Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hany embertol lehet/erdemes megkerdezni a szolgaltatokat, hogy adnak-e egy csomagajanlatot?
Most hogy melohelyet valtok, 15-20 ember van kb. aki szivesen kozoskodne tovabbra is, eddig a ceges csaladtagiban voltak. 2500 brutto korul kaptunk egymas kozt ingyen, 80 perc plusz, 100MB net de utana csak lassitos [ez fontos kitetel], a kulso percdij majdnem lenyegtelen, a 80 perc lehet akar csak 30, az egymas koztin kivul.
Az iqpro tok jo lenne, de idom nem sok, es amiket itt olvasok... de ha ez elintezheto lenne szemelyesen, az mar jo. Bar az hogy ovek a szam, nem tul jo, ha masban is lassuak...
Ja a voda listat ki kene venni az osszefoglalo tablazatbol, a linken koszonik, de ujat nem fogadnak. -
axioma
veterán
Koszonom az ellenkezo iranyu IQ tapasztalatokat, most ugy nez ki hogy talalt a ferjem egy olyat, ahol a szam sajat marad, olcso, csak lassit a netje, rugalmasnak tunik, bar egyszeri belepesi van de kibirhato. Mondjuk ez eppen nincs meg a tablazatban itt a fejlecben. (Nem akarok promotalni, plane nem tartozik az erdekeltsegembe, ezert nem irok reszleteket, egyszeru gugli keresessel szurta ki.)
-
axioma
veterán
Akinek anno a Flotta1-et mondtam, egy korrekcio: az adott weboldal ugyan kinal huseg nelkuli flottakat is, de maga a Flotta1 az (keszulek nelkul) 1 ev huseggel veheto igenybe. Nem mintha sokat valtoztatna, csak mivel en emlékeztem rosszul es mintha ide is beirtam volna, most javitottam.
Amúgy a Voroskereszt is ezt a flottat hasznalja egy gugli kereses szerint, úgyhogy vegul el mertem utalni nekik a 17 db belepesi dijat. -
axioma
veterán
Me'g korabban lett Telenor Flotta1-es csomagja az egesz csaladnak. De mar tobbszor futottam abba bele, hogy bemegyek egy propelleresbe, es pingvineznek, hogy nem latjak a csomagot (a gyerek netjet kene emelni, csak lassit de inkabb fizetnem a kulonbozetet).
Mit kene csinalni? Online-on a meglevo elofizu-osszetevo netet nem tudom cserelni, csak pluszban a "normal" havi netet fizethetnem neki elo, joval dragabban.
Latom, a Flotta1 mar nincs is az osszefoglaloban, tudja valaki mi lett vele? Sajna elsore az anno kapcsolattartot se sikerult a papirok-emailek kozott megtalalni, ha valakinek keznel lenne irja mar meg privatban. -
axioma
veterán
válasz Viktor0610 #44581 üzenetére
Odaig el se jutottunk. Telefonszam utan mondtam hogy flotta1 csomag, es "nem latta". Persze en nem tudom mit ertett alatta.
Igen, gondoltam ilyenre, hogy megszunt volna, de en tovabbra is a teljes csaladra ugyanazt a szamlat es elszamolast kapom mint eddig. Mondjuk azert szivas mert 1.5 eve vagyunk ott es azert volt belepesi, amit en inkabb 3 evre porlasztva mondtam azt hogy rendben...
Na mind1, akkor probalkozom meg, hatha sikerul kifogni valakit aki jobban kepben van ugyintezo. -
axioma
veterán
válasz Viktor0610 #44583 üzenetére
Ja, ezt hivjak ugy hogy kieheztetes, van ilyen minden szolgaltatastipusban (telekomm. tematol tavol is)... hat majd meglatjuk, meddig jo igy, de akkor legalabb ezt mondhatna az ugyintezo ahelyett hogy "nem latja". Az egy tiszta dolgo es nem szaladgalok utana.
-
axioma
veterán
Zart csoportu flotta kapcsolattartot keresek. Emlekeim szerint nagyon regen (kb. 5.5 eve) me'g benne voltak a sheet-ben is (akkor me'g penzt szedtek a csatlakozasert). Sajnos a kovetkezo adatokon kivul nem sikerult semmit talalnom rola korabbi levelezesbol/szerzodesbol, hivaslistam nem megy addig vissza, es a yettel se tud semmi elerhetoseget adni, hiaba kerdeztem. Sajat szerzodessel vagyunk, kilepni lehetne, de mielott 20+ embert mozgatnek es keresnek uj helyet, jobb lenne a +1 belepeset megoldani...
A flotta "L18 cégcsoport" néven fut a Telenornál, flottamenedzser: Kis Péter e.v.. [de csak 2020 eleje ota csinalja o, azota nem volt belepesi dij].
info.partnermobil@gmail.com [nem valaszol, egyikre kuldott napokkal kesobb visszapattanast]
Esetleg tud valaki elerhetoseget?
Masreszt, ez a flotta anno a mobilkeret elhasznalasa utan csak lassitott, de szoveges tartalomra alkalmas netet tovabb is biztositott. Most mar naluk sincs igy. Ha mindenkepp valtani kell, van me'g ilyen konstrukcio?[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Kicsit nagyobb a forgalom, me'g 1x utoljara megkerdezem.
Zart csoportu flotta kapcsolattartot keresek. Emlekeim szerint nagyon regen (kb. 5.5 eve) me'g benne voltak a sheet-ben is (akkor me'g penzt szedtek a csatlakozasert). Sajnos a kovetkezo adatokon kivul nem sikerult semmit talalnom rola korabbi levelezesbol/szerzodesbol, hivaslistam nem megy addig vissza, es a yettel se tud semmi elerhetoseget adni, hiaba kerdeztem. Sajat szerzodessel vagyunk, kilepni lehetne, de mielott 20+ embert mozgatnek es keresnek uj helyet, jobb lenne a +1 belepeset megoldani...
A flotta "L18 cégcsoport" néven fut a Telenornál, flottamenedzser: Kis Péter e.v.. [de csak 2020 eleje ota csinalja o, azota nem volt belepesi dij].
info.partnermobil@gmail.com [nem valaszol, egyikre kuldott napokkal kesobb visszapattanast]
Esetleg tud valaki elerhetoseget? Vagy hogy hogyan kene tudni megszerezni? -
axioma
veterán
válasz Viktor0610 #55616 üzenetére
uj embert kene berakni... igen, ld. Fifi
-
axioma
veterán
Kozben en feladtam a flottakezelonk megtalalasat, milyen flotta van, ami:
- sajat szam
- egymas kozt ingyen beszed csomagvaltozat-fuggetlenul
- van benne olyan valtozat hogy sok net, flottan kivul alig beszed [mondjuk sok=5-10G, alig 5-10 perc]
- van benne olyan valtozat hogy flottan kivul is 1 ora koruli beszed keves [1-200MB] nettel [kb. havi 2x messenger hivas]
- bevesznek yetteltol is
- elony ha yettel [az jo eddig ahol kell]
Elsore ami tuti az 6 elofizeto, a tobbiek lehet maradnak. Ha erre van nem flotta megoldas, az is erdekel.
Nyilvan ezek kozul ami nem draga. -
axioma
veterán
Meglevo yettel flottabol kuf-re valtashoz muszaj koztes lepes? Eleg egy feltoltokartyara visszavaltas?
Amugy ha egyik sem muxik, olyan yettel flotta lehet egyaltalan, ahova attesznek kozvetlen?
Mar min. 11 emberrel mennek. Ha csak szolg.valtassal megy, lehet keresunk vmelyik masiknal flottat... -
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #55996 üzenetére
Koszi!
Nem leptem be az oldalra, nem gondoltam hogy attol tobb info lenne. Kivulrol csak annyi latszik h yettel szamlas nem jatszik. 6 ho nem eletszeru a 10-20 embernek me'g csaladonkent sem, ha mindre igy van, akkor nem yettelnel keresunk [rohej, h a flottakezelo elerhetetlen szamukra is, hiszen tobbszorosen szerzodesben allnak vele, nyilvan inkabb nem foglalkoznak vele - gdpr-ra meg hulyeseg fogni ha egyszer mar benne vagyok a flottaban, o minositett 'ismerosnek'][ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #55998 üzenetére
Nem ugralunk. Ha egyszer atviszem, maradunk. Ez nem egy fiatal banda, hanem par gyereket leszamitva 48-76 korosztaly, olyan kell ahol 1x lepunk aztan evekig nem kell / nem erdemes hozzanyulni, csak a szamlat vonjak beszedessel.
Meglatom, van-e flotta yettelnel ami at tud venni, ha yettel altalaban tiltja, adatot nem ad ki, akkor tavozas - ha nekik igy jobb...
[szerk kiadnia sem kene, eleg lenne ha vki megadja neki az en elerhetosegemet, h keressen][ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #56006 üzenetére
pontosabban ha elhordozunk, akkor egyutt, es ott is maradunk, nem a kuf-re valtasi cellal ugralunk
-
-
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #56022 üzenetére
Nalunk konkretan kicsit dragabb lenne mindenkinek a havidija (igaz, tobb benne foglalt perc/net, egyszeruen masok ma ma'r az ara'nyok, meg sms eddig nem is volt benne de evente 2-t ha kuldok), de a szokasok alapjan eddig is mindenki belefert, szoval vszinu tobbet fizetnenk ettol, nem kevesebbet.
Na megneztem 3 tipikus szamlat (3 generacio), az egyiken 20 masodperc(!) a nem csoporton beluli hivas, a masikon 1 ora, a harmadikon 2.5 ora. Az uj flottaban lenne 4. Ki a fene hasznalja azt ki? Nalunk tuti extrem eset kene hozza (pl. veszhelyzet, amikor nem szamit). -
axioma
veterán
válasz mucsgyver70 #56025 üzenetére
Teljesen teves a prekoncepciod.
-
axioma
veterán
válasz 4Grider #57091 üzenetére
Mire kellhet 6-nal tobb elofizu per szemely?
De ha most mar a kuf atvesz, akkor lehet hogy a flottas elofizukat attolom oda, es johet a plusz tag. Megvarom mindketto tarifa-korrekciojat, hogy legalabb 1 evre tisztan lassunk anyagilag, de akkor nekem ez kimondottan jo hir, a huszon elofizu talan nehol van 2 egy neven gyerek miatt, de jellemzoen kulon emberek.
Hm weboldal me'g yettelest nem veszunk at szovegezesu.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Erdekes adalek, tovabbi municiot szivesen veszek.
Az egyik flottatag ismerosomet, akivel a korabban mar itt targyalt, elerhetetlen flottafelelosu Yettel (sajat tulajdonu szamos) flottaban vagyunk, felhivta az ai. da co (szandekos olvashatatlanitas), hogy a Yettel meg fogja szuntetni a regi flottakat, o ajanlana masikat helyette. A flottatag az en cimemre kerette a levelet, abban errol szo sincs, csak "orommel vettuk erdeklodeset" sablon... szoval bizonyitani sajna nem tudom (hacsak meg nem talal engem is, mert en tuti lecsapok - igaz ne'v az van mivel a levelben alairta)
Problemaim:
1. honnan szedte az ismerosom szemelyes adatat (mobilszam, maganszemely) -> gdpr?
2. hogyan tudta meg a yettel es kozte fennallo szerzodes bizalmas reszleteit (=melyik flotta)?
3. honnan tudhatna olyan bizalmas uzleti adatot, hogy mit fog megszuntetni a yettel? (ha nem tudja, akkor tisztessegtelen uzleti gyakorlat hogy hazudik)
4. miert probal "atcsabitani", ha yettel flottabol yettel flottaba mi ha akarnank se tudnank magunktol atmenni?
5. miert rakhatjak ki ok a csomagajanlatokat (webcimen siman lathato), ha az tilos nyilvanosan megjelenjen a weblapon yettel flottak szamara?
6. amugy azon kivul hogy elvbol se szerzodnek ezek utan veluk, mit lehet tudni errol a bagazsrol?
+1. tenyleg van ilyen pletyka, hogy felmondjak a regieket majus 20-tol, es ha igen, lehet hogy buntetlenul atmehetunk masik yettel flottaba is, ha ok kezdemenyezik? -
axioma
veterán
válasz SztiviVander #57562 üzenetére
Nem roviditettem a'la Mezga Aladar, csak koze raktam szemetet, hogy kereso ne hozza ki nekik. 3x2 betu osszeolvasva, es letezik a nevukhoz .hu
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz SztiviVander #57564 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Megtalaljak: mert a magyar jogszolgaltatas lehet hogy nem engem vedene ha leirom, hogy ovakodjatok toluk az alabbi okok miatt.
Nem a marketing miatt hozzajuk valtas erdekelt, hanem az elerhetetlen flottabol elerheto yettel flottaba atmigralas ugy altalaban lehetoseg miatt. Amugy kozben azt hamoztam ki, hogy a reklamozottnal igazabol elveszik a szamodat es tovabbszamlaznak, ez alapjan plane kiesett. Ja es igy (ha jol tudom) az eleve nem all, hogy nem reklamozhatnak.
Nyomom fel oket szepen majd mindket iranyban, csak eloszor megkerdezem oket, honnan szedtek az infokat, legyen mit mutogatni a valaszbol... amugy azota megtalaltak egy masik flottatagot is. O is azt mondta hogy o nem dont[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz axioma #57565 üzenetére
Koszonom, kiderultek uj reszletek, csak a mi flottank szerzodeset mondjak fel, es a Yettel szerint normalis, hogy a flottakezelo keres (ami azert me'g mindig nem ugyanaz mitn a ceg aki felhivott, de ezt most nincs erom tovabb bolygatni), VISZONT azt mondta a yettel ugyfelszolgalat rogzitett vonalon, hogy mint maganszemelyek flottaengedellyel siman besetalhatunk es valthatunk masik flottaba. Kivancsi leszek.
Ket rovid kerdes KUF-rol:
1. a tarifatipustol fuggetlenul egy flotta, tehat egy aktivos es egy korlatlan is ingyen beszel egymassal?
2. ami most kint van az oldalukon (pl. aktiv 4GB 3325Ft) az mar aremeles utani? -
axioma
veterán
Egy masik yetteles flottaval egyeztetek, szolok majd h mi lett az eredmeny.
[nekem majus 8-at mondtak, de az nem egeszen vilagos, h mi is tortenik, ha az lejar... egyesek szerint amig nem valtasz magadtol, addig marad [ami fura lenne, bar idovel nyilvan elinflalodnak a forintos kedvezmenyek de az ido], masok szerint publikus csomag valamelyike lep eletbe [felhivnak h valassz de van default].[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz sasNAXO #57580 üzenetére
Oszinte leszek, en nem izgulok a hatarido miatt - jo, nem kenyerre kell ha ugyanezt a forgalmat ki kellene fizetnem publik csomagarban akar egy-ket honapra is, de per pill nem latom hogy hogyan tudnak felmondas nelkul atrakni plane nem egy olyan hatarido utan "egybol", ameddig me'g lephetsz magadtol is - nekem gyanus, Raiff levelfenyegetes feelingem van.
-
axioma
veterán
Azt elhiszem, h a flottaval ezt szerzodtek, meg ha rendesen velem lekommunikaljak a felmondast a szerzodok egyiketol jovo [itt: yettel] kezdemenyezesere, az OK, ld citizen-nek mondott tajekoztatas szerintem a normal elvarhato. De amit az aidasok csinalnak [nem irtak le kulon keresre se, h mi a tajekoztatasuk nem marketing resze], az nem hiszem hogy jogilag tiszta.
-
axioma
veterán
Na kutakodasom kozben talaltam egy olyan meg nem erositett infot, hogy az uj tulaj miatt uzleti donteskent az osszes olyan yettel flotta fel lesz mondva, ahol maganszemely szerzodik a szolgaltatoval (mondvan a flotta = uzleti, es miert adjanak maganszemelynek uzleti elofizu kedvezmenyt). Mondom, nem megerositett, nem is reprodukalhato. De ha ez lenne, akkor az itt oly nepszeru KUF-nel is el kellett volna kezdodnie a felmondogatasoknak, vagy legalabb jelzeseknek... szoval nem tudom, igaz-e.
Kerdes, hogy ha tenyleg igy van, akkor a tobbi szolgaltato elirigyli-e (bar ha sokan atmennek ezert hozzajuk, akkor nem valoszinu hogy kapkodnanak vele).
Ha barkinek van errol biztos cafolata vagy megerositese, szoljon. [Igy lesz a bolhabol elefant...] -
axioma
veterán
válasz freelancer68 #57598 üzenetére
Koszi.
-
axioma
veterán
kuf mai valasza: rengeteg ilyen keresuk van, dolgoznak rajta (megszuno flottabol atlepes)
-
axioma
veterán
Az mar tobb helyrol ugy derult ki, hogy a maganszemely flottatarifaval szerzodik kozvetlen a szolgaltatoval tipus van celkeresztben.
@kano: en a kuf valaszat nem annyira tekintem biztato jelnek, siman lehet ugyanez a valasz ha idot huznak (ha igen, akkor azert mert nincsenek elegendo informacio birtokaban, nem feltetelezem hogy barmi masert erdekuk lenne)
-
axioma
veterán
válasz snooze #57689 üzenetére
yettelesbol is csak a havidijas nem mehet kuf-be, csak a bumm-nal van olyan megkotes, hogy csak masik szolgaltatos kartya
raadasul nem ertem a problemat, a felhozott aktiv csomagnal eleg kozvetlen kuf-nel uj szamot kerni, nem kell meglevo legyen
a fel ev ahhoz kell, hogy meglevo szam az elmult fel evben ne legyen yettel havidijaskent nyilvantartva, es ezt ellenorizni is tudjak nyilvan[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz sasNAXO #57886 üzenetére
Felhivtam direkt a yettelt, az eredmeny: ahogy mastol is hallottam, a szerzodesunk valtozatlan, amig a yettel nem keres [irasban: sms es [vagy?] szamlalevelen], addig hasznalhato
De azert szeretnenk atmigralni vhova, mert amint vki valtoztatni akar pl. tobb net, egybol mondhatjak h mas csomagra valtassal egyutt lehet csak, idovel szetesne a flotta [=egymas kozott ingyen][ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Lazan kapcsolodik a flottakhoz, valtas eldontese miatt kene az info. Telekomnal mukodik az, hogy flottaba behozhatok +4 szamot [=innentol en vagyok a tulaja azoknak is], de ahogy a yettel-nel, tobb szamlafizeto lehet, es mindenki a hozza tartozo szam[ok]rol kap szamlat, allithat be sajat csoportos beszedest ra? Vagy ez yettel-only? Ott megy, idos csaladtag ugyintezes szandekosan nalam [szam szerzodoje], de o fizeti a sajatjat kulon.
-
axioma
veterán
válasz Thusor #58178 üzenetére
Ebben azt nem ertem, mi van ha sajat joszantadbol (ott amikor hivnak) nem szerzodsz at? Legfeljebb utana valamikor felmondjak, sztem 60 de lehet hoyg csak 30 napra. Egyreszt addig is elvezheted a mostani kondiciokat, masreszt meg addig me'g johet jobb is. (Tippre amig nem jon a felmondas tenylegesen, ugyanez az ajanlat lett volna, en tuti idot huztam volna. Discl. nem kuf-os de megszunt flottas vagyok.)
Nagyon Raiffeisenre hasonlit a sztori (ott se mondtak me'g fel senkinek, pedig hivogattak hogy kotelezo valtani mert ha nem, felmondanak - leirni csak felteteles modban irtak).[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz Thusor #58192 üzenetére
Ja, egyeni dontes, az OK. En meg szeretem ha tiszta lapokkal jatszunk: vagy felmondja, vagy nem kotelezo valtani. Tipp: Irj egy emailt hogy kikered a beszelgetest; nem barmit csinalni vele, hanem azert mert ez egy jelzes felejuk, h tudatosak az ugyfelek, ha epp akkor el is fogadtad.
-
axioma
veterán
Nem KUF felmondott flotta egyik tagjat is hivtak. Atiranyitotta hogy hivjon engem egy nem yettel szamon Kivancsi leszek. Felvetelt kikerem, ha tenyleg hiv.
-
axioma
veterán
válasz qltsar #58539 üzenetére
1. nem csak a kuf-os "felmondott" flottakat hivjak, eddig mintha csak kuf-ost lattam volna
2. lesz pontos szovegem hogy mit mondanak (vagyis jogilag korrekt-e, vagy megprobalnak konkretan hazudni, hogy kotelezo valtani - akik itt azt mondtak hogy nekik kotelezonek allitottak be, az biztos hogy megteveszto, de nem feltetlen jogilag is hibas megfogalmazast hallottak - sztem ezen azert igen sok mulik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest