Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Végigolvastam a cikket, a célt értem, de azt nem hogy ennek mi értelme, főleg hogy a megbízhatósági valamit is be tudja haluzni.
-
-
Itt update, mintha a copilot tanulna. Tegnap óta minden beszélgetésben elsőre ír egy százalékos confidence level-t
-
-
-
-
-
-
kpityu2
addikt
Egyszerűen szólni kell neki, hogy tegye el fix promtba (memóriába), hogy különböztesse meg az adatokkal bizonyítható állításokat a következtetéseitől, illetve ha a kérdésedben téves állítást fogalmazol meg, akkor szóljon.
-
Nem tudom, hogy bírjátok ezt, én már a cikk elején belefáradtam a hihetetlen mennyiségű semmitmondásba, amit a ChatGPT képes ontani magából. És ezek a bratyizós beszólások... inkább nem írok többet

-
Nálam volt egy ilyen:
de ez inkább olyan, hogyha rákérdezek, akkor mondja, hogy ja igen. Inkább akkor működhet, ha beírom, hogy pl ezt a kaját nem szeretem és főzőcskéről beszélünk.Első próba:

Második kérdésre már ment.
Kövi próba:

nem tudtam rávenni, hogy százalékos esélyen kívül mást is írjon.Harmadik próba:

-
Igen, ahogy kivettem sajnos nem tudom megmondani neki hogy mindenkinél úgy működjön, de ha beírom egy megkezdett beszélgetésnél, hogy:
"Kérlek a válaszaidhoz add meg a bizonytalansági szintet illetve jelöld azokat külön színnel, és adj egy rövid magyarázatot is hozzá"
akkor amíg meg nem adja magát* addig mindig jelöli.
Az ingyenessel eljutottam odáig, hogy megadom a promptot, majd a kis fekete pötty pulzál, és megaállt az élet. Beírni sem enged.
-
Ha jól láttam, ez csak arra a beszélgetésre vonatkozik...
Nem tudom, a chatgpt hogyan működik, de a copilotnál be lehet állítani ilyen globális promptokat (pl jegyezze meg, hogy nem szeretem ezt meg azt), valami ilyet kéne keresni, hogy mindig írjon bizonytalanságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igaza van.
.
de ez inkább olyan, hogyha rákérdezek, akkor mondja, hogy ja igen. Inkább akkor működhet, ha beírom, hogy pl ezt a kaját nem szeretem és főzőcskéről beszélünk.