Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz T J #55225 üzenetére

Ez paneltáp, nyilván megvan a helye a ház elejében. A pico táp az, amit direkt az alaplap 24 pines aljzatába tudsz bedugni.

Amikor megírtam a hsz-t, még nem görgettem tovább, azt hittem valami integrált procis, vagy max AM1-es gépet éptesz. Ilyen potens hardverhez combosabb tápot tennék. Így hogy a merevlemez tartót nem akarod használni, természetesen bármilyen pico is jétszik, sőt, a kábeldzsungel mérséklése miatt jobb is lenne. Ez a Chieftec MK-35D a magasabb tető, amit említettem. Kb 4000 forint, nyersz vele kb 20 mm belmagasságot. Két előlapja van, az egyik a kivágott a slim optikai meghajtóhoz, a másik teli. Ezzel gyakorlatilag az IX-04 és a 05 specifikációját kapod (előbbi egy IX-03 ezzel a tetővel, utóbbinak egybeszabott előlapja van). A gyártó oldala szerint 55 mm magas hűtő fér bele így 2,5 hüvelykes HDD-kkel. Mivel csak M2-es SSD-t szeretnél használni, a merevlemez tálca (és természetesen merevlemez nélkül) szerintem minimum 65 mm-el gazdálkodhatsz, ami már nem is olyan rossz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés