.600-ért nem rossz ár, önkormányzati flottában a Yetinek hasonlót fizetek.
-
Jabby
őstag
"Akkor nyilván nem mondanak igazat, mert az életben nem kapsz a vodától korlátlan eu-s netet. Egyébként a többitől sem."
Ez így nem igaz, mert van pl. amit a kamionosoknak kínálnak, korlátlan EU + Svajc, Monaco és Törökország
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest