Új hozzászólás Aktív témák

• sff-cucc

csendes tag

válasz flashpointer #57495 üzenetére

Nekem is tetszik :) Alapvetoen nem tapasztaltam szamottevo kulonbseget a 37 es 47mm-es hutok kozott ha van rendes eleres az oldallaphoz. Es igazabol osszessegeben nekem az L9a tetszik a legjobban. Nagyon minosegi az egesz, remek hatlap, konnyu szereles, tisztitas is egyszeru mert kivulrol le tudom venni a ventilatort barmikor - ami kifejezetten halk is, foleg hogy igy nincs kozel az oldallaphoz. A tolcser pedig valoban tud javitani 4-5 fokot amivel siman feler a 48mm-esek teljesitmenyehez.
    Ettol fuggetlenul a Velka 3-ban meg fogom nezni az AXP90-X36-ot. Sulyra konnyebb mint az L9a (valoszinuleg a noctua huto kozepen levo vastag fem elemnek koszonhetoen) es kisebb is, viszont a Thermalright eseteben fuggoleges a hutoracs ami talan hasznosabb mert nem utkozik meg a levego RAM es a VRM-ben. Bar egyes alaplapoknal ahol nem ilyen hatalmas fal-szeru VRM (pl ASRock b550m-itx/ac) a viszintes irany miatt a levego atfujhat arra a reszre es hatlap hijan ez egy jo legelvezetest eredmenyezhet.

Új hozzászólás Aktív témák