Új hozzászólás Aktív témák

• rxmiss

tag

azt hiszem sokan ismeritek azt a (rovid ideig tarto) erzest h 'megerkeztem'.

megjott a minisforum bd795se lap a 7945hx procival, ami egy skylake 6130-at valtott nalam. eg es fold! megdobbento a kulonbseg az uj cucc javara. es mivel ebben van integralt gpu (610m, tudom, tudom) ezert az egyetlen pcie slot-ba be tudtam tuzni egy munkahoz valo halokartyat, nem kell riserrel egy gpu es egy halokartya. a ket m.2 helyre ment egy-egy felteras x4 ssd (az egyik win tesztelgetni, masik linux, de kesobb a windows helyett egy titkositott ssd lesz a linux alol hasznalva, ceges forraskod csak titkositott meghajton lakhat) es kapott 2x32G so-dimm-et (5200-on jarnak csak). procihutonek feltettem egy t30-as phanteks-et (nehogy a venti legyen a szuk keresztmetszet) mert pont befert a hazba es mert nagy kedvenc ez a venti.
    75W-ra van allitva BIOS-ban a proci, igy minden magot terhelve 4500-4600MHz-et tart hosszabb idon keresztul is (10 perc alatt sem esett le).
    be-sz@-ras! :D
    ugy allitottam a ventiprofilt bios-ban h ha a proci eleri a 70 fokot, akkor maxon jarjon. na olyankor azert durva hangja van, de nem is tolti ideje nagy reszet igy. magat a hutobordat nem akarom bolygatni, bar lattam elvetemulteket gpu vizes blokkot ratenni.

(nem er megkerdezni h egy 16 magos 32 szalas procit miert kellett lecserelnem egy masik 16c32t-re!)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés